Morgan DeWitt
-
Ambrossia Moore
Po dzisiejszych odcinkach muszę stwierdzić, że nawet chciałbym być na miejscu Taylor - więziony i przywiązany na łańcuchu
.
Ale macie problem - gdzie ona załatwia swoje potrzeby - przezież takich rzeczy nie pokazują i się nimi nie przejmują w serialach
. Mnie bardziej dziwi, czemu dopiero tak późno wybiła tą szybę - ja mając takie możliwości jakbym chciał się uwolnić to już bym pół domu zdemolował
. A tak w ogóle to czemu Morgan już jej nie zamykała do tej piwnicy
.
Ale macie problem - gdzie ona załatwia swoje potrzeby - przezież takich rzeczy nie pokazują i się nimi nie przejmują w serialach
- PetroPython
- Liason-fanka
Pewnie, ze wariatka, ale postacie sie zawsze fajnie ogladaMorgan, Morgan, Morgan![]()
! Mam jej już kompletnie dosyć
! Ona jest wariatką
![]()
Ostatnio zmieniony 2009-07-04, 21:07 przez Liason-fanka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Konsti
- Liason-fanka
Pojechała na wycieczkę dookoła świata.Tiril pisze:Kurcza paka, gdzie ona się podziała? Pojechała z Timem na jakiś romantyczny urlop czy co?
Dziwi mnie najbardziej to, że Tim dalej z nią trzyma, nawet kiedy dowiedział się, że Morgan kocha Ridge`a i wykorzystała doktorka.
Biedny chłop. Żal mi go było.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Mnie również to dziwi ... Tim powiedział, że Morgan powinna się leczyć, to może jest z nią, aby nie zrobiła żadnego głupstwa ...Kaska pisze: Dziwi mnie najbardziej to, że Tim dalej z nią trzyma, nawet kiedy dowiedział się, że Morgan kocha Ridge`a i wykorzystała doktorka.![]()
Widać, że umie zadbać o swoje!