Beverly Hills 90210

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Od połowy czerwca na antenie TV4 prawdopodobnie emisja serialu! W godzinach popołudniowych około 15! Być może 15:50 po zakończeniu emisji "Łowcy skarbów" :!:
super ,że wraca!
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Alexander pisze:Od połowy czerwca na antenie TV4 prawdopodobnie emisja serialu! W godzinach popołudniowych około 15! Być może 15:50 po zakończeniu emisji "Łowcy skarbów" :!:
super ,że wraca!
Chyba przed "Łowcami skarbów" albo "Łowców skarbów" przeniosą na inną godzinę, bo wyemitowali dopiero 47 z 66 odcinków... Chyba, że do połowy czerwca zdążą wyemitować prawie cały 3 sezon... A i tak wolę "Łowców..." niż "Beverly Hills 90210" xP
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ale super! ::rad:: Już się nie mogę doczekać!
Polecam ten serial wszystkim!
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ale mam nadzieję, ze będą to odcinki z Brendą, te są najlepsze!
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Goku

Tiril pisze:Ale mam nadzieję, ze będą to odcinki z Brendą, te są najlepsze!
Pewnie będzie od początku...A ja nie chcę z Brendą!!! Nie mam zamiaru patrzeć na Shannen Doherty :evil: :evil: :evil:

Obrazek
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No to fajna wiadomośc jak tak, ale pewnie nie będę miał czasu oglądać, nawet nie bardzo wiem czy leciały wszystkie odcinki ''Łowców skarbów"?-a lubie ten serial. Czy BH90210 będzie codziennie nadawane? Ma sporo odcinków więc na pewno nie jeden na tydzień bo to nie te czasy. Współczesna młodzież będzie miała okazję poznać ten hit.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Pewnie tak, codziennie w czasie kiedy będzie emitowana Moda... Oj będę chyba nagrywał bo chce przypomnieć sobie stare czasy ::ok::
Nobody does it better
Goku

Alexander pisze:Pewnie tak, codziennie w czasie kiedy będzie emitowana Moda... Oj będę chyba nagrywał bo chce przypomnieć sobie stare czasy ::ok::
Ja ostatnio i tak nie oglądam "Mody...", bo mnie wkurza to co tam się dzieje więc będę mógł oglądać Beverly Hills :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

O fajnie! Akurat będzie we wakacje co oglądać! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Goku pisze:
Alexander pisze:Pewnie tak, codziennie w czasie kiedy będzie emitowana Moda... Oj będę chyba nagrywał bo chce przypomnieć sobie stare czasy ::ok::
Ja ostatnio i tak nie oglądam "Mody...", bo mnie wkurza to co tam się dzieje więc będę mógł oglądać Beverly Hills :)
I przegapisz ciekawe odcinki B&B ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A w najnowszym Świecie Seriali jest już zapowiedź i straszczenia pierwszych odcinków BH90210. Jejku, polecam gorąco wszystkim ten serial...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Od 11 czerwca od poniedziałku do czwartku o 15:50... :)
Nobody does it better
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Od 11 czerwca od poniedziałku do czwartku o 15:50...
Będzie to niestety kolidowało z MNS. A szkoda!
A powtórek nie przewidują żadnych?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Polecam poznać lub przypomnieć sobie BH90210, fajnie że powtórzą, ale nie kosztem B&B! :evil: Nagrywajcie sobie kto może ::jezyk::
compek

Post autor: compek »

Bartek pisze:
Od 11 czerwca od poniedziałku do czwartku o 15:50...
Będzie to niestety kolidowało z MNS. A szkoda!
A powtórek nie przewidują żadnych?
Ale za to masz powtórki Mody.
ODPOWIEDZ