Eurowizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Goku pisze:A może lepiej wysłać Herbusiową?? Przecież Gruzja też fałszowała i przeszła dalej ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
Może to jest jakiś sposób ::loll:: ::loll:: ::jezyk:: ::jezyk:: :lol: :lol:
Team Hunter:)A jak!
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ale Vierka jest ładny : ) Odpowiednio ucharaktetyzowany jak do Danzing jest nie do poznania ::jezyk:: Ciekawe, czy Vierka na początku swojego występu powie tak jak w teledysku fajnie: ,,Hello Europe! My name is Vierka Srduchka. Let's dance Europe!!!" :zeby:
A co do Nataszy, to już była w Polskich preselekcjach, mi się wtedy nie podobała :P Może gdyby miała coś lepszego to by było oki ::krzyw::
Ogromnie dużo ludzi jest w tym roku na Eurowizji :) A ile przed telewizorami :wink: Ciekawe, jaką oglądalność będzie mieć Eurovision w tym roku 8)
Za 8 godzin największe show na świecie :mrgreen: Na następną będziemy musieli poczekać znów do maja ::jezyk::
Fortuna

Post autor: Fortuna »

Coraz bliżej... :D
Zauważył może ktoś, że wokalistka Georgii jakby kreowała się na Bjork? Swe piosenki, a także swój głos próbuje upodobnić do Bjork, tak mi się wydaje.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

No to rozpoczął się finał największego a zarazem jednego z najbardziej kiczowatych ostatnio festiwalów piosenki :)

Trzymam kciuki za Islandię, Bułgarię, Andorę, Rosję, Słowenię, Turcję i Łotwę :)
Ukraina też może być :mrgreen:
Fortuna

Islandia chyba nie przeszła w eliminacjach do finału... :roll:
Oglądam dopiero od tego momentu, ale od początku nagrywam, także sobie początek obejrzę później :) Występ Georgii bardzo, bardzo mi się podobał, a i piosenka bardzo mi przypadła do gustu. Kibicuję Georgii, jak dotychczas... :) Reszty to praktycznie nie znam, półfinału słuchałam jednym uchem :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

JOŚ to takie dno że przełączyłem na mniejsze czyli Eurowizje i podobała mi się Irlandia i Grecja oraz niesamowity łach z Vierki -to moja 3 faworytów obecnie ::loll:: ::rad:: ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Dałem sobie spokój po zobaczeniu Szwedzkiego The Ark i Francuskich - przepraszam, ale sie nie powstrzymam - pedałów.
Ja uważam się za tolerancyjną osobe, zniose nawet transwestytów, ale sorry... do pewnego stopnia. Jak z przebrania się tego faceta na róż się śmiałem, to podczas wystąpienia szwedzkiego The Ark chciało mi się wymiotować. Przełączyłem. Zaś na wystąpieniu Les Fatals Picards - to oni faktycznie są fatals. Ten facecik w różowej koszulce robił z siebie kompletną oferme, beznadziejne wykonanie. Chyba można tam być homo-/transwestytą, ale z klasą? :| ;<

Poza tym fenomenalna Dervish z They Can't Stop The Spring - podpowiedzcie, do kogo mam głos podobny, bo nie moge sobie przypomnieć.

Węgierka wspaniała, pewnie wygra. Może też Gruzja.
Fortuna

Tak, ogólnie te piosenki to naprawdę dno. Choć od początku nie słyszałam wszystkich :)
Jedynie wyróżnia się czymś Georgia. Jeśli miałabym wybierać, to Georgia na tę chwilę :) i właśnie Georgii będę kibicować :)
Goku

Post autor: Goku »

Adex-fan Brooke pisze:JOŚ to takie dno że przełączyłem na mniejsze czyli Eurowizje i podobała mi się Irlandia i Grecja oraz niesamowity łach z Vierki -to moja 3 faworytów obecnie ::loll:: ::rad:: ::rad::
No co ty?? Wiochowizja to większa wiocha ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::... Ja oglądałem JoŚ!!! A teraz oglądam "Uwaga, Faceci" więc i tak nie zobacze kto wygrał wiochowizję xP
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

W tym roku Eurowizja byla moim zdaniem naprawde tragiczna. Ogladam ten konkurs od wielu lat i mimo ze z roku na rok jest coraz gorzej jesli chodzi o poziom to jeszcze jakos w zeszlym latach udawalo mi sie znalezc piosenki, ktore mi sie podobaly. Natomiast w tym roku naprawde bylo fatalnie... No przynajmniej mi sie naprawde zadna piosenka nie podobala...
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Prowadząca jest identyczna jak Autumn Reeser! :shock:
I jest zresztą bardzo ładna :serce: Pierwsza sukienka na półfinałach była absolutnie koszmarna, ale teraz ma super tą zieloną! :serce: :serce: :serce: Miód na moje serce :serce:
Goku

Post autor: Goku »

SallyFan pisze:Prowadząca jest identyczna jak Autumn Reeser! :shock:
I jest zresztą bardzo ładna :serce: Pierwsza sukienka na półfinałach była absolutnie koszmarna, ale teraz ma super tą zieloną! :serce: :serce: :serce: Miód na moje serce :serce:
Co?? Ta różowa była świetna!!! I pasowała do niej tak jakby była na nią szyta(bo była) ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ustaliłem sobie 8 faworytów i mam nadzieję że któryś wygra
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja także mam ośmiu faworytów : Białoruś, Słowenia, Grecja, Gruzja, Ukraina, Bułgaria, Rosja oraz Turcja .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie widziałem wszystkich piosenek, ale z tych, które widziałem to najbardziej podobała mi się Serbia. Ich piosenka kojarzy mi się z Rubikiem ::jezyk::
ODPOWIEDZ