Może to jest jakiś sposóbGoku pisze:A może lepiej wysłać Herbusiową?? Przecież Gruzja też fałszowała i przeszła dalej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eurowizja
-
Gabra-Sheila
Ale Vierka jest ładny : ) Odpowiednio ucharaktetyzowany jak do Danzing jest nie do poznania
Ciekawe, czy Vierka na początku swojego występu powie tak jak w teledysku fajnie: ,,Hello Europe! My name is Vierka Srduchka. Let's dance Europe!!!"
A co do Nataszy, to już była w Polskich preselekcjach, mi się wtedy nie podobała
Może gdyby miała coś lepszego to by było oki
Ogromnie dużo ludzi jest w tym roku na Eurowizji
A ile przed telewizorami
Ciekawe, jaką oglądalność będzie mieć Eurovision w tym roku
Za 8 godzin największe show na świecie
Na następną będziemy musieli poczekać znów do maja 
A co do Nataszy, to już była w Polskich preselekcjach, mi się wtedy nie podobała
Ogromnie dużo ludzi jest w tym roku na Eurowizji
Za 8 godzin największe show na świecie
Islandia chyba nie przeszła w eliminacjach do finału...
Oglądam dopiero od tego momentu, ale od początku nagrywam, także sobie początek obejrzę później
Występ Georgii bardzo, bardzo mi się podobał, a i piosenka bardzo mi przypadła do gustu. Kibicuję Georgii, jak dotychczas...
Reszty to praktycznie nie znam, półfinału słuchałam jednym uchem 
Oglądam dopiero od tego momentu, ale od początku nagrywam, także sobie początek obejrzę później
- Adex-fan Brooke
JOŚ to takie dno że przełączyłem na mniejsze czyli Eurowizje i podobała mi się Irlandia i Grecja oraz niesamowity łach z Vierki -to moja 3 faworytów obecnie

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
SallyFan
Dałem sobie spokój po zobaczeniu Szwedzkiego The Ark i Francuskich - przepraszam, ale sie nie powstrzymam - pedałów.
Ja uważam się za tolerancyjną osobe, zniose nawet transwestytów, ale sorry... do pewnego stopnia. Jak z przebrania się tego faceta na róż się śmiałem, to podczas wystąpienia szwedzkiego The Ark chciało mi się wymiotować. Przełączyłem. Zaś na wystąpieniu Les Fatals Picards - to oni faktycznie są fatals. Ten facecik w różowej koszulce robił z siebie kompletną oferme, beznadziejne wykonanie. Chyba można tam być homo-/transwestytą, ale z klasą?
;<
Poza tym fenomenalna Dervish z They Can't Stop The Spring - podpowiedzcie, do kogo mam głos podobny, bo nie moge sobie przypomnieć.
Węgierka wspaniała, pewnie wygra. Może też Gruzja.
Ja uważam się za tolerancyjną osobe, zniose nawet transwestytów, ale sorry... do pewnego stopnia. Jak z przebrania się tego faceta na róż się śmiałem, to podczas wystąpienia szwedzkiego The Ark chciało mi się wymiotować. Przełączyłem. Zaś na wystąpieniu Les Fatals Picards - to oni faktycznie są fatals. Ten facecik w różowej koszulce robił z siebie kompletną oferme, beznadziejne wykonanie. Chyba można tam być homo-/transwestytą, ale z klasą?
Poza tym fenomenalna Dervish z They Can't Stop The Spring - podpowiedzcie, do kogo mam głos podobny, bo nie moge sobie przypomnieć.
Węgierka wspaniała, pewnie wygra. Może też Gruzja.
No co ty?? Wiochowizja to większa wiochaAdex-fan Brooke pisze:JOŚ to takie dno że przełączyłem na mniejsze czyli Eurowizje i podobała mi się Irlandia i Grecja oraz niesamowity łach z Vierki -to moja 3 faworytów obecnie![]()
![]()
- Liason-fanka
W tym roku Eurowizja byla moim zdaniem naprawde tragiczna. Ogladam ten konkurs od wielu lat i mimo ze z roku na rok jest coraz gorzej jesli chodzi o poziom to jeszcze jakos w zeszlym latach udawalo mi sie znalezc piosenki, ktore mi sie podobaly. Natomiast w tym roku naprawde bylo fatalnie... No przynajmniej mi sie naprawde zadna piosenka nie podobala...
-
SallyFan
- Adex-fan Brooke
Ja także mam ośmiu faworytów : Białoruś, Słowenia, Grecja, Gruzja, Ukraina, Bułgaria, Rosja oraz Turcja .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl