Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Temat wprawdzie troche stary, ale nie moglam sobie odmowic wypowiedzenia sie, bo kiedys strasznie uwielbialam ten serial. Pamietam z jakim napieciem wyczekiwalam kolejnego odcinka na RTL7!! Strasznie zaluje tylko, ze ten serial lecial zanim sie rozwinelo udostepnianie seriali w necie, bo udalo mi sie zdobyc tylko wybrane odcinki SB.

Jak w kazdym serialu przystalo (chociaz chyba oprocz B&B) musialam sobie wybrac jakas pare do kibicowania i byli nia Ben & Meg. Strasznie lubilam ich watek, zwlaszcza od czasu jak pojawil sie evil twin :twisted: :twisted: Terror Island to jeden z moich ulubionych watkow w tym serialu, hehe :D

W ogole jakos wiele postaci w tym serialu bardzo polubilam no i byly tez takie ktore uwielbialam nienawidzic, czyli na przyklad Derek albo Annie :D
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Naprawdę nienawidziłaś, Annie? :) Hehe.. Ja kochałem nienawidzić Virginię.. A z moich ulubionych par, na pierwszym miejscu Caitlin & Cole.. Pamiętasz scenkę, jak Olivia schowała się pod łóżkiem Cole'a i Caitlin, a oni zaczęli..... namiętnie się całować? Hehehe.. to były czasy! Strasznie brakuje mi tego serialu... :roll: :(
Awatar użytkownika
Liason-fanka

No nie lubilam Annie, poniewaz mieszala miedzy Benem a Meg, tak samo zreszta jak Derek. Ale tak juz pomijajac moja ulubiona pare to Derek i Annie byli fantastycznymi postaciami :D Zreszta Virginia tez byla swietna jako evil character :D Co ona nie wyprawiala, zeby zdobyc tego biednego Michaela :D

A Cole'a i Caitlin tez lubilam, tylko ze tam takie wielkie zamieszanie bylo z aktorami, bo najpierw Cole'a zmienili, a potem Caitlin...

Mi tez strasznie brakuje SB, szkoda ze ten serial nie trwal chociaz ze 2-3 lata dluzej. Chociaz jak na opere to bardzo krotko sie utrzymal, a nie byl moim zdaniem az taki wolny i nudny i nie wiem dlaczego NBC go wywalilo...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Chyba oglądalność w USA spadła :( ? ale w Europie serial się podobał, nawet u nas w Vivie napisali przy okazji jakiegoś artykułu o Spellingu chyba że ten serial jest szalony a zdobył popularność czy jakoś tak. Z tą Olivią pod łóżkiem to było dobre bo potem jeszcze Caitlin wywaliła tam Cole'a bo Gregory wszedł :lol: Virginia była niesamowita, Annie też, mistrzowskie intrygi!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Liason-fanka

To znaczy logiczne, ze chodzilo o ogladalnosc, ale po prostu mnie to dziwi, bo moim zdaniem SB bylo ciekawsze niz inne soapki lecace w tym samym czasie... NBC mialo wtedy tylko DOOL, ktore mialo ponad 30 lat, wiec logiczne ze wybrali do wywalenia SB. Szkoda...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jedyne pocieszenie że dostaliśmy do B&B takie fajne postacie jak Morgan i Jackie, które w SB walczyły jako Annie i Olivia
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Liason-fanka

A jeszcze wczesniej dostalismy Amber, ale to bynajmniej zanim NBC wyrzucilo SB. Morgan i Jackie to rzeczywiscie fajne postacie, ale i tak wolalabym zeby SB trwalo dluzej niz 3 lata :D
Ryan Lavery

Ogólnie soap opery z NBC są najlepsze! I nie chodzi tu o oglądalność, która i tak jest pojęciem względnym, bo większość osób po prostu nagrywa soap opery na DVD, ale o oryginalność scenariuszy. "Passions", "Days of our lives", "Another World", "Generations" - klasyki i na genialnym poziomie.. :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Martin ma racje seriale NBC zawierają wielką akcję a są nie doceniane, w Passions jest tyle zakręconych i totalnie ciekawych akcji ,że nie jeden serial pozazdrościłby scenariusza a okazuje się ,że ich oglądalność jest słaba... Dziwne to ale prawdziwe.
Sunset Beach pomimo ,że nie wiele pamiętam kojarze z ciekawym i serialem pełnym akcji. Przypomniałem sobie niedawno najciekawsze sceny i wątki i brak mi serialu... Liczę na powtórkę.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Fajnie by bylo gdyby powtorzyli SB, chetnie bym sobie jeszcze raz obejrzala :D Mam wprawdzie kilka odcinkow sciagnietych, ale nie wszystkie sa niestety dostepne w necie...

A co do Passions to watki ma super, ale akcja sie za bardzo wlecze!!! Natomiast DOOL totalnie wymiata!! :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Może ktoś ma nagrane wszystkie odcinki? :mrgreen: ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ryan Lavery

Liason-fanka pisze:A co do Passions to watki ma super, ale akcja sie za bardzo wlecze!!! Natomiast DOOL totalnie wymiata!! :D
To fakt, wlecze się strasznie - czasem nawet latami, ale przynajmniej trzyma nas w napięciu - można się wkurzać ale i tak się ogląda, żeby zobaczyć co się stanie.. No i tu przynajmniej jest wiele postaci realnych z różnych grup społecznych... :) Days i Passions są the best! Moda na sukces nigdy nie osiągnie takiego poziomu pod względem urozmaicenia scenariuszy jak seriale NBC.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Pewnie ktos ma, ale jak na kasetach video to i tak nie mialabym miejsca przechowywac :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ktoś mi zaoferował za odcinki z lektorem chyba 500 odcinków i jeden odcinek po 10 zł... Zrezygnowałem i do tego ta osoba nie chciała mi sprzedać kilku odcinków tylko albo odrazu wszystkie albo nic...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Liason-fanka

1 odcinek za 10zl?? Chyba sobie ktos jaja robi...
ODPOWIEDZ