Morgan DeWitt

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Abec

Post autor: Abec »

Może scenarzyści chcą świadomie grać na naszej sympatii do wspomnień o Mike'u Guntrie'm, który również wspierał Sheilę nawet wtedy gdy wiedział, że kocha Jamesa, a nim w sumie gardzi (Morgan przynajmniej pozwalała doktorkowi na fizyczne zbliżenia).
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

Ten Tim jest taki sam jak Morgan ::loll:: Ciekaw kiedy znow sie pojawia ::chytry::
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Olunia pisze:Ten Tim jest taki sam jak Morgan ::loll:: Ciekaw kiedy znow sie pojawia ::chytry::
Oby już niedługo, bo bez Morgan jest tragicznie nudno :roll:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

PetroPython pisze:
Olunia pisze:Ten Tim jest taki sam jak Morgan ::loll:: Ciekaw kiedy znow sie pojawia ::chytry::
Oby już niedługo, bo bez Morgan jest tragicznie nudno :roll:
Ha, wróciła z atrakcjami:D
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Jest bardzo odważna. :zeby: Ja po takim porwaniu uciekałabym gdzie pieprz rośnie. :P
Ładnie wyglądała w tym przebraniu. Podobna była do Nority. ::loll::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Trzeba przyznać nieźle ją umalowali. Gdybym nie wiedział, że to ona nie poznałbym jej.
Awatar użytkownika
PetroPython

Morgan nie potrafi być ostrożna, bo koniecznie musi się zemścić na Stephanie. Cóż, po dłuższym namyśle wcale jej się nie dziwię - co sobie wyobraża ta stara małpa Stefa: zaprowadziała Morgan na aborcję i kazała się jej wynosić, a ona chciała od niej uzyskać jakąś radę dotyczącą dziecka Ridge'a. Po dwóch dniach na pewno o niej zapomniała, żyjąc szczęśliwie, a ją męczyły koszmary i halucynacje :!: Tak się nie postępuje :evil:
Potem strata drugiego dziecka kompletnie doprowadziła ją do obłędu. Tak więc, niech się mści, byle skutecznie :twisted:

P.S. Fajne to było, jak ClownMorgan złowrogo patrzała na rodzinkę Forresterów, a potem nieśmiało podążała w stronę Stefy. A tu Megan, że dzieci są z drugiej strony :lol:
Jestem pewny, że przy dzisiejszych odcinkach nie przysnę ani minutę :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Zachowanie Morgan jest coraz bardziej przerażające , mam nadzieję ,że jej poczynania będą stosownie przygotowane i będą miały to coś , co widzieliśmy w przypadku Sheili. Morgan jeszcze daleko do stylu zachowania Sheila ale jest na dobrej drodzę.
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Morgan dziś dobrze postąpiłą, że chciała się pogodzić ze Stephanie. ::ok::
A myślałam, że tylko udaje. 8)
Tymczasem to Stefa udawała. ::plask wczolo:
Biedna Morgan. Nikt jej nie chce pomóc. Wszyscy ją przeklinają. Ona jest chora i szybko potrzebuje pomocy!
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Straznie mi się jej żal zrobiło. Za to Stefa profesjonalnie się zachowała, tak ją zabajerować.
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Po tym co dzisiaj zobaczyłem mam jeszcze większą ochotę zobaczyć , jak Stefa się wije z bólu ale pewnie nigdy się tego nie doczekam , bo niezatapialna królowa zawsze przeżyje wszystkie opresje.

Morgan mi było żal,ale najbardziej mnie wkurzyła jej nagła zmiana z dosyć normalnej, lecz zdesperowanej kobiety do wariatki która jest gotowa zabić swoją niby najlepsza przyjaciółkę z niedawnych czasów...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Przestańcie wszyscy ta bardzo krytykować Stephanie - że fałszywa itp. Zrobiła to, co mogła najlepsze w tej sytuacji. Wy puscilibyscie wolno chora psychicznie osobę która zrobiła to co zrobiła? Przecież wiadomo, ze może zrobić to jeszcze raz, i wtedy nie będzie już Ridge'a który trafi co do sekundy z odwetem! Widać było po jej minie, że była zmuszona do tego telefonu!
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
PetroPython

Tiril pisze:Przestańcie wszyscy ta bardzo krytykować Stephanie - że fałszywa itp. Zrobiła to, co mogła najlepsze w tej sytuacji. Wy puscilibyscie wolno chora psychicznie osobę która zrobiła to co zrobiła? Przecież wiadomo, ze może zrobić to jeszcze raz, i wtedy nie będzie już Ridge'a który trafi co do sekundy z odwetem! Widać było po jej minie, że była zmuszona do tego telefonu!
Zgoda, ale moim zdaniem Morgan powinna trafić do szpitala psychiatrycznego, by się wyleczyc z tego koszmaru. A Stefa dzwoni do Bakera ::plask wczolo: :evil:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Dzisiaj to mi się żal zrobiło Morgan :cry: I chyba ją nawet rozumiem... myślałam, że Stephanie mówi prawdę, ale niestety chyba nie...a szkoda...
amerika

Post autor: amerika »

JA dokońca nie ufam Morgan :: bow :: popieram Stefke :mrgreen: a co do dzisiejszego odcinka to moge powiedziec ze był ciekawy. i moge pochwalic Amber że bardzo ładnie dzis wygladała :mrgreen:
ODPOWIEDZ