Morgan DeWitt
- PetroPython
- PetroPython
Morgan nie potrafi być ostrożna, bo koniecznie musi się zemścić na Stephanie. Cóż, po dłuższym namyśle wcale jej się nie dziwię - co sobie wyobraża ta stara małpa Stefa: zaprowadziała Morgan na aborcję i kazała się jej wynosić, a ona chciała od niej uzyskać jakąś radę dotyczącą dziecka Ridge'a. Po dwóch dniach na pewno o niej zapomniała, żyjąc szczęśliwie, a ją męczyły koszmary i halucynacje
Tak się nie postępuje
Potem strata drugiego dziecka kompletnie doprowadziła ją do obłędu. Tak więc, niech się mści, byle skutecznie
P.S. Fajne to było, jak ClownMorgan złowrogo patrzała na rodzinkę Forresterów, a potem nieśmiało podążała w stronę Stefy. A tu Megan, że dzieci są z drugiej strony
Jestem pewny, że przy dzisiejszych odcinkach nie przysnę ani minutę
Potem strata drugiego dziecka kompletnie doprowadziła ją do obłędu. Tak więc, niech się mści, byle skutecznie
P.S. Fajne to było, jak ClownMorgan złowrogo patrzała na rodzinkę Forresterów, a potem nieśmiało podążała w stronę Stefy. A tu Megan, że dzieci są z drugiej strony
Jestem pewny, że przy dzisiejszych odcinkach nie przysnę ani minutę
Zachowanie Morgan jest coraz bardziej przerażające , mam nadzieję ,że jej poczynania będą stosownie przygotowane i będą miały to coś , co widzieliśmy w przypadku Sheili. Morgan jeszcze daleko do stylu zachowania Sheila ale jest na dobrej drodzę.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Morgan dziś dobrze postąpiłą, że chciała się pogodzić ze Stephanie.
A myślałam, że tylko udaje.
Tymczasem to Stefa udawała.
Biedna Morgan. Nikt jej nie chce pomóc. Wszyscy ją przeklinają. Ona jest chora i szybko potrzebuje pomocy!
A myślałam, że tylko udaje.
Tymczasem to Stefa udawała.
Biedna Morgan. Nikt jej nie chce pomóc. Wszyscy ją przeklinają. Ona jest chora i szybko potrzebuje pomocy!
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
- Dragon_Scale
Po tym co dzisiaj zobaczyłem mam jeszcze większą ochotę zobaczyć , jak Stefa się wije z bólu ale pewnie nigdy się tego nie doczekam , bo niezatapialna królowa zawsze przeżyje wszystkie opresje.
Morgan mi było żal,ale najbardziej mnie wkurzyła jej nagła zmiana z dosyć normalnej, lecz zdesperowanej kobiety do wariatki która jest gotowa zabić swoją niby najlepsza przyjaciółkę z niedawnych czasów...
Morgan mi było żal,ale najbardziej mnie wkurzyła jej nagła zmiana z dosyć normalnej, lecz zdesperowanej kobiety do wariatki która jest gotowa zabić swoją niby najlepsza przyjaciółkę z niedawnych czasów...
Przestańcie wszyscy ta bardzo krytykować Stephanie - że fałszywa itp. Zrobiła to, co mogła najlepsze w tej sytuacji. Wy puscilibyscie wolno chora psychicznie osobę która zrobiła to co zrobiła? Przecież wiadomo, ze może zrobić to jeszcze raz, i wtedy nie będzie już Ridge'a który trafi co do sekundy z odwetem! Widać było po jej minie, że była zmuszona do tego telefonu!
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- PetroPython
Zgoda, ale moim zdaniem Morgan powinna trafić do szpitala psychiatrycznego, by się wyleczyc z tego koszmaru. A Stefa dzwoni do BakeraTiril pisze:Przestańcie wszyscy ta bardzo krytykować Stephanie - że fałszywa itp. Zrobiła to, co mogła najlepsze w tej sytuacji. Wy puscilibyscie wolno chora psychicznie osobę która zrobiła to co zrobiła? Przecież wiadomo, ze może zrobić to jeszcze raz, i wtedy nie będzie już Ridge'a który trafi co do sekundy z odwetem! Widać było po jej minie, że była zmuszona do tego telefonu!
-
amerika