Bieżące odcinki cz. 1
Jakoś dziesiejsze odcinki nie zbyt mi przypadły.
Nic sie nie działo. Oprócz pojawienia sie Morgan. Fajnie że sie pojawiła bo to ożywi troche ten film. :zeby:Ale ten klaun w jaj wykonaniu był jakiś taki dziwny. Powinien być bardziej wesoły. Nie wiem co na tym przyjęciu każdy gadał takiej jakby przemówienia.
Ciekawe czemu Amber nie chce pokazać swojego tatuaża Rick'owi. Czyżby wiedziała jak zareaguje.
Nie pasuje do Amber ta jasna karnacja. Ładniej by jej było jakby był opalona. Słodko wyglądały te dzieciaki na imprezie. 
Deacon, zdaje się, ma ten tatuaż na ramieniu. Chyba, że oślepłam i mi się w oczach mieni...katarzynka pisze:Jak to było z tym tatuażem? Deacon ma drugą połówkę serca, o której wie Rick(Pytanie: skąd by to wiedział
![]()
)
People are so ungrateful to be alive
I'm sick of those who don't appreciate their blessings
But knowledge of nearly death changes everything
Knowledge of incoming end provide people to act
It lays in mount of complexity od human nature...
I'm sick of those who don't appreciate their blessings
But knowledge of nearly death changes everything
Knowledge of incoming end provide people to act
It lays in mount of complexity od human nature...
- PetroPython
To chyba rzeczywiście jakiś wyjątek od reguły. Kto to słyszał, żeby w MNS czekali z takimi rzeczami do ślubukatarzynka pisze:A może czekają do nocy poślubnej![]()
A tak poza tym to kolorowo było dzisiaj
Nareszcie pojawiła się Morgan jako klown
Konfrontacja midyz Morgan a Stephanie nieunikniona
Nie na ramieniu, tylko gdzieś na udzieJulita pisze:Deacon, zdaje się, ma ten tatuaż na ramieniu. Chyba, że oślepłam i mi się w oczach mieni...katarzynka pisze:Jak to było z tym tatuażem? Deacon ma drugą połówkę serca, o której wie Rick(Pytanie: skąd by to wiedział
![]()
)
Faktycznie, jak się popatrzało na Amber, to miało się wrażenie, że to jest jakieś dziecko. Przecież w tym kostiumie ona w ogóle nie miała piersi
Co innego Brooke, która pięknie prezentowała swoje kształty, w pięknym kostiumie
Dzisiejsze odcinki świetne! Każda scena mi się podobała, a to nie zdarza się często. Przez 40 minut z wielką ciekawością gapiłem się bezmyślnie w ekran.
Po pierwsze, Rick ma u mnie plusa. Dzisiaj znowu od dawien dawna mieliśmy "starego" dobrego Ricka. Lubię go w takim wydaniu.
Heh, tylko Amber ciągle ukrywa przed nim tatuaż. Myślałem, że Rick go widział, a tu mamy małą tajemnicę... Wychodzi na to, że jeszcze się nie kochali.
Albo było bardzo ciemno...
Po drugie bardzo fajnie widzieć wszystkich szczęśliwych w jednej kupie.
Taylor z dziećmi wyglądała rozkosznie.
Amber też dzisiaj bardzo ładnie wygladała i Megan! Megan mogłaby mieć większy wątek bo jest fajną postacią... Ma potencjał który jest rzadko wykorzystywany...
Gwiazda przyjęcie- Morgan jako clown! To jest hit!
Zapowiadają się niezłe akcje...
Tylko naciągane trochę, że Morgan ma wciąż dostęp do swojego profilu w firmie Forresterów i mogła podglądać co robi Megan.
Swoją drogą w FC każdy tak może patrzeć co robią inni na kompie? 
P.S. Brooke też dzisiaj nieźle wyglądała.
A Stefcia powinna załozyć bikini!
Po pierwsze, Rick ma u mnie plusa. Dzisiaj znowu od dawien dawna mieliśmy "starego" dobrego Ricka. Lubię go w takim wydaniu.
Po drugie bardzo fajnie widzieć wszystkich szczęśliwych w jednej kupie.
Taylor z dziećmi wyglądała rozkosznie.
Gwiazda przyjęcie- Morgan jako clown! To jest hit!
Tylko naciągane trochę, że Morgan ma wciąż dostęp do swojego profilu w firmie Forresterów i mogła podglądać co robi Megan.
P.S. Brooke też dzisiaj nieźle wyglądała.
A Stefcia powinna załozyć bikini!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
HeheDamians pisze:I jeszcze stringiB@r pisze:D
A Stefcia powinna założyć bikini!![]()
Wówczas, wszyscy dziadkowie, którzy na czas Mody opuszczają swoje siedliska na pewno by nie oderwali się od TVTylko, co na to powiedziałyby ich żony
![]()
![]()
Kurcze nie moglam dzis oglądać MnS
Team Hunter:)A jak!
Komiczny odcinek. Na dokładkę zapowiedzi jutrzejszych odcinków. Cała ta uroczystość u Forresterów straszliwie naciągana. Głupie teksty, które musiał wypowiedzieć każdy z bohaterów, zanim Morgan zdołała wyszeptać swój monolog za krzakiem. Punktem szczytowym mojego śmiechu był moment, w którym Morgan zajeżdża furgonetką pod dom w przebraniu clowna. Włamywanie się do sieci Forresterów i wspaniałe wyczucie czasu przez Morgan... akurat Megan zamawiała clowna, gdy Morgan wpadła na pomysł podglądania jej. W ogóle co to za zabezpieczenia? Porypana ta firma. Naprawdę czapki z głów dla scenarzystów. Świetnie mnie dziś rozbawili.

- Liason-fanka
- Adex-fan Brooke
Dawno nie było tak śmiesznych odcinków jak ostatnie cztery
Podsumuję najśmieszniejsze dla mnie ostatnie wydarzenia: Betsy sprzedała tajemnice za używane skórzane gacie po Bridget, Rick i Eryk tańczący z Bridget, wielka wpadka z urodzinami Bridget bo ona się urodziła w sylwestra (ale dla potrzeb wątku zmienili jej date urodzin
), Megan -powinni dawno wywalić ją z pracy! - przecież ona zawsze wpuszcza jakieś Sheile, Morgan itp. osoby oraz zdradza niechcący sekrety
A dzisiaj jeszcze Morgan wygłaszająca monolog w krzakach i ta sztuczna radość Forresterów.
A teraz specjalne wyróżnienie: Brooke
za wygląd, już dawno nie wyglądała tak super jak w tych odcinkach, na urodzinach prezentowała się tysiąc razy lepiej niż córeczka-jubilatka a na party u Stephanie pokazała boską figurkę, lepiej niż laleczka Barbie
A ten wzrok Deacona jest hipnotyzujący chyba nie tylko na Bridget, ale tez wielu widzów z tego co tu czytam
I jak się tak zastanowić faktycznie on jest fajniejszy od Ricka, który wydaje się czasem dziecinny
Śmieszne że Deacon zna Ridge'a i Taylor bo patrzył na nich i wiedział którzy to. A to jak czwórka Forresterów wpadła do Deacona było fajne, lubię takie masowe akcje Forresterów
Wracając do Morgan i Tima -zabawna z nich parka, Morgan w przebraniu rzeczywiście bardziej straszna niż zabawna i ciekawe co miała na myśli patrząc na Brooke, super była reklama spoilerowa na koniec, znam ją z netu, ale na Tvp1 prezentowała się nawet korzystniej, dwóch wrogów Forresterów
co śmieszniejsze ta dwójka była parą w ostatnich odcinkach "Sunset Beach"
jako Annie i Jude. Tim w przebraniu clowna z reklamy jeszcze śmieszniejszy niż clown Morgan
Teraz polecam nie przegapiać bo jak słusznie było powiedziane co może się wydarzyć - wszystko! 
Podsumuję najśmieszniejsze dla mnie ostatnie wydarzenia: Betsy sprzedała tajemnice za używane skórzane gacie po Bridget, Rick i Eryk tańczący z Bridget, wielka wpadka z urodzinami Bridget bo ona się urodziła w sylwestra (ale dla potrzeb wątku zmienili jej date urodzin
Wracając do Morgan i Tima -zabawna z nich parka, Morgan w przebraniu rzeczywiście bardziej straszna niż zabawna i ciekawe co miała na myśli patrząc na Brooke, super była reklama spoilerowa na koniec, znam ją z netu, ale na Tvp1 prezentowała się nawet korzystniej, dwóch wrogów Forresterów
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Dzisiejsze odcinki zapowiadają takie, że będzie ciekawie.
Morgan uparła się na tego clowna, by pomieszać szyki Forresterom. Ona w ogóle nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji swpoch czynów. Tim ją uświadamiał, i tak wszystko na nic. Ona jest uparta jak osioł. Musi być, jak ona chce.
A sam Tim ją jeszcze wspiera. On rzeczywiście jest zakochany. I ślepy, że nie widze, że ona ggo wykorzystuje.
Amber nie powinna ukrywać tego, że ma tatuaż. Im szybciej Rick się o tym dowie, tym szybciej rozejdzie się to po kościach.
Z tymi zabezpieczeniami w FC to rzeczywiście jakaś głupota firmowych informatyków. W FC jest większa inwigilacja, niż u nas na forum.
Megan przeszła samą siebie. I zorganizowała piekną imprezę. Bliźniaczki wyglądały cudownie.
Czekam z niecierpliwościa na jutro.
Morgan uparła się na tego clowna, by pomieszać szyki Forresterom. Ona w ogóle nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji swpoch czynów. Tim ją uświadamiał, i tak wszystko na nic. Ona jest uparta jak osioł. Musi być, jak ona chce.
Amber nie powinna ukrywać tego, że ma tatuaż. Im szybciej Rick się o tym dowie, tym szybciej rozejdzie się to po kościach.
Z tymi zabezpieczeniami w FC to rzeczywiście jakaś głupota firmowych informatyków. W FC jest większa inwigilacja, niż u nas na forum.
Megan przeszła samą siebie. I zorganizowała piekną imprezę. Bliźniaczki wyglądały cudownie.
Czekam z niecierpliwościa na jutro.