Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

A Thorne'a nie znał, gdy rodzinka odwiedziła go w mieszkaniu, powiedział "O, ty musisz być Thorne." ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A to pewnie przez to że w gazetach pisali o Steffy, Amber szła na pogrzeb to mówiła nawet. :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

B@r pisze: i Megan! Megan mogłaby mieć większy wątek bo jest fajną postacią...
Tak jak Darla - nie z rodziny a jest często (no, teraz chwilowo może nie :P )
A Darla jest w czołówce?

Skoro Morgan widziała,że Megan jest zalogowana to czemu Megan nie widziała Morgan?
A tak swoją drogą, czemu Forresterowie nie wykorzystają przy szukaniu Morgan triku dzięki któremu namierzyli Deacona w Las Vegas? Tzn znalezienia jej przez kartę kredytową?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

LoLex pisze:Komiczny odcinek. Na dokładkę zapowiedzi jutrzejszych odcinków. Cała ta uroczystość u Forresterów straszliwie naciągana. Głupie teksty, które musiał wypowiedzieć każdy z bohaterów, zanim Morgan zdołała wyszeptać swój monolog za krzakiem. Punktem szczytowym mojego śmiechu był moment, w którym Morgan zajeżdża furgonetką pod dom w przebraniu clowna. Włamywanie się do sieci Forresterów i wspaniałe wyczucie czasu przez Morgan... akurat Megan zamawiała clowna, gdy Morgan wpadła na pomysł podglądania jej. W ogóle co to za zabezpieczenia? Porypana ta firma. Naprawdę czapki z głów dla scenarzystów. Świetnie mnie dziś rozbawili. :: bow :: ::loll:: ::rad::
Zgadzam się z Tobą Lolex, świetnie podsumowałeś wczorajsze odcinki. Dodam tylko, że ochrona powinna sie chyba kapnąć, że cos jest nie tak, gdyż furgonetka, którą przyjechała Morgan była jakas rozklekotana i stara, zero reklamy firmy o clownach czy o organizowaniu jakiś imprez dla dzieciaków ::ysz:: ........bez sensu :!: :lol:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

ana pisze:
LoLex pisze:Komiczny odcinek. Na dokładkę zapowiedzi jutrzejszych odcinków. Cała ta uroczystość u Forresterów straszliwie naciągana. Głupie teksty, które musiał wypowiedzieć każdy z bohaterów, zanim Morgan zdołała wyszeptać swój monolog za krzakiem. Punktem szczytowym mojego śmiechu był moment, w którym Morgan zajeżdża furgonetką pod dom w przebraniu clowna. Włamywanie się do sieci Forresterów i wspaniałe wyczucie czasu przez Morgan... akurat Megan zamawiała clowna, gdy Morgan wpadła na pomysł podglądania jej. W ogóle co to za zabezpieczenia? Porypana ta firma. Naprawdę czapki z głów dla scenarzystów. Świetnie mnie dziś rozbawili. :: bow :: ::loll:: ::rad::
Zgadzam się z Tobą Lolex, świetnie podsumowałeś wczorajsze odcinki. Dodam tylko, że ochrona powinna sie chyba kapnąć, że cos jest nie tak, gdyż furgonetka, którą przyjechała Morgan była jakas rozklekotana i stara, zero reklamy firmy o clownach czy o organizowaniu jakiś imprez dla dzieciaków ::ysz:: ........bez sensu :!: :lol:
Czepiacie się już na maksa o takie drobiazgi :wink: Może jeszcze Tim powinien ulotki rozdawać na ulicy ::plask wczolo: Cieszcie się, że Morgan się tak wymalowała i że to wyglądało na to, że to profesjonalny klown, a nie jakiś podrabiany. Także o minimum pozorów Morgan się postarała :wink:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ostatnie odcinki są super!!! :D Tyle śmiesznych scen jak np. na urodzinach Bridget jak się osiemnastka popłakała i jak Rick tańczył z siostrą xD
Wczoraj też było świetnie! Uwielbiam oglądać przyjęcia przy basenie :serce: Wszyscy świetnie wyglądali, a najbardziej Taylor i ...Morgan ::chytry:: Co za przebranie, ale wygląda nie do poznania przyznać trzeba 8)
Jak potoczą się dzisiejsze odcinki? Odpowiedź znajdziemy za ok 20 min ::krzyw::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Thomas powiedział Morgan-klownowi że ją kocha ::loll:: a ona tekst jak Sheila że zawsze marzyła o miłości i akceptacji,ale miała rację jak mówiła w myślach że nic dziwnego że taka się stała po tym co zrobiła jej Stephanie. Tim przezabawnie wygląda w przebraniu ::rad:: Najśmieszniejsze że Morgan i Tim okazali się dobrymi klownami a głupi Forresterowie się zachwycali a teraz oczywiście to Stephanie musiała zostać sam na sam z Morgan i akcja sie wlecze, ale jest ciekawie :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Stefa jest okropna! :evil: Nie wiedziałam, że jest tak okrutna. Do reszty straciłam do niej sympatię. :x
Myślałam, że to Morgan ją wkręca, a tymczasem było na odwrót. ::ysz::
Mogły się pogodzić.
Stefa udawała taką zadziorną.
Ech... gdybym tam była... :twisted:

Tim fajnie wyglądał z tą smutną buzią. ::loll::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Stephanie to największa oszustka tego serialu :zeby: Niby przeprosiła, niby ma wyrzuty, ale cyk i za telefon :zeby: no niby nic dziwnego w tej sytuacji, ale jednak na to wszystko co zrobiła Morgan powinna miec wieksze wyrzuty i to do końca życia, Morgan była nawet wzruszająca w tej rozmowie. A Amber dziś dziwnie wyglądała jak jakiś chłopak w tym koku ::kwasny:: Bo na party bardzo ładnie
bastet78

Post autor: bastet78 »

Stepha przyznała rację Morgan,ale jako rozsądna osoba wezwała policję. Nastepnym razem by porwała inne dziecko,a może kogoś zabiła. Manię prześladowczą należy leczyć,

Ale za klauna z Timem była niezła :P ::jezyk:: ::ok::
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Dziś pierwszy raz zrobiło mi się żal tak naprwdę Morgan. :( Juz myślałam że Stephanie jest gotowa jej darować wszystko, ale jednak dobrze zrobiła, że zadzwoniła. W końcu tu nie chodziło tylko o nią i Morgan, ale też o Steffy i niewinną Taylor, którą by pewnie Morgan zabiła bez skrupółow gdyby nie Ridge.
Miałam wrażenie jakby Stephanie rozgraniczyła te dwie sprawy, z jednej strony przyznała, że żałuje i wie, że źle zrobiła, a zdrugiej strony zadzwoniła na policje bo porwanie małej Steffy to była zupełnie inna sprawa i czemu Morgan ma za to nie ponieść kary. Fakt faktem, że Morgan zmieniła i stała się taka po tej aborcji sprzed laty, przez Stephanie ale to nie usprawiedliwia jej zachowania w stosunku do Taylor, sama nawet to dziś przynała.
Pozatym decydując się na aborcję to ona podjęła ostateczną decyzję, więc nie może całej winy rzucać tylko na Stephanie, chociaż ona zachowała się wtedy bardzo podle wykorzystując zaufanie zagubionej Morgan.
Awatar użytkownika
Tiril

Morgan z Timem całkiem niezłe show zrobili, biorąc pod uwagę fakt, że było niezaplanowane:)
Ciekawe, czy Amber zawsze śpi w butach na obcasach ::loll:: i zawsze tak pięknie wygląda jak wstanie:) Nawet nie zapytała co z Małym Erikiem itp, tylko pokrzyczała na Ricka i Ericka i poszła sobie.A gdzie? Do Deacona ofkors ::chytry:: Swoją drogą to ja na jej miejscu nie zachowywałabym się w stosunku do Ericka, w końcu jestem jego synową którą na nowo z żoną przyjęli do rodziny, mimo paru afer ::chytry::
Sad but true
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Tiril pisze:Morgan z Timem całkiem niezłe show zrobili, biorąc pod uwagę fakt, że było niezaplanowane:)
Ciekawe, czy Amber zawsze śpi w butach na obcasach ::loll:: i zawsze tak pięknie wygląda jak wstanie:) Nawet nie zapytała co z Małym Erikiem itp, tylko pokrzyczała na Ricka i Ericka i poszła sobie.A gdzie? Do Deacona ofkors ::chytry:: Swoją drogą to ja na jej miejscu nie zachowywałabym się w stosunku do Ericka, w końcu jestem jego synową którą na nowo z żoną przyjęli do rodziny, mimo paru afer ::chytry::
Amber po prostu sądzi, że Eric zachował się nie fair w stosunku do Deacona, niepotrzebnie poszedł się na nim powyrzywać, dlatego nie siedzi cicho i powiedziała co o tym myśli, mimo iż Eric bedzie jej teściem (mógłby być nawet i jakimś królem i tak by mu to wygarnęła i dobrze zrobiła). Swoją drogą miała rację uderzyli niepotrzebnie w czuły punkt Deacona i na własne życzenie sprowadzą na siebie nowe kłopoty.
Awatar użytkownika
Tiril

annnia pisze:
Tiril pisze:Morgan z Timem całkiem niezłe show zrobili, biorąc pod uwagę fakt, że było niezaplanowane:)
Amber po prostu sądzi, że Eric zachował się nie fair w stosunku do Deacona, niepotrzebnie poszedł się na nim powyrzywać, dlatego nie siedzi cicho i powiedziała co o tym myśli, mimo iż Eric bedzie jej teściem (mógłby być nawet i jakimś królem i tak by mu to wygarnęła i dobrze zrobiła). Swoją drogą miała rację uderzyli niepotrzebnie w czuły punkt Deacona i na własne życzenie sprowadzą na siebie nowe kłopoty.
Nie chodzi o to co mu powiedziała, tylko w jaki sposób. Krzyczeć i machać rękami to może kiedy coś 'wygarnia' Rickowi, a w rozmowach z Erikiem czy Stephanie powinna okazać większy szacunek moim zdaniem.
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Całkowicie zgadzam się z annnią. I w kwestii Amber i Morgan. W tej kwestii nie mam nic do dodatnia.
Chciałabym natomiast zauważyć absurdalność niektórych poczynań scenarzystów. Te sceny są naprawdę naciągane. Skąd dodatkowy stórj dla Tima, Tim nagle widzi bez okularów, perfekcyjny makijaż sobie zrobił, pięknie improwizowali, jakby byli fachowcami. Szybko się noc zrobiła (bridget w Lair), Amber spała w szpilkach i perfekcyjej fryzurze... Ach, szkoda słów za kogo nas mają ci niewydarzeni scenarzyści...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zablokowany