Na początku, przed czołówką pokazali Bridget z jakąś kartą, a dopiero pod koniec wyjaśnili, o co chodzi.
Mi tam Tim nie przeszkadza...
Taylor powinna uważać na Morgan, a tymczasem cały czas ją drażni swoimi tekścikami!
Brooke po prostu łatwiej jest oceniać innych niż samą siebie. Wiadomo, że wcale nie jest lepsza od Amber, nawet gorsza, ale wywyższać się musiu, bo to teraz kolejny członek rodziny Forresterów. Zachowuje się jak na Forrestera przystało.....Forrester pisze:Do Brooke po prostu nie można się przekonać. Jej dzisiejsze zachowanie to kolejna żenada. Zadzwoniła do Amber i nazwała ja "dziwką" tak jakby sama nią nie była. I jeszcze twierdzi, że gdy była w wieku Amber nie zdradzała swojego mężczyzny. Rzeczywiście nie, była zaręczona z Davem i romansowała z Ridgem, potem romansowała z Erickiem, nigdy nie była stała w uczuciach. Po prostu sama nie wie co mówi
Amber ma wieksze problemy niż przejmowanie się tym co mówi Brooke.Szogunka pisze: Ale że Amber "nie załapała" co to znaczy, że jest dziwką i ugania się za innymi . Znaczy się nie przywiązuje uwagi do tego co mówi Brooke. Ciekawe czy Amber ma innych przyjaciół![]()
. A tak podle się o nim wyrażała...
A ja sie założe że sie z nią prześpi. Ridge myśli z przyszłością - skoro Tay go (w jego mniemaniu) zostawiła, to musi korzystać z okazjiMisia pisze:Morgan lepiej wygląda w ubraniu niż bezMam nadzieje,że Ridzu nie jest tak głupi i nie ulegnie Morgan
![]()