Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Marisa

Post autor: Marisa »

No wkońcu Stefa ruszyła do akcji :D I naszczęście nie dała się przekonać Brooke, tylko postąpiła tak jak powinna postąpić :D Oprócz Stefy jest jeszcze jedna osoba z zdrowym rozsądkiem- Bridget, całe szczęście, że nie wdała się w matkę :lol: :wink:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dzisiejsze odcinki jedna wielka nuda :ziewam: :ziewam: :ziewam: Czekam na akcje z Morgan i Tay ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Bridget jak widać przemówiła dla Ricka, ładnie dziś wyglądała.
Mam nadzieję że Stephanie pokaże dla niego te zdjęcia i on pomyśli trochę co zrobił.
Szkoda że dziś nic nie było o Morgan, Tim, Taylor. :(
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Misia pisze:Dzisiejsze odcinki jedna wielka nuda :ziewam: :ziewam: :ziewam: Czekam na akcje z Morgan i Tay ::chytry::
Lol, nie piszcie ciągle tego samego - nuda(takie tam). Dla młodej widowni to może i nuda, ale ja ten serial juz trochę oglądam(choć to i tak niespecjalnie długo) i dla mnie odcinki były takie se ::jezyk:: Brooke jest najbardziej wkurzającą postacią w serialu ::kwasny:: ciagle mnie wkurza. Kibicuję Stefie.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Wielki pan Rick niech się dalej obraża! Widać 'całus' z Amandą nic dla niego nie znaczył. :roll: Przynajmniej Bridget dobrze mu nagadała.
I znów jestem zmuszony powiedzieć: Stephanie zawsze znajdzie się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie. Dała Brooke popalić! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Kiedy wreszcie Bridget dowie się, że Deacon to Deacon?! :evil:

Odcinki nudne dzięki ciągłej obecności Amber. ::kwasny::

Stefa robiła dziś fajne minki. :D
I tak podejrzanie wzięła te zdjęcia. ::chytry::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Przypomniało mi się,że Brooke była tak bardzo oburzona spodniami Bridget ::cojest:: ale co do mocnego makijażu córki nie miała żadnych zastrzeżeń ::ysz:: 8)
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Kaska pisze:Kiedy wreszcie Bridget dowie się, że Deacon to Deacon?! :evil:

Odcinki nudne dzięki ciągłej obecności Amber. ::kwasny::
Tez jestem ciekawa i jak Bridget zareaguje... 1 odcinek nuudaa ciągle te same gadki na ten sam temat (Rick&Amber) :ziewam: :ziewam: tak się mi dłuużył. Noi Amber...Jenyy ta dziewczyna działa mi na nerwy.Noi mamy kolejną bitwę Stefa vs Brooke. Na szczęścnie nie ma zbyt dużo przemocy :twisted: ;)
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Stephanie bardzo ładnie się zachowała...I mam nadzieję, że powie Rickowi prawdę, bo Brooke tak jak ona powiedziała wtrąca się w nie swoje sprawy. To nie jej sprawa z kim Rick chce być...
Najśmieszniejszy jest Deacon...wziął Amber i gdzieś ją zabiera ::cojest:: Ciekawe jaka będzie jej mina jak się obudzi i znajdzie się niewiadomo gdzie :zeby:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Stephanie dziś powiedziała bardzo mądrą rzecz: "Znam Ricka lepiej od ciebie". ::ok::
Ale się Amber upiła... ::krzyw::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Po raz pierwszy w tych odcinkach mogę być po stronie Stephanie a nie Brooke :zeby: Brooke jest teraz jakaś nienaturalna i ma za ostry makijaż, zauważyliście? Tzn wygląda pięknie, ale wole ją w naturalniejszych barwach i zachowaniu a Stefcia miała przyklapnietą te peruke ::rad:: Najśmieszniejsza scenka:Deacon sadza EricaIII przy pijanej Amber. A ta Alex z baru jaka chętna do dzieci nawet na miesiąc by wzieła ::loll:: Rick wyszedł na głupka ostatnio :( o dziwo Bridget dobrze mu przygadała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
paulincia

Adex-fan Brooke pisze:Rick wyszedł na głupka ostatnio :( o dziwo Bridget dobrze mu przygadała.
Rick nie wyszedł na głupka :nie: On jest głupkiem ::cojest::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Stefa była dziś boska :: bow :: Bridget mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła, bardzo dobrze nagadała i poradziła Rickowi :mrgreen:

Na Thorne'a patrzeć juz nie mogę........Zero męskości...Naprawde wole już boskiego Ridge'a.... ::cojest:: Nie przepadam za nim, ale ma jakis charakter-beznadziejny co prawda, ale za to Thorne nie posiada go w ogóle, pantoflarz i tyle ::jezyk::
Debora

Post autor: Debora »

A ja dzisiaj nie oglądałam :cry: :( :cry:
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
paulincia

Debora pisze:A ja dzisiaj nie oglądałam :cry: :( :cry:
W sumie to wiele nie straciłaś chyba... :roll:
Zablokowany