Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Fajnie :P . Dzięki anka_. Dłuży mi się to więzienie Taylor. Ciekawe jak to się skończy? Zamkną Morgan w zakładzie, jakaś spektakularna ucieczka będzie? Się zobaczy :D . Soon I hope.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kiedy Rick mówił Stephanie o szukaniu Deacona poprzez namierzenie jego karty kredytowej to ona zapytała czy to na pewno zgodne z prawem <hahaha> a jak chciała kupić dziecko za 200 tysięcy to nie miała takich skrupułów :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Dzisiaj znowu nie ma, nie było i nie będzie Mody ?
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Nie :/ ... Już normalnie będzie leciała od poniedziałku.
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
GL Forever

Mandy pisze:Nie :/ ... Już normalnie będzie leciała od poniedziałku.
Dzięki za odpowiedź. A ktoś wie dlaczego dzisiaj nie ma Mody ? Przecież dzisiaj nie ma żadnego święta ::kwasny::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Dlatego, że TVP ma taki kaprys.
GL Forever

Ach, to tvp ::jezyk:: ... od poniedziałku normalnie Moda... i od poniedziałku szkoła ::ysz:: ::plask wczolo: ::bojesie:: ::ke:: :ziewam: :zmiesz:: :roll:
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Myślałam,że po dzisiejszym ciężku dniu zrelaksuje się przed tv,a tu niemiła niespodzianka.Nie ma Mody,więc nie mogłam sobie zrobić przerwy w nauce ::kwasny:: Tvp1 po raz kolejny mnie rozczarowało,ale co się dziwić,taka stacja.Szkoda tylko,że odcinki dopiero polecą w pon jak teraz ma się na głowie maturę..
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

GL forever pisze: A ktoś wie dlaczego dzisiaj nie ma Mody ? Przecież dzisiaj nie ma żadnego święta ::kwasny::
Bo w czwartek zamiast Mody dali ,,Ogniem i Mieczem" dwie części, a tych części jest cztery więc w piątek dali ostatnie dwie na Modę bo nie mieli gdzie indziej tego wcisnąć :evil:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Uff w końcu nadrobiłam Wasze posty :wink: Dziś obejrzałam powtórkę i uważam że odcinki były naprawdę niezłe :mrgreen: Zarośnięty i w końcu zaczynający cos kumać Ridge, kłamczucha Morgan, Daryl bez kucyka, Deacon zapatrzony w Amber, Amber bosko zadziorna, Rick który w końcu zachowuje się jak facet (chociaż z tym detektywem to lekka przesada ::ysz:: ) W końcu coś się dzieje :mrgreen: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Rick mógł wejść bez pukania. Wtedy zobaczyłby słodką Amber. ::kwasny::
Ale ta Morgan jest naiwna! ::plask wczolo:
Że też Taylor w ogóle się jej nie boi, tylko ją jeszcze bardziej denerwuje. ::bojesie::
Nie wiem, czy mi się zdawało, ale w samolocie za Rickiem widziałam Katherine - opiekunkę Phoebe i Thomasa. :shock: Czyżby kolejna wpadka? ::chytry::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Podobało mi się to co sobie chyba Deacon wyobrażał ::ok:: Noi co mnie najbardziej zdziwiło to fakt, że Mały Erick nie tylko tam chodził, ale nawet biegał ::rad::
Fajne miny robiła Stephanie jak rozmawiała z Brooke :zeby:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja uważam, że Taylor głupio robo podpuszczając Morgan. Jak dalej ją będzie szczuć, że Ridge zaraz wpadnie, Morgan może ją przenieść albo :twisted: :twisted: :twisted: zlikwidować.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Najlepsza dzisiaj była Królowa! :: bow ::
Dobrze, że Ridge podzielił się z nią swoimi podejrzeniami co do Morgan, bo ona go tylko w tym utwierdziła. Super miała minę jak Ridge jej wszystko opowiedział! ::ok::
Z odcinka na odcinek coraz bardziej przekonuję się, że Amber powinna być z Deaconem! Piękne fantazje do piosenki "Heaven".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Mnie najbardziej podobało się, gdy Deacon wyobrażał sobie Amber i siebie razem. Cud miód!!!
B@r może nagrałes to przypadkiem?
Zablokowany