Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Noo wreszcie mi się odcinki podobały ::ok::
No to może po kolei - zaczynając od Naszej kochanej trójki Ricka, Amber i Deacona...
Zastanawiam się co bym zrobiła na miejscu Amber i chyba bym została z Deaconem... Niech nawet będzie, że kocha Ricka, ale przecież jak teraz sobie przypominam to ciągle były między nimi jakieś nieporozumienia... I chociażby teraz te zdjęcia...Amber pierwsza zobaczyła je a mimo to chciała być z Rickiem, a gdyby Jemu tak bardzoo na Niej zależało wybaczyłby jej od razu, nie zrywałby zaręczyn o jakiś pocałunek nawet nie wyjaśniwszy sobie całej sytuacji ::plask wczolo: A Deacon? Zawsze był przy Amber...Teraz Ona dała mu nadzieję i tak poprostu z Niego zrezygnuje? Mam nadzieję, że nie...
Kolejna sprawa...Ridge...hmm... Nawet nie pomyślałabym, że On taki mądry jest ::rad:: No i ciekawe co teraz Nasza kochana Morgan wymyśli? Ojj chciałabym zobaczyc minę Ridga jak wchodzi do jej domu, a tak Taylor i Steffi :zeby: Wszystko ładnie się układa i oby tak dalej... Niech Ridge nie traci rozumu ::rad::

Poza tym Morgan dzisiaj w Cafe Rous (nie wiem czy to tak sie pisze) wyglądała ślicznie według mnie ::ok::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

annnia pisze:B
Lektor chyba znów dziś się pomylił zamiast Morgan przeczytał Taylor, albo mi już coś się zdawało. ::ke::
Dokładnie, też to zauważyłem ::jezyk::
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też to zauważyłem. Po takiej pomyłce stwierdzam że on nie ma pojęcia co czyta od 13 lat.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Te notoryczne pomyłki lektora zaczynają być denerwujące.
Ciekawe skąd Ridge ma adres domu Morgan. Przecież go nie znał. Może znalazł w dokumentach w firmie? :|
Co to był za przedmiot którym rzuciła Taylor? Ona to w każdej sytuacji zachowuje trzeźwy umysł i wie co ma robić. ::krzyw::
Rick, Rick, Rick... Nie wiem co mam ci powiedzieć. ::krzyw:: Amber robiła dziś cudne minki (najlepsze było jak wywaliła oczy na widok Ricka).
Wydawało mi się że w czołówce trochę zmieniła się muzyka.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Lektor robi sobie chyba zwałę :lol: jakby specjalnie się czasem mylił ::chytry:: końcówka drugiego odcinka była świetna i trzymająca w napięciu.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ridge naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. Gdyby była sonda dotycząca jego, dziś zagłosowałabym na tak. :lol:
Morgan jest piękną kobietą, ale czasem słabo kontaktuje. jak oni w ogóle się znaleźli pod jej domem? I mówią że seks Brooke przesłania wszystko ::plask wczolo:
Na Ricka szkoda słów. Amber i tak pewie go wybierze ::ysz::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
kkasienkaa

Post autor: kkasienkaa »

A ja dzisiaj nie oglądałam odcinka do końca :? A widzę, że było ciekawie :D faktycznie lektor się pomylił:) Taka zabawna ta pomyłka :P
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Tekst Rikiego,że bedą mieć najhuczniejszy ślub w LA po prostu mnie rozwalił!Genialne to było!Wyciągnie kase od rodziców albo lepiej od Stefy to i będzie hucznie! ::plask wczolo: Niewiem może niech jeszcze skusi Amber prywatnymi lekcjami tennisa albo jazdy konno :roll: Rozpieszczony bachor! ::kwasny::

Taylor dobrze zrobiła ::ok:: Przez moment myślałam,że rzuci tym czymś w Tima ::krzyw::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Zgadzam się Misia ::ok:: No to rzeczywiście Rick podał przekonujący argument ::kwasny:: ehh....on chyba myśli, że jak powie Amber że będą mieli najhuczniejszy slub i da jej tyle kasy ile chce to ona od razu sie z nim ozeni :roll:
Awatar użytkownika
Cosmo

Szogunka pisze:I mówią że seks Brooke przesłania wszystko ::plask wczolo:
Muszę sobie zapisać ten cytat. :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

paulincia pisze:Zgadzam się Misia ::ok:: No to rzeczywiście Rick podał przekonujący argument ::kwasny:: ehh....on chyba myśli, że jak powie Amber że będą mieli najhuczniejszy slub i da jej tyle kasy ile chce to ona od razu sie z nim ozeni :roll:
Również się z Wami zgadzam ::ok::
Rick jak zawsze myśli, że jak ma kasę, to może mieć wszystko...
Ostatnimi czasy w po prostu go nie znoszę :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Cosmo

Damians pisze:
paulincia pisze:Zgadzam się Misia ::ok:: No to rzeczywiście Rick podał przekonujący argument ::kwasny:: ehh....on chyba myśli, że jak powie Amber że będą mieli najhuczniejszy slub i da jej tyle kasy ile chce to ona od razu sie z nim ozeni :roll:
Nie będę wyjątkiem... :roll:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Cosmo pisze:
Damians pisze:
Nie będę wyjątkiem... :roll:
Ja lubię Rick'a tylko ze względu, że ostatnio słodko wygląda :lol: a Deacon będzie lepszym facetem dla Amber. Mają dużo wspólnego.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Kwestia licznych ostatnimi czasy pomyłek lektora staje się nie do zniesienia :x . Mniej więcej raz na 2/3 tygodnie pada nie to imię, które powinno paść ::plask wczolo: Osobiście uważam (zamierzałem już to napisać, kiedy ostatnio padła pomyłka, ale się powstrzymałem), że to są już :twisted: jawne żarty :twisted: ze strony niewiadomo kogo: czy TVP, czy lektora, czy z obu stron ::kwasny:: Bez przesady :!: Czasowo całkiem równo wypadają te pomyłki, nie uważacie, że to nie przypadek :wink:

Co do odcinków, to były dobre tylko dzięki obeności Morgan. Widać, że ona jakoś nakręca ten serial :wink: Ridge niezwłocznie podążył do domu Morgan - sprytna z niego bestia ::ok:: Taylor wygląda coraz gorzej - żeby Ridge ją już uwolnił, bo niedługo zagazuje dom Morgan - chyba dosyć długo się nie myła, pewnie śni się jej nocami kąpiel z Ridżuniem w ciepłym domku ::loll:: Steffy osatnio się nie pokazuje :(

Rick to totalny idiota, ale wreszcie wyjaśnił wszystko Amber ::krzyw:: Żal tylko Deacona, bo Ambrosia poleci z wywieszonym jęzorem do Rickusia ::kwasny:: Nie potrzebnie było robić tatuaże :zeby:
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

No więc:
Cios Ricka był żałosny, Deacon nawet zadrapania nie miał i było to bardzo sztuczne bo dało się zauważyć że go nawet nie dotknął ::plask wczolo: Amber ostatnio wygląda bardzo dobrze :serce: Musi być z Deaconem bo Rick..blee...
Morgan,Morgan,Morgan... jak ja ją kocham :) ostatnio tylko czekam na sceny związane z nią (no i te z Amber) :serce: Ridge nie taki głupi na jakiego wygląda ::chytry:: Akcja z rzutem Taylor była tak zaskakująca.. nie wiedziałam że to zrobi :)
:serce: Deacon + Amber :serce:
Zablokowany