Tkk_Bolly pisze:Dobrze by było , aby od akcji z pociągiem i całej tej zwieruchy z Cleo . Albo teraz od tego pożaru co był w tym tygodniu . Ogólnie cały czas jest ciekawie.
Tak Cherie prowadziła klub prostytutek , nie tyle będe płakał jako po samej Cherie , tylko po aktorce, która wygląda olśniewająco i wcielała się w postać Sugar z BB ,która była dość ciekawą postacie przecież , więc miło było jak pojawiała się raz na 30 odcinków.
No fajna była, ale płacz taki jakby to była postac, która grała od dawna w ATWT. Płacz to by był, gdyby Eileen Fulton, Don Hastings, Helen Wagner, lub inny z weteranów opuścił ATWT.
Akcje z pociągiem były fajne, ale jeśli zaczniesz od nich ściągac, będziesz miał koszmarne tyły. To już było przecież ponad miesiąc temu

Jak już to ściągaj od odcinka z płonącą chatą, związanym frankensztajnem Jackiem i Carly.
[ Dodano: 2007-08-17, 23:42 ]
Obejrzałem odcinek z 16 sierpnia. Bardzo dobry epizod. I nie dlatego, że były sceny sensacyjny, bo ich nie było. Po prostu był bardzo dobry

Henry grający w pokera, a potem Vienna pukająca do pokoju i mówiąca coś w stylu - Henry ! I know youn in there ! Open up !

No, ale Henry wygrał małą fortunkę i jest dobrze

Kocham Henry'ego i Viennę

Co by było gdyby odeszli z serialu
Najbardziej zanudzali w tym odcinku Meg i Craig, oraz Paul i Rossana. Ale jedno zdanie Rossany spodobało mi się. "Boję się zasnąc, bo mogę się już nie obudzic" - coś w tym stylu.
Noah denerwuje. Po raz kolejny mówi - I'M NOT GAAAAAAYYYYYY !!!!!!!!!!! No, ale w odcinku z 17 sierpnia ma byc podobno ich pocałunek

W zapowiedziach nie widac pocałunka, tylko Luke'a stojącego blisko Noah'a, ale ma byc pocałunek

No i ten głupi Noah będzie mówił, że mu się podobało, a wcześniej krzyczał - I'M NOT GAAAAYYYY !!!!!
Maddie niby taka głupawa nastolateczka, ale nic do niej nie mam. Ona sprawia w serialu mało kłopotów

A może w ogóle ich nie sprawia
Meg i Craig nie dośc, że nieco nudni, to do tego przygłusi. Barbara krzyczy do telefonu - PAUL !!! a Craig i Meg niczego nie słyszą, choc są już blisko niej.
Fajna była krótka rozmowa Luke'a z jego bratem, Aaron'em. Luke gej, ale Aaron wyrozumiały brat i wysłucha. Aaron to brat Luke'a, prawda ?
Odcinek był bardzo dobry