Daliby spokój Deaconowi i siedzieliby w swojej wieży z kości słoniowej, a nie jeszcze bardziej drażnili Deacona. Państwo się znalazło!
Bieżące odcinki cz. 1
To było żałosne, jak cała rodzinka Forresterów przyszła chronić Rickusia i Amber.
Daliby spokój Deaconowi i siedzieliby w swojej wieży z kości słoniowej, a nie jeszcze bardziej drażnili Deacona. Państwo się znalazło!
Za kogo oni się uważają?! 
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
W chwili obecnej Deacon jest moją ulubioną postacią. Po tym jak Forresterowie potraktowali go tak, jak wcześniej CJ'a, na nowo ich znienawidziłam i myślę o nich to samo, co Deac 
Zauważyliście, że Deacon mówi na synka "Lityl Di", szkoda że nie "Little Dick"
"Chcę do taty" Eryczka było chyba zdubbingowane.
Zauważyliście, że Deacon mówi na synka "Lityl Di", szkoda że nie "Little Dick"
"Chcę do taty" Eryczka było chyba zdubbingowane.
- Liason-fanka
Przeciez im to zawsze sie wydaje, ze maja prawo sie we wszystko mieszac i wszystko musi byc tak jak oni chcaKaska pisze:To było żałosne, jak cała rodzinka Forresterów przyszła chronić Rickusia i Amber.![]()
![]()
![]()
Daliby spokój Deaconowi i siedzieliby w swojej wieży z kości słoniowej, a nie jeszcze bardziej drażnili Deacona. Państwo się znalazło!Za kogo oni się uważają?!
- katarzynka
Eryk nigdy nie lubiła, ale dziś przeszedł samego siebie
Jak panisko poszedł do "śmiecia" Deacona, żeby mu wygarnąć. Żałosne
Nie dość że chłopak oddaje syna obcym, to jeszcze ci Obcy nie chcą dotrzymać umowy, co za draństwo
A poszli w czwórkę żeby się podpierać nawzajem i napawać swoją wielkością
Stefa wcale nie jest lepsza od Eryka a na Thornie bardzo się zawiodłam
Bridget jak 13 latka od razu pobiegła do psiapsiółek opowiedzieć co zaszło
A jej mina na słowa "trochę nam zajęło zanim go odnaleźliśmy ale jest tu z nami" i zobaczenie DJa - bezcenna
Amber wygląda ostatnio bardzo korzystnie
Bridget jak 13 latka od razu pobiegła do psiapsiółek opowiedzieć co zaszło
Amber wygląda ostatnio bardzo korzystnie
Muszę to napisać - Brooke dzisiaj wyglądała pięknie
.
Dzisiaj w końcu był ten sam Deacon co na początku i taki ma być
. Takiego go lubię - tylko niech się trzyma z daleka od Amber.
Stephanie i Amber nie były na imprezie, bo mają gdzieś takie beznadziejne party - widać swój trzyma ze swoim
. Swoją drogą chyba odwiedzę Forresterów niedługo skoro każdy może wpaść na imprezy, które urządzają
.
Tylko jedno mi się nie podoba - Bridget. Jest strasznie głupia i do tego gra aktorki sprawia, że nie mogę się w pełni cieszyć patrząc na inne postacie
. Czy teraz już zawsze musi być taka naiwna nastolatka - jak nie Jessica, Kimberly, to Bridget
. Nie trawię takich postaci
.
Dzisiaj w końcu był ten sam Deacon co na początku i taki ma być
Stephanie i Amber nie były na imprezie, bo mają gdzieś takie beznadziejne party - widać swój trzyma ze swoim
Tylko jedno mi się nie podoba - Bridget. Jest strasznie głupia i do tego gra aktorki sprawia, że nie mogę się w pełni cieszyć patrząc na inne postacie
Bo pójście przez scenarzystów po linii najniższego oporu, użycie najtańszego motywu, wreszcie napisanie przewidywalnego scenariusza - owszem, to wszystko jest rozczarowujące. A na to się zanosi.Damians pisze:A dlaczego się rozczarujesz??? Przecież nie wiesz co się stanie...Szogunka pisze: Ale jak to będzie podrywanie Bridget, to się rozczaruję. Scenarzystów stać na coś więcej.
![]()
Forresterowie chcą wykiwać Deacona, ciągle wtrącają się do jego życia, manipulują itp. Nic dziwnego, że facet chce się mścić. Szkoda tylko, że w ten sposób, bo Bridget nie jest niczemu winna, ot zakochana nastolatka. Deacon powinien uderzyć bezpośrednio w np. Stephanie, bądź Erica. Niestety pewnie nie wie jak, więc wybrał taką drogę. Ciekawe co z tego wyniknie? Póki co nie podoba mi się jego zachowanie.
Ricki po raz kolejny wykazał się niedojrzałością emocjonalną obwiniając Amber o to, że mały powiedział "Chcę do taty" (swoją drogą niezły tekst - pstryczek w nos Ricka
). Przecież Deacon to ojciec małego, więc o co Rickowi chodzi?
Bardzo mi się podobało jak Amber wyglądała w drugim odcinku. Też się dziwiłam, czemu ona i Stephanie nie poszły na imprezę Bridget. Może dlatego, że tak naprawdę nie są jej najbliższą rodziną (przynajmniej Amber)?Ale przecież byli też przyjaciele. Dziwne.
Ricki po raz kolejny wykazał się niedojrzałością emocjonalną obwiniając Amber o to, że mały powiedział "Chcę do taty" (swoją drogą niezły tekst - pstryczek w nos Ricka
Bardzo mi się podobało jak Amber wyglądała w drugim odcinku. Też się dziwiłam, czemu ona i Stephanie nie poszły na imprezę Bridget. Może dlatego, że tak naprawdę nie są jej najbliższą rodziną (przynajmniej Amber)?Ale przecież byli też przyjaciele. Dziwne.
La vita e bella!
-
Gośka
Deacon w ogóle nie powinien podpisywać tamtego papieru - powinien zostawić SWOJEGO syna... Ricky chciałby wszystko dla siebie, denerwuje mnie. I nawet cieszy mnie, że Deacon znów pokaże różki, takiego właśnie polubiłam
Niech im pokaże wszystkim 
I zgadzam się Brook pięknie wyglądała.
I zgadzam się Brook pięknie wyglądała.
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
-
Martin Rode
- Liason-fanka
- PetroPython
Fajnie się Deacon wkurzył na Erica I
O mały włos i by go pobił, ale Daryla to nawet nie tknął, jak do niego przyszedł
Przyjęcie urodzinowe dla Bridget było trochę sztuczne. Dowiedziałem się czegoś nowego o paskudnym Ricku - śmiesznie tańczy
Durny Ricki ma za swoje - Eric mówi do Deacona 'tato', ale kto odnalazł ojca tego dziecka
Właśnie Rick skomplikował Ericowi do reszty życie, a przy okazji swoje
A teraz ma czelność zarzucać Amber, że ona pozwoliła Deaconowi mówić tak, a nie inaczej do Erica
Jeszcze tak niedawno Darla przeglądała z Amber suknie ślubne, a teraz Megan przyszła z sukniami
Przyjęcie urodzinowe dla Bridget było trochę sztuczne. Dowiedziałem się czegoś nowego o paskudnym Ricku - śmiesznie tańczy
Durny Ricki ma za swoje - Eric mówi do Deacona 'tato', ale kto odnalazł ojca tego dziecka
Jeszcze tak niedawno Darla przeglądała z Amber suknie ślubne, a teraz Megan przyszła z sukniami