Ja natomiast nie rozumniem zachowania Deacona. Amber wiele razy mu powtarzała, że go nie kocha, a ten zamiast to uszanować wmawia jej, że jest inaczej. Teściowa też nie lepsza, chce równać się ze Stephanie jako ta, która dba o dobro rodziny.
Boldfanka pisze:Obejrzałam po dłuższej przerwie ok. 20 odcinków hurtem i muszę przyznać, ze coś się tam jednak dzieje
Z Internetu ściagasz? Mogłabyś napisac w jakiś sposób, jakieś szczególy? Pozdrawiam
Miałam nagrane na DVD (na twardym dysku), ale już skasowałam, bo muszę mieć dużo miejsca do nagrywania w związku z niedługim wyjazdem na prawie 2 miesiące.
Zapakuję cały dysk dwoma serialami. MNS i Samo Życie.
A teraz trzeba oglądać MNS, bo rzeczywiście jest dość ciekawie i czekam na rozwój dalszych wypadków.
Pozdrawiam
Uważaj znowu żeby nie było z nagrywarką tak jest ostatnio podczas Twojego wyjazdu.
Bridget w ostatnich odcinkach wypiękniała.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Zauważyłam, że w weekendy, kiedy nie można komentować a bieżąco, zawsze wychodzą jakieś spory. Dziś do tego dochodzi upał. A ja czekam na jutrzejsze odcinki. I cieszę się, że będą dwa. Po jednymumarłabym z nudów, tak mam wrażenie, że akcja się jednak posuwa
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Tiril pisze:Wątek Bridget - Deacon to jeden z wątków które mi się najbardziej podobają i ciekawią:)
A dla mnie to zbyt naiwne i dziecinne, rzeczywiście scenarzyści nie mieli już czego wymyśleć Gdyby Deacon wparował na ślub np. z bombą czy nawet z kosmitami to byłoby to chyba bardziej realne niż naciagany wątek z Bridget
Mnie się nie podoba. Na stronie wikipedii jest napisane o kilku nagrodach za jej rolę w B&B więc czekam aż da popis:D bo za coś chyba dostawała te nagrody
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
A dziś Ricki-Boy po raz pierwszy od półtorej roku pokazał się częściowo nago, a Amber gasi świeczki, lol Myślałem, że się nie pozbieram, jak to zobaczyłem.
Co do ślubu w Vegas, to mogliby coś więcej pokazać, np. startrekowy ślub klingoński
No i właściwie nie wiem, po co ta koleżanka Bridget pojechała do Forresterów
Deacon w okrutny sposób wykorzystuje uczucia Bridget. Współczuję jej tego co będzie czuć jak się dowie. I ciekawa jestem czy w końcu wyjdzie za niego czy nie
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true