Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Powiem wam, że bardzo polubiłem postać mamy Amber. :wink:
Ciekawa kobieta.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

B@r pisze:Powiem wam, że bardzo polubiłem postać mamy Amber. :wink:
Ciekawa kobieta.
Mhmm mi tez się jakoś ją dobrze ogląda:) Kojarzy mi się ona z taką matką-wieczną nastolatką, która nie chce dorosnąć i chodzi ze swoją córką na dyskoteki:) wiem że ona tego nie robi ale tak mi się kojarzy z zachowania:)
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Dzięki start za streszczenie :: bow :: Szkoda,że nie oglądałem,bo było warto :serce:
Primok

Post autor: Primok »

mailo pisze:
Ciekawa kobieta.
Mhmm mi tez się jakoś ją dobrze ogląda:) Kojarzy mi się ona z taką matką-wieczną nastolatką, która nie chce dorosnąć i chodzi ze swoją córką na dyskoteki:) wiem że ona tego nie robi ale tak mi się kojarzy z zachowania:)
Hmm.. jakoś wszyscy polubili Amber ::chytry:: A na początku jak się pojawiła, to chcieli by jak najszybciej zniknęła z serialu ::jezyk:: . A z Amber napewno jeszcze wiele wspaniałych scen, będzie można ją jeszcze bardziej polubić ::rad:: .
Uważam, że po Brooke to najlepiej zagrana rola :wink: .
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

A mi postać Amber spodobała się od samego początku. Jest ona postacią kolorową, trochę kontrowersyjną, umie walczyć o swoje, a co najważniejsze nie jest przesłodzoną lalą. ::rad::
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
mailo

Primok pisze:
mailo pisze:
Ciekawa kobieta.
Hmm.. jakoś wszyscy polubili Amber ::chytry:: A na początku jak się pojawiła, to chcieli by jak najszybciej zniknęła z serialu ::jezyk:: . A z Amber napewno jeszcze wiele wspaniałych scen, będzie można ją jeszcze bardziej polubić ::rad:: .
Uważam, że po Brooke to najlepiej zagrana rola :wink: .
Ludzie! My pisaliśmy o MAMIE Amber!! :) Samej Amber nadal nie cierpię chociaz trzeba przyznać że zmienia się na lepsze:0 A jaka świetna była scena dzisiaj z jej matką i Rickiem. Jak poznawała swojego zięcia:) a córkę chciała spaławić żonkilami ::loll:: Jest naprawdę świetną postacią i fajnie gestykuluje (jak Peg Bundy;) Aktorka świetnie gra swoją role. Ale najlepsze to jak Thorne porównał Brooke do Stephanie ::loll:: ::loll:: A Brooke jak się zdziwiła ::ke:: Świetne scenki:) Z kolei Raymond to w tym oknie wyglądał jak diabeł :twisted:
krzysno

Post autor: krzysno »

mailo pisze:
Uważam, że po Brooke to najlepiej zagrana rola :wink: Ludzie! My pisaliśmy o MAMIE Amber!! :) Samej Amber nadal nie cierpię chociaz trzeba przyznać że zmienia się na lepsze:0 Z kolei Raymond to w tym oknie wyglądał jak diabeł :twisted:
Przypominam tym, co to uważają, że Amber jest wspaniała, że kilka miesięcy temy okradła Brooke z biżuterii, bo za wszelką cenę chciała mieć pieniądze. I że to z jej winy Rick miał wypadek. Inna sprawa, że potem się zmieniła, gdyby nie przeszłość byłaby w porządku. A co do Raymonda to dokładnie - diabeł
Awatar użytkownika
AdamST220

Co było w 2 odcinku :?: Oglądałem jedynie pierwsze 5 minut ::kwasny::
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Rick udaje się na poszukiwanie Amber. Brooke uważa, że Amber coś ukrywa. Dzieli obawami się z Thornem. Ma nadzieję, że Rick zastanie Amber w ramionach innego mężczyzny. Tymczasem Rick koniecznie chce poznać matkę Amber, ale ona dość niechętnie podchodzi do tego pomysłu.Raymond również zjawia się pod domem Tawny, ale w ostatniej chwili rozmyśla się i nie wchodzi do środka. Amber go dostrzega.
Tawny była dziś super, jak napisał mailo jak Peggy Bundy, zachowywała się jakby sama miała niewiele więcej lat niż Amber. Córeczka nie była zachwycona jej zachowaniem.
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Wątek Tawny - bardzo ciekawy. Obie nietuzinkowe kobietki - mam na myśli Amber i Tawny oczywiście.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
AdamST220

Dzięki start za streszczenie.Rzeczywiście niestworzone rzeczy wymyślała jak Peggy Bundy.Najbardziej podobało mi się,kiedy mówiła,że widziała Eryka na autostradzie,a wtedy Rick powiedział,że lecieli samolotem :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Nikt nie komentuje dzisiejszej obcisłej, różowej bluzki Kimberly ::chytry:: Jej fani nie oglądali dzisiaj odcinków? ::chytry:: Nie można było nie zauważyć jej podkreślonych kształtów ::jezyk::
A zauważyliście że dzisiaj był chyba pierwszy odcinek w historii serialu kiedy Brooke i Taylor nie rozmawiały o Ridge'u?? (ani o niczym co jest z nim związane:) Śmieszne jak gawędziły sobie o Amber i udzielały porad. Dziwnie wygląda jak sobie nie docinają itp. Nalot rodzinki na końcu był fajny:) No i pojawiła się Becky (w końcu!)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Dzisiaj nie podobała mi się Taylor, wyglądała jakoś dziwnie. Za to Amber miała ładny makijaż przez ostatnie odcinki. Za to Brooke znowu z tymi zapłakanymi oczami.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Taylor bardzo dobrze poradziła Brooke!
Nie ma to jak rady mojej doc :serce:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Taylor i Brooke w jednym pokoju i bez żadnego docinania nawzajem EXTRA!!!!
Amber miała dzisiaj wielkiego pietra najpierw jak zobaczyła czarnego "tatuśka" a potem jak biały "tata" chciał ja zabrac do domu. :D
Nobody does it better
Zablokowany