Klan
- Adex-fan Brooke
Oglądałem dziś nawet było ok i zapowiedź w miare ciekawa
Ale bez sensu że z tego co czytałem [shadow=black]Karolina straci to dziecko[/shadow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dokładnie...anka_ pisze:Wcale bym się nie zdziwiła... Czesia to taka łatwowierna jest...Misia pisze:Wydaje mi się,ze to jakiś przekręt z tą nową firmą CzesiTen przelew...wydaje mi się,że ten facet chce oszukać Czesie,wziąść kasę i zniknąć....
We wszystko wierzy...
Przez te amory p.Jeremiasza myślałam,że padne ze śmiechu.Jaki z niego ogier,ho ho
Team Hunter:)A jak!
Sceny z Ciocią Stasią i panem Jeremiaszkiem są świetne!
Ach, ten czort, jednak nie udało mu się sprowadzić państwa młodych na złą drogę
Jeremiaszek miał kosmate myśli
W ogóle tworzą oni ładną parę, mam nadzieję, że po ślubie będzie tak samo... I ten ich cmok
Kinga nareszcie postawiła się swoim podwładnym- i dobrze, przecież jak można słuchać takich bredni na swój temat...
Ach, ten czort, jednak nie udało mu się sprowadzić państwa młodych na złą drogę
Kinga nareszcie postawiła się swoim podwładnym- i dobrze, przecież jak można słuchać takich bredni na swój temat...
Prawdopodobnie ten facet oszuka Czesię, ale to będzie megagłupie. Przecież on wynajmuje piwnicę w bloku Ryśków. I na pewno musiał przynajmniej częściowo opłacić to z góry. Więc jak teraz zniknie, to Klan znów nie będzie się trzymał kupy.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Jeżeli tak się stanie, to będziemy mieli małą powtórkę z historii
Całkiem niedawno przecież oczukano Ryśka, czy teraz przyjdzie kolej na Czesię
Tak, Natalia zachowywała się dzisiaj bardzo sztucznie. Czyżby brała lekcje u starszej koloeżanki...
A jej głos bardzo przypomina mi głos żony Wiśniewskiego... 
Tak, Natalia zachowywała się dzisiaj bardzo sztucznie. Czyżby brała lekcje u starszej koloeżanki...
Dziewczyna Michała powiedziała, że umówiła się z kimś, od kogo zależy pojechanie na turniej. Ciocia Stasia mierzyła ubranie (przypominało wdzianka Stephanie) na ślub. Później zapukał Jeremiasz. Stasia szybko się przebierała. Później ona stał przed drzwiami pomieszczenia, w którym Stasia była i chciał pomóc. Ona wyszła i jej zapinał sukienke na plecach. Kinga rozmawiała z szefem, a później słyszała plotki podwładnych. Powiedziała, że będzie je gorzej traktować. Później rozmawiała o tym z Michem i żałowała tego, co zrobiła Ola poszła do kina z chłopakiem, a wcześniej te rozmawiał z jej matką, a później z ojcem. Podejrzani o handel dziećmi wyprowadzili się.