Stephanie ostatnio jest jaka kocham.
`Nie przekroczysz wiecej progu mojego domu'.
`Europejskie tabloidy juz pisza o Tobie i o Ridge´u, amerykanskie zaraz to podchwyca'.
`Juz nie ma Forrestera ktorego moglabys uwiesc'.
Bossskie teksty.
Dobrze wiesz że ona od lat gada bzdury a podnieca Cię każde złe słowo na Brooke?B@r pisze:Obejrzalem wlasnie wczorajszy odcinek i jestem zachwycony.![]()
Stephanie ostatnio jest jaka kocham.Rozlozyla mnie jak poinformowala Brooke o przyjeciu ktore wydaje i wysylajaca Brooke do Paryza.
![]()
`Nie przekroczysz wiecej progu mojego domu'.![]()
`Europejskie tabloidy juz pisza o Tobie i o Ridge´u, amerykanskie zaraz to podchwyca'.![]()
Bossskie teksty.![]()
Podniecaja mnie ciekawsze rzeczy.Adex-fan Brooke pisze:Dobrze wiesz że ona od lat gada bzdury a podnieca Cię każde złe słowo na Brooke?B@r pisze:Obejrzalem wlasnie wczorajszy odcinek i jestem zachwycony.![]()
Stephanie ostatnio jest jaka kocham.Rozlozyla mnie jak poinformowala Brooke o przyjeciu ktore wydaje i wysylajaca Brooke do Paryza.
![]()
`Europejskie tabloidy juz pisza o Tobie i o Ridge´u, amerykanskie zaraz to podchwyca'.![]()
Bossskie teksty.![]()
Więc wyobrażam sobie jak musisz przeżywać kiedy sytuacja jest na odwrót
W prawde w którą wierzy Stephani , bo rzeczywistość i fakty są całkowicie inne.B@r pisze:Podniecaja mnie ciekawsze rzeczy.Adex-fan Brooke pisze:Dobrze wiesz że ona od lat gada bzdury a podnieca Cię każde złe słowo na Brooke?B@r pisze:Obejrzalem wlasnie wczorajszy odcinek i jestem zachwycony.![]()
![]()
Bossskie teksty.![]()
![]()
Lubie jak Stephanie mowi prawde Brooke prosto w oczy bo tylko ona robi to tak swietnie.Dawno juz tego nie bylo, wiec sie teraz ciesze.
Miałam wrażenie czytając post B@ra, że miał on na celu m.in. zabawnie podsumować to wszystko, a wy odrazu wszystko tak na poważnie odbieracie.Robi pisze:W prawde w którą wierzy Stephani , bo rzeczywistość i fakty są całkowicie inne.B@r pisze:Podniecaja mnie ciekawsze rzeczy.Adex-fan Brooke pisze:Dobrze wiesz że ona od lat gada bzdury a podnieca Cię każde złe słowo na Brooke?B@r pisze:Obejrzalem wlasnie wczorajszy odcinek i jestem zachwycony.![]()
![]()
Bossskie teksty.![]()
![]()
Lubie jak Stephanie mowi prawde Brooke prosto w oczy bo tylko ona robi to tak swietnie.Dawno juz tego nie bylo, wiec sie teraz ciesze.
Ale przyznam ,że lubię słuchać głupot Stephani , ona mówi to z taką pasją , aż żal mi jej .
Nikt jej na siłę tam nie trzyma. Wręcz preciwnie oferują bilety do Paryża.LoLex pisze:Thorne okazał się synusiem mamusi, a Taylor napatrzyła się na Cesarzową i kopiuje jej metody atakowania Brooke. Przyznam, że tak idiotycznego śmiechu, to nawet u Stephanie nie pamiętam. Niestety ostatnio znowu wychodzi, że żaden z niej psychiatra. Brooke ostatnio pięknie wygląda. Szkoda, że musi się użerać z tymi Forresterami.![]()
No oczywiście był to zwykły komentarz, ale już nie pierwszy tego typu dlatego zadałem mu to pytanie.annnia pisze: Miałam wrażenie czytając post B@ra, że miał on na celu m.in. zabawnie podsumować to wszystko, a wy odrazu wszystko tak na poważnie odbieracie.
.
Też zauważyłam, że Brook uwielbia komplikować sobie życie i stwarzać problemy...Wyzwaniem jest chyba dla niej facet nie osiągalny, który ma żonę,ewentualnie dzieciannnia pisze: Ale ona znowu na nowo uczepiła się Ridga, widać odpowiada jej całe życie użerać się i walczyć z tą rodziną. Thorne w przeciwnienstwie do Brooke wykazał się klasą przy rozstaniu. Wcześniej Brooke tak o niego walczyła, a teraz odrazu się podała mam wrażenie, że było jej to po prostu na rękę robić z siebie ofiarę, no i ma pretekst aby znów molestować Ridga.![]()