Bieżące odcinki cz. 1
- deacon_sharp
fakt, brooke
Naprawde źle robi
Po pierwsze nie Ty będziesz mi mówił co mi wypada a co nieRobi pisze:
Ja nie mówiłem o serialu , tylko o TobieZ tego co wiem jest dorosłą osobą ,a takie bzdury wygadujesz . Ja rozumiem ,że jakieś dziecko mogłoby na tym forum w taki sposob odpowiedzieć ,ale Tobie jak na Twój wiek poprostu nie wypada .
Stwierdzenia ,że Poza tym nie były one Ridge'a ( Bridget i Rick ) - to nawet nie jest śmieszne . Nie będę tego tematu dalej drążył ,bo z takim podejściem to widzę ,że będę mówił jak do ściany .
Mówisz ,że Brooke nie ma ( do nikogo ) uczuć , ale na jakiej podstawie ma do kogoś mieć ( nie licząc Ridge )Brooke ma się przejmować Taylor , które w bestialski sposób poprzez intrygi rozwaliła jej małżeństwo , Stephani , która wywaliła całą rodzine Loganów z kraju ,aż musieli uciekać za ocean
Brooke nie jest aniołem i dobrze i wcale ,ale to wcale nie powinna się tymi dwiema paniami przejmować .
Po drugie co do bzdur, poczytaj niektóre Swoje posty, to pogadamy o bzdurach-ja również do ściany nie mam zamiaru mówić-ponieważ nie usłyszałam z Twojej strony ani jednego złego słowa na temat postępowania Brook,wszystko wg Ciebie robi dobrze-więc proponuje trochę samokrytyki, wtedy możemy dyskutować.
Po trzecie post wyżej wyjasniłam o co mi chodziło -źle zinterpretowałam post Adexa, ale najwyraźniej tego nie zauważyłes, ale to już nie mój problem
- Adex-fan Brooke
Stephanie wysyłała emaile do Massimo i zwierzała się z Brooke i Sheili
Już to widze
A to Stefcia
Ile ona skrywa tajemnic
[ Dodano: 2007-07-12, 17:45 ]
[ Dodano: 2007-07-12, 17:56 ]
No i dziś Taylor wyszła już na kompletną wariatkę
Jakby była taka pewna Ridge'a zachowałaby spokój Brooke 
[ Dodano: 2007-07-12, 17:45 ]
To nie jest szukanie czegoś nowego -zwyczajnie temat wróciłCosmo pisze:To szukanie dziury w całym, doszukiwanie się argumentów na brak miłości w związku Taylor i Ridge'a powoli staje się po prostu śmieszne i żałosne.
[ Dodano: 2007-07-12, 17:56 ]
No i dziś Taylor wyszła już na kompletną wariatkę
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
GL Forever
- Adex-fan Brooke
Czarny charakter to była np. Sheila, Brooke chwilowo pokazuje teraz charakterek a nie żaden czarny charakter
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- deacon_sharp
- Adex-fan Brooke
Nie obsesja tylko miłość, nie jakieś romansowanie tylko pełne spełnienie w miłości. Pewnie gdybym zaczął od niedawna oglądac też bym ślepo kibicował Taylor
- deacon_sharp
- Adex-fan Brooke
Innymi słowy oglądasz serial od kiedy już była Taylor w nim?
Lepiej przypatrz się dokładniej -np. na te dzisiejsze wspomnienia.
Lepiej przypatrz się dokładniej -np. na te dzisiejsze wspomnienia.
-
GL Forever
- Adex-fan Brooke
Bardzo możliwe.GL forever pisze:Bruk powinna byc z Ridgem, ale nie powinna tak okrutnie miotac ludźmi. Teraz jest jeszcze nieodpowiedni moment dla Bruk, żeby byc z Ridgem