Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mi sie jej reakcja podobała. Próbowała z Brooke po dobroci,ale jej nie wyszło, więc musiała jakoś zareagować :!:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Sama reakcja mnie nie dziwi, tylko Hunter ją odegrała jakoś komicznie ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Post autor: deacon_sharp »

Bardzo podobała mi się przemowa Sally. Przemówiła chyba Toniemu do rozsadku. Kazała mu walczyć i użyła bardzo silnych argumentów. Szczerze to gdybym był na miejscu Toniego zachowałbym się tak samo, uwierzyłbym Sally. Była przekonująca, to co mówiła, było nawet wzruszające.

Deacon ma nadal chrypke na Amber i to jak się oblizał... :D A jej przerażone spojrzenie :D

Nie wiem czemu Kristen prowadzila tą rozmowę z Clarkiem... Przecież nie powinna dac mu zabrnąć, aż tak daleko. Chyba wiedziała, że bedzie się chciał jej oświadczyć. A on widać, że wie co lubi jego ukochana
FAN DEACON SHARPE
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Nudzi mnie ten wątek z Kristen i Tonym. Kristen ciągle beczy czy nie może zrozumieć że oni nie mogą być razem?
Nie chce mi się już patrzeć na Amber ::kwasny:: ::plask wczolo:
A co do Deacona to on się chyba nie oblizał tylko powiedział po angielsku ,,kocham cię'' dobrze mówię :?:
Abec

Post autor: Abec »

Sally jak zawsze była boska - niesamowita forma (tj. texty :P), niesamowita treść, niesamowita postać.

Kriten po raz pierwszy dziś mi się wizualnie podobała ;) Ze spiętymi do tyłu włosami, dość wolno mówiąca i wyraźnie akcentująca, bardzo mi się skojarzyła z [shadow=black]Juliet[/shadow] z trzeciego sezonu Lost ;)

Bridget... ty szczurze...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A mi się najpierw Sally nie podobała jak gadała i to durne przyjęcie nr 2- jest ostatnio jakaś dziwna, pełna żalu, ale potem jak powiedziała słowa o walce to już mi się spodobało i przypomniało jak tak samo zmotywowała Stephanie po wylewie, szkoda tylko że aktorka przegrała z rakiem :cry:
Sofia za to jak na nią wyglądała dziś najładniej ze wszystkich wystąpień. Bridget jest taka głupiutka, plus dla Taylor za taktowną rozmowę, chyba wzieła coś na uspokojenie już :zeby: Szkoda Clarke'a a Tony wychodzi trochę na głupka jakby tylko seks się dla niego liczył, no ale to takie wrażenie tylko.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Szkoda Clarka rzeczywiście, przypomniały mi się dzisiaj co prawda jego dawne wybryki wobec Kristen, ale dzisiaj był stanowczy i przekonywujący, zresztą on naprawdę się zmienił. Kristen jednak woli Toniego, chociaż sprawia wrażenie, że wybaczyła Clarkowi dawne grzechy i są bliskimi przyjaciółmi.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

W dzisiejszych odcinkach najbardziej pozytywnie odebrałem Sally. ::ok:: Udało jej się wyciągnąć Tony'ego z dołka. Przynajmniej ona jedna pomyślała o nim. Wprawdzie miała w tym również swój interes, ale wierzę, że przemawiały przez nią też inne uczucia . Nadal nie rozumiem jednak dlaczego Kristen i Tony nie mogą być razem. Bo co? Nie rozumiem Kristen, która tak deklaruje, że niby go kocha, ale zostawia go samego w ciężkim dla niego okresie. :roll: Ujawnił się nowy duecik Taylor-Bridget i to był najgorszy element dzisiejszych odcinków. :nie: :roll:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Moja reakcja na oświadczyny Clarka: dziewczyno, bierz pierścionek (śliczny!) a feceta ze schodów! :wink: Nie, Clark rzeczywiście trochę przesadził i się pospieszył.
Sally :serce: . Taką właśnię ją lubię.
No i naprawdę duże brawa dla Taylor :: bow :: .
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ogólnie Taylor dzisiaj się dobrze spisała ,choć mam małe zastrzeżenia ,ale zostawie je dla siebie .
Czyżby nowy trójkącik Clarke-Kristen-Tony :?: :zeby:
Przemowa Sally wzruszająca , dość inteligentnie mówiła ( choć ostatnio mało się jej to zdarza ) .
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Brawo dla Taylor!To dopiero kobieta z prawdziwą klasą!Walczy o swoją rodzinę jak należy,a do tego nie obraża Brooke przy jej córce mimo,że wie,iż ma rację.Ostatnio jej zachowanie jest po prostu godne naśladowania :wink: Chociaż na jej miejscu mało kto byłby spokojny jakby jakiś babsztyl chciał odebrać jej rodzinę i pieknego męża :mrgreen:
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Taylor nie powiedziała wprost Bridget, że obowiązuje ją kodeks etyczny, że nie może pomagać osobom z własnej rodziny. Gdyby Bridget to od niej usłyszała, to podejrzewam, dałaby jej spokój. Pani doktor ma jednak plusa za dyplomację.
Clarke mnie dziś rozbroił. żnienacka oświadcza się Kristen. A ta chyba uważa, że on żartuje bawiąc się pierścionkiem zaręczynowym.
Sally dobrze przygadała Tony'emu. Mam jednak wrażenie, że on nie jest do końca przekonany do jej słów. Gdyby był przekonany, to może byłby bardziej entuzjastyczny. Z tym przyjęciem Sally przesadziła. Tylko końcowa rozmowa z Kristen mi się nie podobała. Choroba przecież nie powinna przeszkadzać w ich miłości i w ich związku, pod warunkiem, że będą ostroźni. Może Antonio obawia się, że sytuacja wymknie się spod kontroli i dojdzie do niebezpiecznego zbliżenia między nimi. A w takiej sytuacji Kristen mogłaby zostać narażona na złapanie wirusa. W tak gorącej miłości emocje biorą górę.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

No cóż. Miłość często bywa ryzykowna :serce:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Nie rozumiem ogólnego zachwytu nad zachowaniem Taylor. ::ysz:: Zamiast nie wdawać się w dyskusję z Bridget, to tylko nastawia ją specjalnie przeciwko matce. Taylor dobrze wie jak bardzo Bridget jest podatna na opinie całego otoczenia Cesarzowej. Teraz się jeszcze zasugerowała tym, co mówiła Bridget i pewnie pobiegnie do Stephanie na skargę, żeby ta rozwiązała jej małżeńskie problemy. :roll:
Forrester

Post autor: Forrester »

LoLex pisze:Nie rozumiem ogólnego zachwytu nad zachowaniem Taylor. ::ysz:: Zamiast nie wdawać się w dyskusję z Bridget, to tylko nastawia ją specjalnie przeciwko matce.
Przecież powiedziała do Bridget, żeby się nie mieszała, bo to jest tylko i wyłącznie sprawa między nią a jej matką :wink:

Właśnie, gdzie jest Królowa? W jaką to podróż się wybrała? :wink:
Ostatnio zmieniony 2007-07-13, 23:05 przez Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Zablokowany