Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

LoLex pisze:Widzę, że są tacy, co nie mają zielonego pojęcia o wirusie HIV. Zanim zaczną rozgłaszać herezje na ten temat niech się czegolowiek o tym wirusie i postępowaniu po jego wykryciu dowiedzą, jeśli dalej chcą tak zaciekle się wypowiadać. Domyślam się, że ci znawcy na pewno nigdy nie znali osobiście żadnej heteroseksualnej pary HIV+\HIV-. Nie wiedzą jak wygląda ich życie. Takie pary, jeśli decydują się na wspólny związek i są sobie wierne zasługują na wyjątkowy podziw. Prowadzą normalne życie seksualne pod kontrolą lekarza. Wiedzą doskonale, co robią i na bieżąco kontrolują ew. zagrożenie przeniesieniem się wirusa. I dobrze wiem, o czym piszę - nie posiłkuję się jakimiś domysłami czy własnymi fobiami i wczuwaniami się w niewiadomo kogo tylko wiedzą jaką posiadam. Niektórzy sięgają szczytów egoizmu i arogancji. Dyskusja o tym w tym wątku jest jak najbardziej na miejscu, gdyż w dzisiejszych odcinkach poruszony był ten problem. Ale rozumiem, że niektórzy muszą szczególnie uważać, zważając na ich konto ostrzeżeń.
Tylko, że np. dla mnie bardzo trudno jest założyć, że ktokolwiek zasługuje na podziw. Generalnie wolę zakładać, że będzie gorzej niż lepiej, takie jest życie. I nie wiem, co może mieć do tego kwestia egoizmu - ktoś na forum rywalizuje o względy Kristin?

Co do dziś - rozmowa w barze fajna, Ridge punktuje inteligencją ;) Scena na wierzy zaś jak z parodii soupek, zwłaszcza aktorstwo KKL ::loll::

[ Dodano: 2007-07-25, 18:30 ]
katarzynka pisze:Nie ma to jak dobre zabezpieczenia na wysokiej wieży ::plask wczolo: Widzieliśmy początkową fazę lotu, ciekawam gdzie będzie lądowanie... A scena rodem z jakiegoś kryminału Mary Higins Clark :twisted:
Nie było zabezpieczeń, przecież podkreślili, że ten facet użył specjalnych wpływów, by wejść tam, gdzie zwykłych ludzi się nie wpuszcza.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ta to się namęczy ( Brooke ) przez całe życie , jak nie urok to Eifflla i ciągle coś . :evil:

Ridge bawi się w dedektywa , to do niego nie pasuję :mrgreen: Coraz bardziej utwierdza nas w przekonaniu o swojej bystrości umysłu ::jezyk:: W końcu dla kobiety ,którą się kocha zrobi wszystko ::ok:: nawet ujawni swoje ukryte zdolności ::loll::

Taylor chcę ,a nie może . Może jest jej i głupio po tym co zrobiła ,ale to nieusprawiedliwia jej postępowania :twisted: :x :zmiesz::

A natomiast Amber już nie ma żadnych oporów , nawet w miejscu publicznym pokazuje swoje uczucia do Deacona ::plask wczolo:
Goku

Post autor: Goku »

Abec pisze:Scena na wierzy zaś jak z parodii soupek, zwłaszcza aktorstwo KKL ::loll::
Najlepsze było to jak ten facio mówił, że ona i Ridge nigdy nie będą razem, a Brooke zaczęła strzelać miny i kręcić głową xDD... Ta scena była śmieszniejsza nawet od sceny śmierci Carmen!!! xDD

Yeah! Za kilka dni w księgarniach nowy bestseller "Detektyw Ridżu"!!! xDD
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Fajną minę zrobił ten facet :lol: A już myślałem, że będziemy mieli gwałt na wieży Eiffla ::cojest:: :zeby: W końcu nietypowe rzeczy tylko w "Modzie na sukces" potrafią zaserwować :mrgreen: Ale tak na serio, to coraz bardziej żal mi Brooke. Stephen jest po prostu okropny, zdaje się na Massima, jakby jemu też zależało na dobru Brooke.
Amber & Deacon -> :ziewam: :ziewam: :ziewam: Mam nadzieję, że Rick po tym co zobaczył zakończy to wszystko raz na zawsze, bo na to się już patrzeć po prostu nie da :!: Czy Stefa, Mass i Taylor nie umieją kręcić tymi pustymi głowami ::plask wczolo: Teraz Ridżunio wszystko wywęszy ::kwasny::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

katarzynka pisze:Nie ma to jak dobre zabezpieczenia na wysokiej wieży ::plask wczolo: Widzieliśmy początkową fazę lotu, ciekawam gdzie będzie lądowanie... A scena rodem z jakiegoś kryminału Mary Higins Clark :twisted:
Abec pisze:Nie było zabezpieczeń, przecież podkreślili, że ten facet użył specjalnych wpływów, by wejść tam, gdzie zwykłych ludzi się nie wpuszcza.
A to jakaś reguła jest, że tam gdzie nie chodzą tłumy turystów nie robi się już barierek zabezpieczających :?: wolne żarty ::krzyw::
Ostatnio zmieniony 2007-07-25, 18:38 przez katarzynka, łącznie zmieniany 1 raz.
Goku

A Ricky był dzisiaj wymalowany jak stara baba xDD Przesadzili mu z tym różem na policzkach xDD... Amber wreszcie się opamiętuje i wyznaje Deaconowi, że go kocha!!! Rickuś się pewnie poryczy i uwiedzie Bridget, a w następnym odcinku okaże się, że nie są rodzeństwem, wezmą ślub i wyjadą do Iraku gdzie zostaną rozstrzelani przez żołnierzy USA, bo tamci pomylą Rick'a i Bridget z Al Kaidą!!! xDD
GL Forever

Post autor: GL Forever »

PetroPython pisze:Ale tak na serio, to coraz bardziej żal mi Brooke.
A mnie nie jest jej żal. Ma to na co zasłużyła.
Abec

Post autor: Abec »

Goku pisze:A Ricky był dzisiaj wymalowany jak stara baba xDD Przesadzili mu z tym różem na policzkach xDD...
Weź pod uwagę, że chłopak od pół roku nosi ten sam niebieski sweterek. Gdyby go nie perfunowano, cuchnąłby tak, że nie można by było kręcić serialu.

::loll::
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

A ja się zgadzam z Taylor. Rzeczywiście przekroczyli pewną granicę i powinni wszystko powiedzieć Brooke ::kwasny:: Lepiej późno niż wcale.
Goku

Abec pisze:
Goku pisze:A Ricky był dzisiaj wymalowany jak stara baba xDD Przesadzili mu z tym różem na policzkach xDD...
Weź pod uwagę, że chłopak od pół roku nosi ten sam niebieski sweterek. Gdyby go nie perfunowano, cuchnąłby tak, że nie można by było kręcić serialu.

::loll::
Zauważ, że czasem pożycza ten sweterek Thorne'owi ::loll:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

GL forever pisze:
Zasłużyć na upadek bo się kogoś kocha ::plask wczolo: Twoja logika mnie już całkiem rozśmiesza ::kwasny:: ::loll:: chociaż wiem że to zwykłe uprzedzenie do Brooke :wink:
katarzynka: byli niby w miejscu gdzie ludzie nie wchodzą, dlatego niebezpiecznie tam było :wink: Ten koleś to w ogole jakaś paryska męska prostytutka? ::loll::
Tak czy tak fajna akcja z Brooke :serce: , zobaczymy gdzie jutro doleci ::jezyk::
Taylor nie załapała u mnie dzis żadnych plusów bo nie mówiła że : ojej to co ja zrobiłam tej rodzinie, tylko egoistycznie jak to ona że jak się wyda to będzie dla niej katastrofa :roll:
Thorne nie ma wojego wątku to posiedział z Ridge'm w restauracji żeby Ridge nie musiał gadać sam do siebie ::jezyk:: Massimo prosty ma ten podpis, sam się wsypał z nim :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Adex-fan Brooke pisze:
GL forever pisze:
Zasłużyć na upadek bo się kogoś kocha ::plask wczolo: Twoja logika mnie już całkiem rozśmiesza ::kwasny:: ::loll:: chociaż wiem że to zwykłe uprzedzenie do Brooke :wink:
Pewnie tak, to uprzedzenie do Brooke ::loll:: Zresztą ją trudno poznac z dobrej strony :roll:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Matko! Ciary mnie przechodzą jak czytam! Ja dziś przegapiłam, ale mam co nagrywać!!!! Brooke na wieży Eiffla? Rick przylapał Amber (w ciąży, co potęguje winę moim zdaniem) i Deacona???? Kurka. Lecę nastawiać video.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Milagros

Post autor: Milagros »

Ale się dziś działo :mrgreen:
Ten wynajęty przez Massima jaki czaruś ::jezyk::
Brooke jak zwykle strzelała fajne miny(zwłaszcza gdy ten jej wmawiał że nigdy nie
będzie z Ridgem)
Fajnie jak się cofała na tej wieży i nawet nie spojrzała do tyłu.Chyba że ja jakoś
mało spostrzegawcza jestem :P
Mam nadzieję że się bardzo nie połamała :wink:
Po Taylor bardzo widać kiedy jest zdenerwowana
Szkoda że dopiero teraz zrozumiała,że źle zrobiła
A z Ridge'a jaki Sherlock Holmes ::loll::
Dobrze że w końcu wyjaśniła się sprawa tej wizytówki
Nareszcie Rick zobaczył co jego żona wyprawia za jego plecami
Niech ten wątek się wreszcie zakończy :!:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Tomala

Post autor: Tomala »

Mi też było żal Ricka. Wogóle wątek Rick&Amber&Deacon jest już męczący, podobnie jak trójkąt Taylor&Ridge&Brooke. Ogólnie to ostatnio w MNS wieje nudą :zmiesz::
Zablokowany