Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
papaja

Post autor: papaja »

boże Amber chyba dzisiaj przesadziła z tymi krzykami podczas porodu:) po tym odechciało mi sie rodzic:P a serio ten brak prądu dziwny zbieg okolicznosci co?:P wszystko wygląda jak czarne :D
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

papaja pisze:boże Amber chyba dzisiaj przesadziła z tymi krzykami podczas porodu:) po tym odechciało mi sie rodzic:P a serio ten brak prądu dziwny zbieg okolicznosci co?:P wszystko wygląda jak czarne :D
dobrze,ze nie ogladalem. mam juz dosc ciezarnych, a tym bardziej porodow, zarowno w serialach obyczajowch jak i komediowych. stanowczo za duzo tego w telewizji ::kwasny::
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Ja tez nie widziałem tych odcinków. Przynajmniej nie szlyszalem jej krzyków, a nie nie iwdziałem kłaków Sarahy.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

papaja pisze:boże Amber chyba dzisiaj przesadziła z tymi krzykami podczas porodu:) po tym odechciało mi sie rodzic:P
Hehe, to samo sobie myślałam podczas tego odcinka :) Ale ten jej poród się ciągnie... A Brooke skojarzyła już wszystkie fakty :)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Czyli dopiero jutro urodzi bahorka?
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Kingsajz w sumie dzisiaj już na końcu urodziłą (prawie) tzn dziecko jest juz widoczne, potem nagła awaria prądu i Tawny biegała z latarką. Jak Amber spytała sie czyje to dziecko, to oczywiście przerwali odcinek:) A Brooke to prawdziwy detektyw;)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Aha, to nic nie straciłem. Pewnie jutro sie dowiemy czy jest białe czy czarne, bo jak przeciągną to sie zdenerwuje. Pamietam jak w ubiegłym tygodniu jeden dzień miał ok 20 odcinków. Mam andzieje, ze teog tak nie zorbią.
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Monia pisze:Widzę Adam, że jesteś bardzo przewrażliwiony co do uwag o Kim. ::ok:: Jeżeli ktoś coś złego o niej powie to ci się zaraz to nie podoba, a sam niezbyt dobrze wypowiadasz się o innych postaciach np. Amber. Kij ma zawsze 2 końce. Jeżeli komentujesz i mówisz coś nieprzyjemnego o jakiejś postaci to musisz się pogodzić z tym że ktoś może nie lubieć Kim i ocenia jej zachowanie inaczej niż ty. ::rad:: :)
Wcale nie jest przewrażliwiony na temat Kim.Też mnie wnerwia,że ciągle płacze i ciągle gada o tym samym(podobnie jak Brooke,choć ostatnio troszkę stonowała),ale dla mnie najważniejsze jest to,że ją pokazują i mogłaby nawet płakać przez wszystkie odcinki byleby często pojawiała się na ekranie ::krzyw:: Mnie tylko wnerwia to,że niewielu dostrzega fakt,że Kim to taka Brooke tylko,że o ponad 20 lat młodsza 8) Chodzi mi o ogólny zarys sytuacji,a nie o to,że Brooke daży uczuciem Ridge'a od kilkunastu lat,a Kim Ricke'a od kilku miesięcy(bo na pewno uczucie tej 1 pary jest głębsze,a tej 2 pary jest nieco mniejsze).
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

AdamST220 pisze:
Monia pisze:Widzę Adam, że jesteś bardzo przewrażliwiony co do uwag o Kim. ::ok:: Jeżeli ktoś coś złego o niej powie to ci się zaraz to nie podoba, a sam niezbyt dobrze wypowiadasz się o innych postaciach np. Amber. Kij ma zawsze 2 końce. Jeżeli komentujesz i mówisz coś nieprzyjemnego o jakiejś postaci to musisz się pogodzić z tym że ktoś może nie lubieć Kim i ocenia jej zachowanie inaczej niż ty. ::rad:: :)
Wcale nie jest przewrażliwiony na temat Kim.Też mnie wnerwia,że ciągle płacze i ciągle gada o tym samym(podobnie jak Brooke,choć ostatnio troszkę stonowała),ale dla mnie najważniejsze jest to,że ją pokazują i mogłaby nawet płakać przez wszystkie odcinki byleby często pojawiała się na ekranie ::krzyw:: Mnie tylko wnerwia to,że niewielu dostrzega fakt,że Kim to taka Brooke tylko,że o ponad 20 lat młodsza 8) Chodzi mi o ogólny zarys sytuacji,a nie o to,że Brooke daży uczuciem Ridge'a od kilkunastu lat,a Kim Ricke'a od kilku miesięcy(bo na pewno uczucie tej 1 pary jest głębsze,a tej 2 pary jest nieco mniejsze).
Jeżeli już to bardziej Amber mi przypomina Brooke,ale tylko pod tym względem że tak jak ona musiała walczyć o swoją miłość mimo przeciwności losu no i ta nienawiść pomiędzy synową a teściówką( skąd ja to znam?- Brooke kontra Stefa).
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Monia pisze:Jeżeli już to bardziej Amber mi przypomina Brooke,ale tylko pod tym względem że tak jak ona musiała walczyć o swoją miłość mimo przeciwności losu no i ta nienawiść pomiędzy synową a teściówką( skąd ja to znam?- Brooke kontra Stefa).
No tak.Obydwie przypominają Brooke.No może trochę bardziej Amber ::kwasny::
Primok

Post autor: Primok »

AdamST220 pisze:
Kim, ani trochę nie przypomina Brooke - ani z charakteru, ani tym bardziej z urody. Brooke i Ridge'a łączy coś zupełnie innego niż Ricka i Kim.
Mnie Kim już tak denerwuje, że nie mam słów :twisted: Najpierw udaje cnotkę - dla której nawet pocałunek jest nie wiadomo czym, a teraz już chciałaby dać Rickowi dziecko. Ona chyba nie wie skąd się biorą dzieci ::chytry:: .
Denerwuje mnie też CJ tym, że wtrąca się we wszystkie sprawy, które go nie dotyczą.
Ogólnie ostanio dzieją się dziwne rzeczy - wszystkim się pomieszało:
- Brooke - zaczęła się kierować rozumem, a nie sercem, no i robi za detektywa
:wink:
- Kim - przestaje być aniołeczkiem
- CJ - zazwyczaj spokojny i opanowany, stał się impulsywny
- Macy - zdziecinniała
- Amber - spoważniała
- Taylor - zaczęła rozmawiać z Brooke jak z przyjaciółką
- Raymond - zwykle luzak - zaczął się przejmować.
Awatar użytkownika
Kingsajz

No tak, postacie nieco się zmieniły przez te odcinki.
delll

Post autor: delll »

Oj, było dzisiaj rzeczywiście dramatycznie. A Amber bardzo przekonująca w swojej rozpaczy. Siedziałam jak przykuta do pudła. Ciekawa jestem, jak długo będzie trwało, zanim się pozbiera.
Marisa

Post autor: Marisa »

co wy piszecie chyba nigdy nie widzieliście jak kobieta rodzi... wtedy to dopiero jest krzyk... byłam raz na sali jak jakas dziewczyna rodziła :mrgreen: wracając do tematu żal mi Amber :cry: taki maluszek biedny... te rączki jakie miał sine... szkoda że umarło. Amber tak ładnie z nim wyglądała :cry:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

No ja nie widziałam ani nie słyszałam nigdy porodu na żywo ;) Żal mi było dzisiaj Amber jak tak tuliła swoje martwe dziecko :( A Stefa we wszystkim chce zwalić winę na Brooke :roll:
Zablokowany