Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

LoLex pisze:Z resztą myślę, że Brooke nie będzie żałować tego, co zrobiła i nie powinna.
::loll:: ::loll:: ::loll:: :zeby: :zeby: :zeby:
Dobre ::krzyw:: może jakiś zimny kompresik na głowe by sie przydal.... ::krzyw:: Jesli by faktycznie nie załowała to już kompletne wrak z niej ::kwasny::
Nie powinna?? Tak przeciez nie ma czego :lol: Nie życze nikomu podobnej sytuacji ciekawe czy wtedy tez byś miał takie zdanie ::loll:: ::rad::
Ostatnio zmieniony 2007-08-07, 14:08 przez Paco, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Wszystko prędzej czy później wyjdzie na jaw . Najważniejsze ,że Brooke przekonała Deacona do tego rozwodu :: bow :: Wszyscy wiedzą ,że Deacon nie kocha Bridget i ona sama to słyszała , tylko jest jeszcze młoda , głupi i żyje w świecie fantazy . Każda zdrowo emocjonalnie dziewczyna nie zaufała by mężczyźni ,który powiedział o niej takie słowa .
A to ,że jest zięciem ,który i tak po kilku dniach przestanie być nim . W zasadzie on nigdy nie był jej prawdzwym ziecem ,bo nigdy nie kochał Bridget . A jakiś tam świstek papierka jest w tym wypadku mało ważny .
Marisa

Post autor: Marisa »

Ale Bridget kocha Deacona i z jej strony małżeństwo to coś więcej niż tylko papierek. A Brooke przede wszystkim powinna liczyć się z uczuciami Bridget. A ona jak zwykle zapomniała, że ktoś inny będzie przez nią cierpiał. I najgorsze jest to, że tą osobą będzie jej dziecko.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Paco pisze:
LoLex pisze:Z resztą myślę, że Brooke nie będzie żałować tego, co zrobiła i nie powinna.
::loll:: ::loll:: ::loll:: :zeby: :zeby: :zeby:
Dobre ::krzyw:: może jakiś zimny kompresik na głowe by sie przydal.... ::krzyw:: Jesli by faktycznie nie załowała to już kompletne wrak z niej ::kwasny::
Nie powinna?? Tak przeciez nie ma czego :lol: Nie życze nikomu podobnej sytuacji ciekawe czy wtedy tez byś miał takie zdanie ::loll:: ::rad::
Nigdy nie wiadomo co z tej sytuacji może wyniknąć. 8)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Marisa pisze:Ale Bridget kocha Deacona i z jej strony małżeństwo to coś więcej niż tylko papierek. A Brooke przede wszystkim powinna liczyć się z uczuciami Bridget. A ona jak zwykle zapomniała, że ktoś inny będzie przez nią cierpiał. I najgorsze jest to, że tą osobą będzie jej dziecko.
Bridget go nie kocha , jest tylko zauroczenia . Deacon już powiedział co o niej sądzi i wydarzył się wypadek . Ona natomiast mu wybaczyła bo jest młoda i głupia . A nawet gdyby Brooke nic nie robiła to prędzej czy później znalazł by nową dziewczyne i bez mrygniecia oka zostawił ją . A wetdy ból i cierpienie byłoby dużo większe ,ponieważ Bridget żyła by świadomości ,że mieszkała z mężczyzną przez pare miesięcy albo lat ,kóry od samego początku jej nie kochał .
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

B@r pisze:Brooke jest matka Bridget i z tego powodu nie powinna isc z Deaconem do lozka!! ::plask wczolo:
To Brooke i Deacon już spali ze sobą? ::ke:: Łeee, dlaczego ja tego nie widziałam? ::ysz:: ::plask wczolo: :( ::kwasny::
Muszę znów zacząć chyba ogladać regularnie MNS ::jezyk:: ::kwasny::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Całowali się, później położyli się na łóżku, zaczęli się rozbierać. Tylko możemy się domyślać co się dalej stało.
Marisa

Post autor: Marisa »

Robi pisze:
Marisa pisze:Ale Bridget kocha Deacona i z jej strony małżeństwo to coś więcej niż tylko papierek. A Brooke przede wszystkim powinna liczyć się z uczuciami Bridget. A ona jak zwykle zapomniała, że ktoś inny będzie przez nią cierpiał. I najgorsze jest to, że tą osobą będzie jej dziecko.
Bridget go nie kocha , jest tylko zauroczenia . Deacon już powiedział co o niej sądzi i wydarzył się wypadek . Ona natomiast mu wybaczyła bo jest młoda i głupia . A nawet gdyby Brooke nic nie robiła to prędzej czy później znalazł by nową dziewczyne i bez mrygniecia oka zostawił ją . A wetdy ból i cierpienie byłoby dużo większe ,ponieważ Bridget żyła by świadomości ,że mieszkała z mężczyzną przez pare miesięcy albo lat ,kóry od samego początku jej nie kochał .
Nie wiemy co czuje Bridget, ale wiemy, że coś czuje. A Bridget będzie bardziej cierpiała, gdy okaże się, że kobieta, z którą jej mąż ją zdradził to tak naprawdę jej matka. Brooke namówiła Deacona do rozwodu i dobrze. Ale tego seksu mogłaby sobie oszczędzić.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Ja nie mogłam oglądać wczorajszych odcinków a widzę że się dużo wydarzyło :( ::plask wczolo: Z waszych postów wynika że Deacon zdradził Bridget zresztą ja sie temu nie zdziwiłam bo on ma gdzieś tą Bridget a tylko tak mówi że się o nią martwi ::kwasny::
Nie jest mi ani trochę żal Bridget z powodu takiego męża i takiej matki. Co do męża sama sobie zgotowała taki los.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

mucha331 pisze:Poza tym pisaliście, że przeznaczeniem i jedyną miłością Brooke jest Ridge. No a teraz ona wskakuje do łóżka z własnym zięciem...
Już Adex to wyjaśniał, ale ja to jeszcze sprecyzuję.

Owszem, Ridge jest pokrewną duszą Brooke i oni są sobie przeznaczeni :!:
Ale obecnie na skutek przeróżnych intryg i mówiąc wprost głupocie Ridge'a, Brooke została sama. Podobnie jak wcześniej swoją ridge'owską miłość przelewała na Erica, Granta, Thorne'a, tym razem przelała tę miłość na Deacona. Cóż, niebyła to najlepsza decyzja, ale poczekamy i zobaczymy co będzie dalej...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Gdyby ktoś przemógł swoją nienawiść do Brooke, mógłby jej nawet teraz współczuć no bo widać że jej stan emocjonalny stał się teraz tak słaby że aż to właśnie w Deaconie znalazła jedyną osobę, która ją rozumie, za to plus dla niego, ale gorzej że wykorzystał to aby ją uwieść.
Ostatnio zmieniony 2007-08-07, 17:25 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Różnica między tymi stanami jest zasadnicza. Wcześniej Brooke przynajmniej starała się przekonać samą siebie, że kocha swoich partnerów (choć w przypadku Granta to też nieprawda). Teraz wie, że między nią a Deaconem nie ma i nie będzie nic romantycznego, to tylko głupia namiętność. W dodatku namiętność mogąca zniszczyć świat córki Brooke.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Abec pisze:Różnica między tymi stanami jest zasadnicza. Wcześniej Brooke przynajmniej starała się przekonać samą siebie, że kocha swoich partnerów (choć w przypadku Granta to też nieprawda). Teraz wie, że między nią a Deaconem nie ma i nie będzie nic romantycznego, to tylko głupia namiętność. W dodatku namiętność mogąca zniszczyć świat córki Brooke.
A jak ty zaledwie po jednym odcinku tak szybko to oceniłeś?! A może okaże się to fantazją lub snem?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Nie po jednym, bo znam oboje od dawna. A jeżeli to będzie sen, to napiszę, że się mysliłem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Świat Bridget to już jest zniszczony z chwilą jak zdecydowała się zostać z Deaconem, mogła posłuchać matki i ojca. Nadal nie wiem skąd wiesz jak Brooke ocenia i bedzie oceniać to zdarzenie ::chytry::
Zablokowany