Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Ale nikt Ci nie każe nastolatku, możesz jej współczuć bo pewnie Deacon nie wróży na przyszłość nic dobrego, mimo że może to nowa miłość.dominik pisze:Brooke-już nie mam siły jej krytykować. Zachowuje się jak nastolatka.
.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Obydwie zachowały się dziwnieForrester pisze:Taylor dzisiaj spokojnie rozmawiała z Brooke, a to oczywiście już musiała naskakiwać na nią, podczas gdy Taylor wcale nie chciała mówić o swojej wycieczce z Ridgem.
Tak jak zresztą wszyscy ochroniarze w serialu ^^Forrester pisze:Dla Sally ochroniarze firmy Massima to pestka
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 19:13 przez arturkcf, łącznie zmieniany 1 raz.
Taylor <3
Pewnie dlatego, że im jeszcze na razie nie zaszła porządnie za skórę i nie rozbiła ich rodzin.Adex-fan Brooke pisze:No, ale kto jej okazuje zrozumienie i serce? Megan i Deacon jako jedyni -na tym polega obecny dramatyzm BrookeTiril pisze:Masz rację, powinna dojść do stabilizacji emocjonalnej, bo zanim ją odzyska, to może skrzywdzić 10 kolejnych osób.
Hehe, dużo w tym prawdy :> Nie można całe życie nadstawiać drugiego policzka.annnia pisze:Pewnie dlatego, że im jeszcze na razie nie zaszła porządnie za skórę i nie rozbiła ich rodzin.Adex-fan Brooke pisze:No, ale kto jej okazuje zrozumienie i serce? Megan i Deacon jako jedyni -na tym polega obecny dramatyzm BrookeTiril pisze:Masz rację, powinna dojść do stabilizacji emocjonalnej, bo zanim ją odzyska, to może skrzywdzić 10 kolejnych osób.![]()
Taylor <3
- Adex-fan Brooke
Dajesz się ponosić stereotypowemu postrzeganiu Brooke jakie jest wałkowane czy tylko próbujesz prowokowac nic niewnoszącą wypowiedzią?annnia pisze:Pewnie dlatego, że im jeszcze na razie nie zaszła porządnie za skórę i nie rozbiła ich rodzin.Adex-fan Brooke pisze:No, ale kto jej okazuje zrozumienie i serce? Megan i Deacon jako jedyni -na tym polega obecny dramatyzm BrookeTiril pisze:Masz rację, powinna dojść do stabilizacji emocjonalnej, bo zanim ją odzyska, to może skrzywdzić 10 kolejnych osób.![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Widzę, że nawet nie pamiętasz o czym pisałeś. To tak samo jak przekonywanie Ciebie, że postępowanie Brooke jest złeAdex-fan Brooke pisze:A to odpowiedź na jakie pytanie?Oczywiście że szkoda czasu aby ktoś Cię próbował do czegoś przekonywać
![]()
Co do Taylor-Brooke to była ich pierwsza konfrontacja, więc zachowaniu ich obu było zrozumiałe- Brooke ma zarzuty -Taylor zarozumiała bez wyrzutów czyli norma
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 19:21 przez Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
- Adex-fan Brooke
Piszesz coraz bardziej bez sensu
A postępowanie Brooke jest teraz złe -powtarzam po raz któryś tam. 
Męczący już jesteś ze swoimi oskarżeniami - ale nawet nie dziwię Ci się - na razie jakoś nie masz wsparcia i sam musisz bronić swoją Logan przed wszystkimi, którzy mają odmienne zdanieAdex-fan Brooke pisze:Piszesz coraz bardziej bez sensuA postępowanie Brooke jest teraz złe -powtarzam po raz któryś tam.
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 19:29 przez Forrester, łącznie zmieniany 2 razy.
- Adex-fan Brooke
Ja nie muszę pisać cały czas, nie nabijam postów, piszę wtedy kiedy uważam to za stosowne. Mało mnie obchodzi czy Ci puszczą nerwy czy nieAdex-fan Brooke pisze:Może chciałbyś aby mi pusciły nerwy, dlatego udajesz że nie czytasz dokładnie
Skoro już się zmęczyłeś nie musisz pisać dalej
Poza tym możecie napisać nawet jeden zbiorowy post przeciwko mnie
a powiem to co Ty: nie działa na mnie to bo jak mam ochotę i czas i tak wyraże swoje zdanie, ciekawe dlaczego ono tak bulwersuje
![]()
Wracając do głównego wątku, Ridge to rzeczywiście jedyna osoba w tym serialu, której tak kuriozalny wypadek mógł się przytrafić
- Adex-fan Brooke
Wiele osób też wybrało naszego prezydenta
Poza tym ja tez się zaliczam do osób, które mowią że Brooke teraz źle postępuje
mówie po raz kolejny, teraz udowodniłeś że piszesz to specjalnie
a jeśli nie to nawet nie przyznawaj się bo ośmieszysz się bardziej
Co do Ridge'a to faktycznie ten wypadek dziwny, aż nawet śmieszny, chociaż i Massimo był śmieszny z tym co mówił bo Stephanie w tym czasie mowiła coś w stylu że nie żałuje że nie wybrała Massimo.
Co do Ridge'a to faktycznie ten wypadek dziwny, aż nawet śmieszny, chociaż i Massimo był śmieszny z tym co mówił bo Stephanie w tym czasie mowiła coś w stylu że nie żałuje że nie wybrała Massimo.
"że wiele osób postrzega postępowanie Brooke jako złe (już mówię ogólnie, nie chodzi tylko o Deacona) nie jest na pewno przypadkowe"Adex-fan Brooke pisze:Wiele osób też wybrało naszego prezydentaPoza tym ja tez się zaliczam do osób, które mowią że Brooke teraz źle postępuje
![]()
![]()
mówie po raz kolejny, teraz udowodniłeś że piszesz to specjalnie
a jeśli nie to nawet nie przyznawaj się bo ośmieszysz się bardziej
![]()
Mam napisać drukowanymi literami, nie czytasz tego co pisało w nawiasie? I kto tu się ośmiesza, teraz pisałem OGÓLNIE.
Fajnie się patrzy na takiego bojowego Ridge'a
Ktoś dobrze przypomniał tutaj jego słynną scenę a'la Zorro, ta scena z mieczem Samuraja również była świetna
I jeszcze fajna była ta akcja z rozbiciem jachtu
Faktycznie, ostatnio wszyscy tam tańczą
Ale Sally przebija wszystkich
Forrester - tyle samo osób postrzega zachowanie Brooke jako coś przypadkowego i nie tyle złego, tylko nieszczęśliwego - także takie posty 'pisanie w imieniu większości" są po prostu bez sensu
I nie zgadzam się z opinią, że Brooke jest najgorsza itd. Spójrzcie na Taylor, Ridge'a, Thorne'a
Jakbyśmy policzyli, to Brooke wcale nie miała najwięcej partnerów ( w przypadku panów partnerek).
I jeszcze fajna była ta akcja z rozbiciem jachtu
Faktycznie, ostatnio wszyscy tam tańczą
Forrester - tyle samo osób postrzega zachowanie Brooke jako coś przypadkowego i nie tyle złego, tylko nieszczęśliwego - także takie posty 'pisanie w imieniu większości" są po prostu bez sensu
I nie zgadzam się z opinią, że Brooke jest najgorsza itd. Spójrzcie na Taylor, Ridge'a, Thorne'a