Bieżące odcinki cz. 1
to bylo też smieszne. Rzeczywscie Rick byl taki przejmujący w sowjej roli. 
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Nie chciałem tego pisać. Wiesz, jak ktoś przeskakuje z soap opery na inną. Nie ma co się dziwic.
Tzn, że marny z niego aktor. Saop opera to nie ekranizacja wymitnego dzieła literatury
Amber od dłuższego czasu nie zależy już na pieniądzach i na nazwisku. Kto dokładnie oglądał odcinki z ostatnich miesięcy to nie mógł tego nie zauważyć. Amber pokochała całym sercem Ricka i dziecko. Wyraźnie było widać tą przemianę. Amber jest postacią w pewnym sensie tragiczną - obojętnie co zrobi będzie źle
.
Primok pisze:Amber od dłuższego czasu nie zależy już na pieniądzach i na nazwisku. Kto dokładnie oglądał odcinki z ostatnich miesięcy to nie mógł tego nie zauważyć. Amber pokochała całym sercem Ricka i dziecko. Wyraźnie było widać tą przemianę. Amber jest postacią w pewnym sensie tragiczną - obojętnie co zrobi będzie źle.
tak zgadzam się z tym...zmieniła się bardzo i naprawdę kochała swoje dziecko i Ricka również....Pozdrawiam
- Marek Forrester
bb-alexander pisze:Myśle ,że gdyby nie ta sytuacja z Tawny Amber powiedziała by Rickowi całą prawdę, nawet za cene odejścia od niego i życia w samotności.
tak, to prawda...Amber już kilka razy chciała dzwonić ale matka ją powstrzymywała... Wreszcie dzisiaj jest MNS bo mi już się nudzi przez te dni wszystkie:)
Bardzo współczuje Amber
Widać, że utrata dziecka bardzo ją załamała. A co do jej przemiany to też się zgadzam z moimi poprzednikami. Być może na początku kasa Forresterów miała znaczenie ale teraz już nie. Myślę, że Amber oddałaby całą tą fortunę za uniknięcie śmieci dziecka. W sumie dziewczyna nie ma teraz łatwo. Widać, że walczy z tym co ma zrobić, ma wyrzuty sumienia czy postępuje dobrze. W sumie widać że cierpi a Tawny mnie wkurza. Bo widzi że patrzenie na dziecko Becky sprawia Amber cierpienie, bo przypomina jej o zmarłym noworodku. A mimo to ciągle jej go daje na ręce i wmawia. Wiem, że to dziecko zasługuje na szczęśliwą rodzinę. Tylko Amber potrzebuje czasu żeby się z tym oswoić a takowego nie ma. Szkoda mi jej
A Brooke jaka depresja
Chyba nie dochodzi do niej fakt że została babcią. Babcia Brooke- śmiesznie brzmi nie??:)
A Brooke jaka depresja
Zal mi bardzo Amber
( Dzisiejsze zakochwanie Ricka bylo nienaturalne... Najpierw cieszy sie potem dzwoni do Kimberly i pokazuje jakies glupie miny, niby ze placze :-/ Kimberly nie wiem na co liczyla ??:/ Jutro ebdzie bardzo ciekawy odcinek
niestety nie zobacze
( A czy telefon Ricka to byla komorka czy normalny :-/ ??
- Marek Forrester
Amber strasznie rozpacza, widać jaka jest wspaniała i ma duże serce ale lekko zarysane bo jej matka namawia ja na okropny czyn a ona sie nie przeciwstawia. Natomiast Kim nie obchodzi Amber i dziecko tylko Rickuś i ona by sie cieszyla gdyby wiedziala ze dziecko umarło bo jej zależy tylko ma Ricku, ona zrobila sie samolubna!
Nobody does it better
Wydaje mi się, że Brooke trochę przesadza, rozumiem martwi się o syna na dodatek domyśliła się wszystkiego o Amber, ale w takim momencie jak narodzenie się wnuka powinna być z synem i wspierać go widząc jak chłopakowi jest ciężko, a ona nie jeszcze dolewa oliwy do ognia i staje przeciwko jego żonie i czeka na jej błąd by się jej pozbyć