Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ale się dziś wkurzyłam na Ridga i Amber. Ridge: "Czy myślisz, że jestem zachłanny?" TAK, jesteś. ::jezyk:: Jaki Ridge się zrobił ostatnio domyślny - uważa, że Eryk zachowuje się, jakby nie był jego ojcem... ::chytry::
Dlaczego Amber miesza w to wszystko swoje dzieci? Że niby firma jest ich własnością? ::ke:: "Rick, co zrobisz, kiedy pewnego dnia twoje dziecko zapyta cię, dlaczego wujek Ridge jest szefem jego firmy?" ::kwasny:: Widać, jak bardzo Amber jest chciwa.
Brooke może mieć złe samopoczucie, a Amber dobre, choć obie są w ciąży, bo przecież każda kobieta inaczej przeżywa swoją ciążę.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Irma pisze:
mysia pisze:
Wszyscy widzą złe samopoczucie Brooke jak jest w ciąży a Amber również jest i jakoś nic jej nie jest ::plask wczolo:
Myśle, że złe samopoczucie nie wynika z samej ciąży, ale ze stanu psychicznego Brooki, a raczej z ciągłych wyrzutów sumienia. Wiadomość o ciąży Amber nie była dla niej samej taką tragedią co jest dla Brook. :wink:
Być może. Ale żeby aż te złe samopoczucie było słychać przez telefon? Poza tym to dziwne by za samych wyrzutów sumienia czuć sie aż tak źle
Brooke jest starsza ::jezyk:: poza tym Ridge wyczuwa stan Brooke (może to ta więż między nimi :P )poza tym nic dziwnego że ma takie wyrzuty, jakby nie miała tez byście narzekali ::kwasny:: Ridge wydaje się bardziej zachłanny niż Amber ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Adex-fan Brooke pisze:Ridge wydaje się bardziej zachłanny niż Amber ::chytry::
Oboje dzisiaj dużo stracili w moich oczach. A już myślałem, że polubię Amber. Heh, no cóż ... :roll:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

PetroPython pisze:Kiedy Brooke rozmawiała ze swoimi dziećmi, Amber miała taką minę, jakby rozmyślała czy może przypadkiem jej jakieś procenty się nie należą :zeby: No i niemało się pomyliłem - zaczyna namawiać Ricka, by nie oddawał swoich akcji ::rad:: Zawsze była pazerna, więc było jasne jak słońce, że nie przejdzie obok tego zupełnie obojętnie :nie: Ricki zrobił minę, jak drapieżny zwierz, więc chyba raczej będzie ostra walka :mrgreen: Mimo, że nie przepadam za Ridgem, popieram jego żądania. Brooke wygląda jakby zaraz miała upaść na ziemię. Pochopnie postąpiła oddając Ridgeowi swoje akcje, powinna myśleć o przyszłości swoich dzieci; to Eric powinien dać Ridgeowi więcej. No ale ona kocha go przecież nad życie, nie zapominajmy o tym ::cojest:: Miłość jest zdolna do wszelakich poświęceń. Zende jest wspaniały, ma bardzo piękne oczy; takie pełne nadziei i wiary, gdy patrzył na Kristen :) Tekst Erica był oszałamiający: "Jak się czujesz Tony?" ::plask wczolo: Przecież nie umiera, a mówi, jakby to miało nastąpić lada dzień. Czy musi mu przypominać, że ma HIV ::plask wczolo: Zwłaszcza po podróży poślubnej, zero wyczucia ::krzyw::
Na pewno byłyby komentarze że Brooke jest pazerna i niesprawiedliwa gdyby nie uznała wkładu ridge'a i nie chciał się podzielić, Taylor tez nie powiedziała że to miło z jej strony czy coś, no ale jak to Taylor ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Co wy tak na tą Amber się dzisiaj uwzieliście :?: ::chytry:: Ja dla odmiany dzisiaj ją będę bronił . Może i robiła to także z egoizmu ,ale ogólnie miała rację . Oddanie w najmniejszym stopniu firmy Forresterom zakończy się źle dla Brooke i jej dzieci . Stephani kiedy zobaczy szanse na odsunięcie Logan od samodzielnych rządów zrobi wszystko aby jej się pozbyć . Zbierze całą rodzinę i nastawi przeciwko niej . Poza tym jest to firma głownego akcjonariusza ,który ma pakiet większościowy czyli Brooke i to jej oraz Bridget i Rickowi należy się firma w przyszłości . Mam nadzieję ,że Amber przekona Rick'a a ten matkę do zmiany decyzji .
Abec

Post autor: Abec »

mailo pisze:Nie trzeba mieć dużo kasy żeby się dobrze ubrać. Było wiele biedniejszych bohaterek od niej , które wyglądały normalnie. Brak gustu Amber dotyczył nie tylko jej stroju ale makijażu, dodatków itp Nie wiedziała w ogóle co z czym, prosiła o pomoc Lauren itp. Kiedys toczyły się tu na ten temat niezłe dyskusje. Nie mówię że to jej wina, po prostu nie znała się na tym, jej pochodzenie też mniało na to wpływ i pewnie mamusia, która miała podobny styl ::plask wczolo: Naprawdę scenarzyści są bardzo niekonsekwentni żeby z takiej osoby jak Amber znawczynię mody ::bojesie::
W takim razie jej ówczesny imidz miał się nijak do gustu - został po prostu narzucony przez matkę i otoczenie. A gust to chyba coś w większym stopniu wrodzonego.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Sprawa udziałów nakręca serial ostatnio. Sam nie wiem, jak to powinno wyglądać. Nie na darmo się mówi, że im więcej dzieci, tym więcej problemów. Ale i radości. :D :D
Trudno powiedzieć, czy placek Massimo'a wpłynął jakoś na decyzję Ridge'a. Byc może to jemu samemu przyszło do głowy, by bronić swoich interesów.
Jeśli chodzi o Amber, to ona niezbyt zna się na interesach, ale zadziałała, gdy chodzi o interes rodziny. Ta jej argumentacja, że to Rick - skoro studiuje zarządzania - byłby szefem formy, nie jest taka głupia. :D Zastanawiam się, czy w FC nie ma klarownego podziału obowiązków.
Tony i Kristen nadzwyczaj szybko wrócili z tej podróży poslubnej. ::loll:: ::loll:: Eric, rzeczywiście nienajlepiej wyszedł z tym samopoczuciem. ::plask wczolo: Tony jest taki szczęśliwy, a ten musi przypominać o chorobie.
Re reklamy na końcu zapowiadają wielkie wydarzenia w serialu. Tak mi się wydaje. Niekoniecznie z Brooke. :mrgreen:
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Amber bardzo dobrze gada. To matka Ricka ma pakiet kontrolny, tak więc to i w przyszłości nalezy się firma. Co z tego, ze Ridge się tyle poświęca. Pozatym i tak tego nie widać, bo na pokazach modelki zawsze noszą jakieś szmaty. Pozatym Ridge nie zna się na zarządzaniu firmą. Prędzej to Rick się do tego nadaje. Popieram Amber w całej rozciągłości. Mam nadzieję, ze Rick zmieni zdanie. Ale nawet jeśli odda swoje udziały Ridge'owi to i tak po matce będą mieli ich większąść. Niech Ridge spada na drzewo.

Amber coraz ładniej wygląda :serce:
Kajeczka90

Post autor: Kajeczka90 »

:arrow: Amber i Ridge STRASZNIE są zachłanni. Jakkolwiek Ridge ma do tego jakieś podstawy tak Amber żadnych. Oboje mnie śmieszą :wink:
:arrow: Muszę wyrazić podziw nad postawą Brooke. nareszcie jakiś noprmalny gest, ludzki odruch czego się po niej nie spodziewałam. Pomyślała, brawo. :: bow ::
:arrow: Tekst Ridge: 'CZUJE JAKBY NIE BYŁ MOIM OJCEM' ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
EVERYBODY LIES.
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Amber i Ridge STRASZNIE są zachłanni. Jakkolwiek Ridge ma do tego jakieś podstawy tak Amber żadnych. Oboje mnie śmieszą
Co do Ridge'a to się zgadzam! Nie dość, że dostanie, to chce więcej.
Tylko powiedz mi gdzie tu jest Amber zachłanna. Ona walczy o cokolwiek. Rick chce się zrzec wszystkiego. Rozumiem, gdyby Rick miał dostać te 10%, a Amber by namawiała go, aby chciał więcej, ale ona matrtwi się o rodzinę. Przecież Rick też tam pracuje, to dlaczego ma się zgadzac na taie coś dla głupiego Ridge'a, który myśli, że jest pępkiem świata??

Ridge nie jest synem Erica, więc tak naprawdę należy mu się gówno!! :!:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Amber nie powinna się w to w ogóle wtrącać, ale ponieważ popiera Ricka, a tym samym Brooke, to popieram jej działania.
Chyba, że naiwna Brooke od razu przepisze wszystko na Ricka i Bridget i automatycznie pozbawi się przewagi nad naczelną Ropuchą.
Bo Starzy mają swoje akcje podzielić dopiero w testamencie, a Brooke już się z tym teraz wyrywa. ::plask wczolo:
Brooke, zacznij myśleć, weź coś na powstrzymanie wymiotów i w ogóle weź się w kupę, bo wykończysz nie tylko siebie, ale i swoich fanów. ::bojesie::
Zająć

Post autor: Zająć »

Tajka też jest chciwa kupiła auto bo Riguś będzie dyrektorem była na zakupach,lata po salonie bo jest żoną właściela.
Marisa

Post autor: Marisa »

Taylor mnie ostatnio rozczarowała. Ciągle lata, wydaje pieniądze i podnieca się, że jest żoną szefa. Jak dziecko ::kwasny:: . Co do podziału majątku uważam, że Rick powinien dostać pakiet kontrolny. Bądź co bądź studiuje właśnie po to ::kwasny:: . Nic nie poradzi, że jest młodszy od Ridge'a i na pewno też włoży dużo serca w firmę. Ale nie do końca zgadzam się z tym aby Ridge dostał niecałe 10%. Uważam, że Bridget powinna oddać mu swoje udziały, tak samo Felicia. Bridget chce zostać lekarzem, więc po co jej one, a Felicie też zbytnio firma nie interesuje ::kwasny:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Te sceny z Kristen i Tonym jak dla przygłupów jakieś takie naciągane, jak zawsze o wiele ciekawiej w domu pięknej Brooke :serce: Taylor i Ridge się podniecili i wyszli z niczym :zeby: I dobrze! :twisted:
Marisa

Post autor: Marisa »

Pierwszy odcinek tak sobie, za to drugi bardzo fajny. Już się wystraszyłam, że Stefa i Mass będą przynudzać, ale na szczęście tak się nie stało. Dobrze, że Kristen i Tony zdecydowali się na adopcję. Zende był nieźle zaskoczony. Scena Brooke i Ridge świetna. Czuć chemie między nimi :serce: Całe szczęście, że Taylor była tylko chwilę. Zmieniła się ostatnio okropnie ::kwasny::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Zablokowany