Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Brzydko mówiąc, zarówno Brooke jak i Tawny to "baby z jajami" :P . Ach, idę spytać Adexa w temacie spoilerowym :D
Kacia

Post autor: Kacia »

jak mozecie to opiszcie dzisiejszy odcinek bo nie mogłam wyjątkowo obejrzec
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Akcja coraz bardziej się rozkręca Brooke widzi jakiś podstęp w oczach Amber i zastanawia ją jej dziwne zachowanie. Cóż Brooke i Tawny na pewno się nie zaprzyjaźnią, ale mam przeczucie, że będzie niezła jatka.
Nie mogę patrzeć już, na Kim i na jej zapłakane oczy. Nie, dlatego że mi jest jej żal, ale dlatego że jest taka głupia i sama się zadręcza i robi sobie chore jazdy. Nie poszła na bal, bo ma ważniejsze problemy, bo przyjacielowi rodzi się dziecko. Od kiedy to jest problem. Zaczyna mi coraz bardziej działać na nerwy.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Nie rozumiem dlaczego niektórzy krytykują Brooke wiedząc, że jej podejrzenia są słuszne, chociaż zgadzam się, że jej zachowanie jest zbyt gwałtowne, powinna zrobić tak, jak powiedział Thorne, drążyć temat, ale po cichu, inaczej zrazi do siebie syna.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Nie pochwalam zachowania Amber, ale nalezy zauważyć że nią kieruje inny motyw niż Tawny! A mianowicie chce szczęścia Ricka.
No właśnie. Amber ciągle ma opory, a matka wciąga ją w kłamstwo...
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Haha!! Ale mialem ubaw dzisaj. Po maturze z anglika, wraz z kumpelą mielsmy troche czasu na Mode i poszlismy do Media Markt oglądać!! Haha...i odziwo jakis inny koles tez ogladal Mode!

Szkoda, mi jest Amber. Widać, że cierpi a ta Tawny jest straszna!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Brooke pisze:Nie mogę patrzeć już, na Kim i na jej zapłakane oczy. Nie, dlatego że mi jest jej żal, ale dlatego że jest taka głupia i sama się zadręcza i robi sobie chore jazdy. Nie poszła na bal, bo ma ważniejsze problemy, bo przyjacielowi rodzi się dziecko. Od kiedy to jest problem. Zaczyna mi coraz bardziej działać na nerwy.
ja też mam już jej dosyć! Wogóle jest zarozumiała! Denerwuje mnie to, że ciągle powtarza że są z Rickiem dla siebie stworzeni...a te jej miny wyprowadzają mnie z równowagi... A co do Amber to mi jej szkoda...widać, że bardzo cierpi, a matka zamiast jej pomóc to tylko wszystko pogarsza:(
Ryan Lavery

paulincia pisze:
Brooke pisze:Nie mogę patrzeć już, na Kim i na jej zapłakane oczy. Nie, dlatego że mi jest jej żal, ale dlatego że jest taka głupia i sama się zadręcza i robi sobie chore jazdy. Nie poszła na bal, bo ma ważniejsze problemy, bo przyjacielowi rodzi się dziecko. Od kiedy to jest problem. Zaczyna mi coraz bardziej działać na nerwy.
ja też mam już jej dosyć! Wogóle jest zarozumiała! Denerwuje mnie to, że ciągle powtarza że są z Rickiem dla siebie stworzeni...a te jej miny wyprowadzają mnie z równowagi... A co do Amber to mi jej szkoda...widać, że bardzo cierpi, a matka zamiast jej pomóc to tylko wszystko pogarsza:(
Mnie żal jest bardzo dziecka Ricka.. Amber owszem cierpi i ma powód jak najbardziej, ale dostała wreszcie od życia po dupie za ogrom swoich machlojek... A co do Kimbersyf myślę, że powinna jak najszybciej wstąpić do zakonu póki się mieści w przedziale wiekowym do seminarium... ::krzyw::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Martin, he he:) Ty to potrafisz rozśmieszyć ludzi ::loll:: Kim zakonnicą ::loll:: ::loll:: ::loll:: jakoś nie umiem sobie jej wyobrazić:)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Oj, Paulincia, co ty chcesz od tej wspaniałej Kimusi? Ona idelanie nadaje się na zakonnice. :mrgreen:
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

No naprawdę - przecież w tej kobiecie, poza urodą, nie ma totalnie nic interesującego. W kółko płacze i patrzy się przed siebie z głową chmurach, albo stoi i się lampi w okno i opowiada szybie jak bardzo kocha Ricka. Chwilami to już nudne... Naprawdę, trochę poweru Kimbersyf - właśnie mam receptę!!! Kimberly powinna odszukać w sobie "girl power".
Awatar użytkownika
Kingsajz

Albo [shadow=violet]Pinck Power raingers[/shadow]. Poza tym nie wiem jak mmozna byc amerykańską tinejdża i nie iść na najważniejszy dzień w jej życiu - Prom Night!
Ryan Lavery

No właśnie! To jaki jest sens się uczyć i chodzić do szkoły skoro się na Promo Night nie idzie? :twisted:
Awatar użytkownika
Kingsajz

Teraz widać, że Kim jest głupia i zależy jej tylko na pieniądzach matki Ricka! :mrgreen:
Ryan Lavery

No, a Tobie by nie zależało na jej miejscu??? Co tam uczucia, wazniejszy stan konta heheheheh
Zablokowany