Bieżące odcinki cz. 1
Czyżby szykował się jakiś romansik między Massiomo i Sheila
W końcu wyprowadzili Sheila gdziez poza mieszkania Erici.
Amber tymi telefonami tylko sobie szkodzi
Dzwoni lub przychodzi co chwilę do Ricka i tłumaczy się bez jakichkolwiek dowodów .Powinna dać sobie na luz i próbować rozwikłać zagadkę
I w dodatku wyżywa się na Erice
- szczyt głupoty .
Amber tymi telefonami tylko sobie szkodzi
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Amber się na nikim nie wyżywa, ona boi się o swoje małżeństwo. A Erica się wymądrza, że Amber powinna zostawić Ricka w spokoju.
Jakim prawem to dziewuszysko wtrąca się w sprawy Amber i Ricka?
I jeszcze mówi Amber, że jest jej przyjaciółką.
Sheila i Mass - no no kto by pomyślał?
Widać że Sheila zrobiła wrażanie na panu Marone. 
Sheila i Mass - no no kto by pomyślał?
- Adex-fan Brooke
Szczyt głupoty prędzej widze u Ericki, nawet nic nie wie o swojej mamie i wykorzystuje ludzi, Amber miała prawo zadzwonić do synka, tez bym się wkurzył jakby ona odebrała, ciągle tam siedzi, Robi jesteś zwyczajnie uprzedzony do Amber 
Sheila ciekawie i tajemniczo wyglądała jak poznała Massimo, oczywiście to znowu takie naciągane, ale ciekawe
Sheila ciekawie i tajemniczo wyglądała jak poznała Massimo, oczywiście to znowu takie naciągane, ale ciekawe
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Co niby Erica robi takiego złego
Jeżeli Rick pracuje i nie ma kto się zająć dziecikiem to robi to Erica . Pomaga im , krami go ,a nawet organizuje mu wycieczki do Ziggiego . A to ,że Erica i Rick żyją w dobrych kontaktach to źle
Jak na razie Erica nic nie zrobiła aby odebrać go Amber , baa nawet sprzeciwła się matce, powiedziała Rickowi ,że jest w nim zauroczona i jakie jej matka ma plany . To można nazwać szczerością niczym innym .
Czasami trzeba spojrzeć oczami kamer ,a nie oczami Amber
Jak na razie Erica nic nie zrobiła aby odebrać go Amber , baa nawet sprzeciwła się matce, powiedziała Rickowi ,że jest w nim zauroczona i jakie jej matka ma plany . To można nazwać szczerością niczym innym .
Czasami trzeba spojrzeć oczami kamer ,a nie oczami Amber
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
No dokładnie Adex . Erica przesiaduje tam stale, Amber ma prawo się wkurzać, w dodatku Erica się wymądrza i udaje świętą i szlachetną przyaciółkę. Fu. 
Robi, to Amber ma się może cieszyć, że Erica spędza tyle czasu z Rickiem i Ericem? Ona się niepokoi. I nie wie, co w domu się dzieje pod jej nieobecność. Czuje się zagrożona.
Robi, to Amber ma się może cieszyć, że Erica spędza tyle czasu z Rickiem i Ericem? Ona się niepokoi. I nie wie, co w domu się dzieje pod jej nieobecność. Czuje się zagrożona.
Ostatnio zmieniony 2008-01-01, 16:08 przez Kitty, łącznie zmieniany 1 raz.
Hallo Erica tam pracujęKitty pisze:No dokładnie . Erica przesiaduje tam stale, Amber ma prawo się wkurzać, w dodatku Erica się wymądrza i udaje świętą i szlachetną przyaciółkę. Fu.
Czy udaję szlachetną
[ Dodano: 2008-01-01, 16:10 ]
Idąc tym tropem trzeba byłoby zamknąć Ricka i Ericka w izolatce , bo każda napotkana kobieta zagrażałaby AmberKitty pisze:
- Adex-fan Brooke
Halo Amber dosypano do wina coś i porwano, nie wiedziałem że to trzeba przypominać
Erica wykorzystała Zende, na siłe wpakowała się do tej rodziny, obgaduje Amber, zastosowała się do wskazówek matki, jest mało domyślna co do swojej matki a to że powiedziała Rickowi szczerze o wszystkim może być kolejnym zagraniem by mu się przymilić, jakoś jakieś sprząteczki też tam pracują a u Ridge'a Catherine a coś nie widać by się tak zachowywali jak Erica.
Amber wygląda bardzo dobrze w skromnym makijażu i tej kitce lub rozpuszczonych, gorzej jak ją zmalują i pokręcą włosy.
A jak wam się podobał film o CJu? Ciekawe skąd mieli niektóre sceny
widocznie gdzie niegdzie były zamontowane kamery i nagrały niektóre sceny m.in. CJa z Becky
Tony z Kristen stali się już beznadziejnymi zapychaczami dziur
Sofia to już całkiem
Amber wygląda bardzo dobrze w skromnym makijażu i tej kitce lub rozpuszczonych, gorzej jak ją zmalują i pokręcą włosy.
A jak wam się podobał film o CJu? Ciekawe skąd mieli niektóre sceny
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie stwierdziłem ,że to wina Amber . Przecież wiadomo ,że to nie jej wina , ale ja tylko stwierdzam i komentuje zachowanie reszty bohaterów na jej zachowanie o którym za wiele nie pamięta .
Ericka może i wykorzystała Zende ale nie w złej wierze . Chciała poznać Forresterów jak kazda nastolatka w USA ,a przede wszystkim chciałą poznać Amber , która dla niej była idolką . Z tego co zauważyłem Erica nie obgaduje Amber ( choć to dziwny zarzut bo wszyscy w tym filmie się obgadują i nie wiem dlaczego Erice jest to tylko przypisywane ) tylko rozmawia z Rickiem na tematy nurtujące go . Rick nie ma bliskiego przyjaciela ,więc chcę się wygadać komuś . Oczywiście ,że Erica nie chwali Amber bo niby za co
i co niby miałą powiedzieć ,, gratuluje ,że masz żona dziwkę i narkomanke ''
- no proszę .
Ericka może i wykorzystała Zende ale nie w złej wierze . Chciała poznać Forresterów jak kazda nastolatka w USA ,a przede wszystkim chciałą poznać Amber , która dla niej była idolką . Z tego co zauważyłem Erica nie obgaduje Amber ( choć to dziwny zarzut bo wszyscy w tym filmie się obgadują i nie wiem dlaczego Erice jest to tylko przypisywane ) tylko rozmawia z Rickiem na tematy nurtujące go . Rick nie ma bliskiego przyjaciela ,więc chcę się wygadać komuś . Oczywiście ,że Erica nie chwali Amber bo niby za co
Niekoniecznie. Jeżeli kobieta byłaby w porządku, wspierałaby Ricka w jego problemach, a nie go kokietowała.Robi pisze: Idąc tym tropem trzeba byłoby zamknąć Ricka i Ericka w izolatce , bo każda napotkana kobieta zagrażałaby Amber
Ale jednak wykorzystała go dla spełnienia własnej zachcianki. Nie ma nic na swoje usprawiedliwienie. Każde wykorzystanie uczuć drugiej osoby jest negatywne, bez względu na przesłanki.Robi pisze: Ericka może i wykorzystała Zende ale nie w złej wierze . Chciała poznać Forresterów jak kazda nastolatka w USA ,a przede wszystkim chciałą poznać Amber , która dla niej była idolką .
Ja nie widziałem aby Ericka kokietowała Ricka . Co jedynie rozmawiała z nim i go wspierała w jego trudnych chwilach . Co innego gdyby próbowała go pocałować , ubierała się wyzywająco lub upijała aby z nim się przespać , jak na razie tego nie ma . Można powiedzieć ,że oboje żyją w bardzo dobrych przyjacieliskich stosunakch .
Przypominam ,że Zende także wykorzystał Erice aby się pokazać w towarzystwie rodziny i przyjaciół
Obie strony na tym zyskały . Jeżeli ktoś czegoś pragnie i jest na to szansa aby ktoś w tym pomógł nie ma w tym nic złego ,a wręcz przeciwnie .
[ Dodano: 2008-01-01, 21:14 ]
Czyżbyś tego nie zauważyła .
Druga sprawa , gdy żona zdradza męża lub na odwrót to ciężko jest się powstrzymać od emocji .
Przypominam ,że Zende także wykorzystał Erice aby się pokazać w towarzystwie rodziny i przyjaciół
[ Dodano: 2008-01-01, 21:14 ]
Przypominam ,że oboję traktują się po przyjacielsku i tak o sobie mówiąMisia pisze:Ej Robi nie wmówisz nam,ze do obowiązków Erici należy łażenie za Rickiem,pocieszanie go i wtrącanie się do prywatnych spraw pracodawców.Rick to dupa wołowa skoro pozwala na to żeby jakaś obca panienka oceniała jego żonę
Druga sprawa , gdy żona zdradza męża lub na odwrót to ciężko jest się powstrzymać od emocji .
Widocznie tak . Dla mnie zdrada nie jest chlebem powszednim i czymś do zakceptowania .Misia pisze:Mamy inny punkt widzenia