Bieżące odcinki cz. 1
Ale ja mam takie samo wrażenie jak wy i temu nie przecze ,ale w mojej wypowiedzi o coś innego chodziłoMarisa pisze:Ja jednak jestem na forum znacznie dłużej od MrPrukwy, a mam takie samo zdanie![]()
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Taylor dziś znowu wyglądała pięknie i ciesze się że dołączyła do wątku Amber
wreszcie robi coś pozytywnego. Ziggy'emu trochę się dziwię, on się chyba domyśla że Sheila usuneła jego kolegę a jednak go to nie rusza
Nie mogę tu spoilerować, ale konicznie oglądajcie jutrzejsze odcinki!
A Amber robi teraz to samo co ja bym robił na jej miejscu
Poza tym jak fajnie że wcieło Ridge'a 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Erica nie jest nachalna w podrywaniu rick'a. Prawie tego nie robi. Właściwie trudno odgadnąć jej intencje. Do końca nie wiadomo, jaki ma w tym wszystkim cel. Jedno jest jednak pewne, spełniła swoje marzenia i próbuje jak najwięcej skorzystać z nadarzającej się okazji. Opiekuje sie dzieckiem i ma dobry kontakt z Rick'iem. Podejrzewam, że ona jednak wzięła sobie rady matki do serca i tylko czeka na nadarzającą sie okazję. Dla niej kłopoty Amber mogą być na rękę.
Amber nieświadomie jest prawie bliska odkrycia prawdy. Erica jest w tej sytuacji niewinna. Ona jednak nie zdaje sobie sprawy z tego, jaką przeszłość ma jej matka i do czego jest zdolna. I paradoksalnie droga do Sheila'i idzie przez Erica'ię. To ona jest łącznikiem między Forrester'ami, a panią Carter. Amber dobrze kombinuje, padło na Erica'ięwczyna w ogóle nie wie nawet, co tak naprawdę się święci. A ta teoria jest dość wiarygodna, tylko, że nie poparta dowodami.
Ktoś z Was pisał, że rick, to taka "dupa wołowa".
Dzisiaj temu komuś muszę przyznać rację. Nie wiem, po co on podzielił się z Erica'ią rewelacjami Amber. Mógfł to zostawić dla siebie.
Tym bardziej, że trochę uwierzył Amber, przynajmniej takie odniosłem wrażenie. Znając Erica'ię, to ona wszystko wyśpiewa mamusi.
Ostatnio Taylor poprawia u mnie swoje notowania. Stara sie wraz z Amber rozwikłać tę zagadkę. Przeszła sporą metamorfozę, może chce odkupić swoje winy, kiedy spiskowała z Ridge'em przeciwko Rick'owi i jego stronnikom.
Amber nieświadomie jest prawie bliska odkrycia prawdy. Erica jest w tej sytuacji niewinna. Ona jednak nie zdaje sobie sprawy z tego, jaką przeszłość ma jej matka i do czego jest zdolna. I paradoksalnie droga do Sheila'i idzie przez Erica'ię. To ona jest łącznikiem między Forrester'ami, a panią Carter. Amber dobrze kombinuje, padło na Erica'ięwczyna w ogóle nie wie nawet, co tak naprawdę się święci. A ta teoria jest dość wiarygodna, tylko, że nie poparta dowodami.
Ktoś z Was pisał, że rick, to taka "dupa wołowa".
Ostatnio Taylor poprawia u mnie swoje notowania. Stara sie wraz z Amber rozwikłać tę zagadkę. Przeszła sporą metamorfozę, może chce odkupić swoje winy, kiedy spiskowała z Ridge'em przeciwko Rick'owi i jego stronnikom.
A moim zdaniem komentarze Erici w sprawach Amber są zbędne.I jakim prawem skoro Amber dzwoniła, Erica nie poprosiła Ricka do telefonu tylko sama zdecydowała,że nie porsi go żeby nie zepsuł sobie humoru czy coś w tym stylu
Niech już nie udaje takiej świętej
Zaraz wskoczyłaby do łóżka Rickowi 
Team Hunter:)A jak!
Misiu, zgadzam się z Tobą.
Za kogo Erica się uważa żeby decydować, czy Rick będzie rozmawiał z żoną, czy nie.
W końcu jest tylko opiekunką małego Erica, życie Amber i Ricka to niej zakichany interes.
Co do Amber, cieszę się, że ma sprzymierzeńca w Taylor.
E tam klei się do niego niemiłosiernie. Nie nazywa rzeczy po imieniu co prawda, bo się boi że Rikuś mógłby się jej wymknąć. Ale te jej spojrzenia, zagadywania, uśmieszki- kokieteria na całego.Dawidek pisze:Erica nie jest nachalna w podrywaniu rick'a. Prawie tego nie robi. Właściwie trudno odgadnąć jej intencje. Do końca nie wiadomo, jaki ma w tym wszystkim cel.
Co do Amber, cieszę się, że ma sprzymierzeńca w Taylor.
Bardzo ciekawe gdyż przeczytałem tylko kilka stron paru tematów i doszedłem do takiego wniosku. A poza tym widze komentarze innych o twoich "modowych upodobaniach" z których tez mozna odczytać że nie lubisz Amber ani Taylor a lubisz Brooke. Ktoś nawet napisał że "widocznie jesteś do niej uprzedzony. (Amber)"Robi pisze:Jest pod wrażeniem ,że przewertowałeś wiele tematów w ,których ja pisałem , bo do takich wniosków można dojść po przeczytaniu wielu moich postów , bo z tego co pamiętam od kiedy jesteś na forum nadzwyczjnie nie jechałem po Taylor ,a tym bardziej nie chwaliłem BrookeMrPukwa pisze:Robi, zauwazyłem że weług ciebie Amber i Taylor cokolwiek by robiły to są złe ale Brooke to bóstwo!
Och, Amber jesteś tak blisko rozwikłania zagadki! Nie poddawaj się! Mam nadzieje że Rick zmądrzeje i wróci do niej.![]()
A moze ta ja zbyt pochopnie wyciagam wnioski?
Raczej kilkadziesiąt stron i tematów , bo komentowanie czyjś uprzedzeń na podstwie kilku podstów jest głupieMrPukwa pisze:Bardzo ciekawe gdyż przeczytałem tylko kilka stron paru tematów i doszedłem do takiego wniosku. A poza tym widze komentarze innych o twoich "modowych upodobaniach" z których tez mozna odczytać że nie lubisz Amber ani Taylor a lubisz Brooke. Ktoś nawet napisał że "widocznie jesteś do niej uprzedzony. (Amber)"Robi pisze:Jest pod wrażeniem ,że przewertowałeś wiele tematów w ,których ja pisałem , bo do takich wniosków można dojść po przeczytaniu wielu moich postów , bo z tego co pamiętam od kiedy jesteś na forum nadzwyczjnie nie jechałem po Taylor ,a tym bardziej nie chwaliłem BrookeMrPukwa pisze:Robi, zauwazyłem że weług ciebie Amber i Taylor cokolwiek by robiły to są złe ale Brooke to bóstwo!
Och, Amber jesteś tak blisko rozwikłania zagadki! Nie poddawaj się! Mam nadzieje że Rick zmądrzeje i wróci do niej.![]()
A moze ta ja zbyt pochopnie wyciagam wnioski?
Inna kwestia to to ,że każdy z nas ma swoje ulubione bądź nie ulubione postaci i każdy komentarz jest mniej lub bardziej zredagowany pod tym kątem .
Poza tym przyjąc wasz tok myślenia ,że ma straszne uprzedzenia do wybranych według was bohaterów to zmienia faktu ,że nie mogę komentować zachowań postaci . Według mnie latanie z wywieszonym jęzorem na wierzchu jest kretyńskie , już nie wspominając o oskarżeniach rzucanych na wszystkich do okoła .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Myslisz, że jest...Misia pisze:A moim zdaniem komentarze Erici w sprawach Amber są zbędne.I jakim prawem skoro Amber dzwoniła, Erica nie poprosiła Ricka do telefonu tylko sama zdecydowała,że nie porsi go żeby nie zepsuł sobie humoru czy coś w tym styluNiech już nie udaje takiej świętej
Zaraz wskoczyłaby do łóżka Rickowi
Sex with you is incredible.
Taylor w roli detektywa wygląda komicznie
Ale nareszcie wplątała się w czyjś wątek, bo swojego już chyba nigdy nie będzie miała...
Już nie mogę patrzeć na Erikę
Jak obca dziewucha możne zabronić żonie pójścia do własnego domu, do męża, do dziecka
Na miejscu Amber wezwałbym ochronę i kazał wyrzucić tę zgniłą dziewuchę na zbity pysk. Denerwują mnie tacy zarozumiali ludzie.
A zapowiedź kolejnych odcinków była świetna
Ale nareszcie wplątała się w czyjś wątek, bo swojego już chyba nigdy nie będzie miała...
Już nie mogę patrzeć na Erikę
A zapowiedź kolejnych odcinków była świetna
- Adex-fan Brooke
Szok że nadal dają czasem zapowiedzi, ta dziś była super z tymi ujęciami, najśmieszniejsze że lektor to przetłumaczył po swojemu
Świetnie że Taylor wpakowała się właśnie w wątek Sheili, teraz ma szansę skończyć jak Lance
szkoda jednak że nie odkryła dziś, iż to Sheile pocieszała, Erica faktycznie bezczelna i zaczepiła Amber a ona ją odepchneła i teraz oczywiście wygląda to jak wina Amber 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Sheila za długo się bawi. Mogłaby zabić Amber i byłoby po kłopocie. Genialnie odegrała scenę zrozpaczonej kobiety. Starcie mojej ulubienicy z tą dziewuchą fenomenalne. Amber trochę przegina. Rozumiem, że chcę odzyskać męża, ale nie powinna nikogo oskarżać o morderstwo nie mając dowodów. Niech ona coś ze sobą zrobi, bo wygląda fatalnie. Może gdyby była ładniejsza, nie drażniłaby mnie tak. Choć i tak nigdy jej nie polubię. Jeżeli przez nią Erica umrze to nie wiem, co zrobię.
Góra z górą się nie zejdzie ,ale kretynka z kretynką tak
Jedna zabrania drugiej spotkać się z własnym mężem
Natomiast Amber to jak widzieliśmy mieliśmy ciąg dalszy jej bezpodstawnych oskarżeń o podanie narkotyków , porwania i co chyba najgorsze o oskarżenia o morderstwo
Dzisiaj gdyby Taylor szybciej nie znalazła tej chusteczki to zarobiłaby czymś w głowę . Sheila już się przymierzała
Dzisiaj gdyby Taylor szybciej nie znalazła tej chusteczki to zarobiłaby czymś w głowę . Sheila już się przymierzała