Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ridge dzisiaj zachował się okropnie w stosunku do Amber. Szarpnął ją nie dając nikomu dojść do słowa. Fajnie że Amber i Rick się dzisiaj jakoś dogadywali.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

A jakiego zachowania można spodziewać się Ridge'u ::chytry:: On ciągle jest wredny i chamski ::kwasny:: A w stosunku do Amber zachował się wręc skandalicznie! Chociaż fakt, że weszła z popkornem i też troszkę głupio się zachowała, ale to nie upoważnia Ridge'a do takiego zachowania.
Nowy romansik nam się szykuję ::jezyk:: Para Bridget&CJ nie jest najgorsza :P Kibicuję im i mam nadzieję że się uda :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zaczynam kibicować parze Bridget/CJ. Zaczyna mi się to podobać. Nareszcie jakiś pozytywny wątek. :D
Na razie Erica nie daje się w kaszę dmuchać. Świetnie przygadywała matce. Obawiem się tylko tego, że Sheila przekona córkę do swoich racji. Dziewczyna, moim zdaniem, nie jest jeszcze gotowa, by przekazać Rick'owi szokującą prawdę. Erica sama jest w szoku, po rewelacjach matki. Musi to sobie dobrze poukładać.
Ridge zachował się tragicznie wobec Amber. Jak stwierdziłem kiedyś, on jest uprzedzony do dziewczyny. Na szczęście Taylor pomaga jej i wspiera. Zauważyłem, że Ridge jest napuszony i szorstki, nawet wtedy, kiedy rozmawia ze Stephanie.
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Ależ dwa dzisiejsze odcinki były - poprostu wyśmienite! Sceny Brooke ze Stephani - strasznie mnie to śmieszyło, takei psipsiołki z lekka nutą ironii - niezle to było jak sobie docinały. Strasznie mi się to podobało. Zresztą Brooke przeszła dzisiaj samą siebie - w tej bieliznie! Chyba się zakochałem ;) Nigdy jakoś Brooke nie lubiłe ale od dzisiaj może to się zmienić :serce:
No i Stephanie z Ericem - ah! Normalnie Stepha dzisiaj dawała popalić ::loll::
Niestety byly tez i przykre akcenty! ::ke::
ridz a tą swoją dziwną szczęką - no nie zniese :wink:
kolo jest strasznie irytujący - zastanawiam się czy gdyby zmienili aktora grającego ridza to czy by też był taki .
Tepy młody Eric - no przez Eryce tak warga skakała że na kilometr można było poznać że pyta o siebie!
A i Bridget i ten od Spectry - strasznie drętwe towszystko! niech sobie dadzą spokój z romansowaniem ;)
Sex with you is incredible.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dzisiejsze odcinki były takie śmieszne :mrgreen: Najlepsi byli Bridgewt&CJ i ich pocalunek :serce: oraz Steph&Eric :) Brooke bardzo fajnie wyglądała i co najważniejsze nie uwodziła Ridge'a tylko po ludzku z nim pogadała :) A Ridge zachowywal się skandalicznie do Amber i żony ::kwasny:: Mam nadzieję, że zmądrzeje i nie mogę doczekać się już scen Amber vs. Ridge sam na sam bez Taylor :P ::krzyw::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A mnie tak dzisiejsze odcinki raczej nudziły. Szczególnie sceny z Brooke i Stephanie właśnie - takie rozmowy o niczym zapychające odcinek.
Pomimo całej mojej sympatii do Ricka muszę przyznać, że dziś był trochę ciapowaty. Nawet nie zapytał Eriki, po co ta wypytuje go o Mary. ::kwasny::
Marisa

Post autor: Marisa »

Dzisiejsze odcinki całkiem fajne :mrgreen: Najlepsze scenki to oczywiście te z Brooke i Ridgem ::chytry:: ::jezyk:: :serce: W ogóle dzisiaj Brooke była dość zabawna :mrgreen: . Scenki Stephanie i Eric też niczego sobie :) Jak zwykle tylko Erica przynudzała :P .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Onyks

Post autor: Onyks »

Dawno się tak nie uśmiałem. Brooke dwa razy miała szansę uwieść jednego z Forresterów i żadnej nie wykorzystała. Lubię ją za to jeszcze bardziej. Doskonałe były sceny z Ridge'm i Amber. Nienawidzę i Amber, i Ridge'a. Muszę się zgodzić się z tym ostanim, Amber nie zasługuje nawet na miano człowieka. Rick u mnie stracił stwierdzeniem, że Mary musi być szalona. Erica wcale nie utraciłaby mojej sympatii , gdyby zataiła prawdę, ale zobaczymy, co zrobi.
Tomala

Post autor: Tomala »

Przyjaciółki Brooke i Stephanie się dzisiaj trochę posprzeczały. Ta ich przyjaźń jest rewelacyjna. Brooke dawała Stephanie rady dotyczące uwodzenia, a Stephanie cały czas pomaga Brooke wychowywać dziecko. I tak sobie wzajemnie pomagają. Oby tak zostało na dłużej.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Onyks pisze: Amber nie zasługuje nawet na miano człowieka
:shock: ::kwasny:: Yyyy to niby kim jest?Zwierzęciem? ::ysz::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

A więc: Amber jak zwykle mnie wkurza, po co ona się pcha do domu Ridge'a i Taylor to ja nie wiem, jeny Taylor przejrzyj w końcu na oczy, jak Rick to zrobił to dlaczego ty nie???? Brooke to jednak ma figurę...Trójka dzieci i trzyma się naprawdę super. Aż zazdroszczę!
Już myslałam, że mimo odmiany Brooke zacznie uwodzic Ridge'a a tu proszę...jestem pozytywnie zaskoczona. Hope jest słodziutka :serce: :serce: .
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dzisiejsze odcinki dość ciekawe :D Dyskusja między Brooke a Stephanie bardzo zabawna . Ciekawa była także reakcja Ridge gdy zobaczył Logan :zeby:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ridge w swoim domu zachowywał sie katastrofalnie. ::plask wczolo: ::plask wczolo: Jemu chyba rozum odebrało. Aż się dziwię, że Amber zachowała spokój. Dobrze zrobiła, bo jeszcze bardziej pogorszyłaby swoją sytuację. Napuszony facet, nie pamiętający tego, że sam kiedys siedział w więzieniu. ::plask wczolo:
Rozmowy między Brooke i stephanie były pełne ironii. Taka lekka rodzinna sielanka. Ciekawe, jak długo one będą ze sobą tak rozmawiać? ::chytry:: Eric miał niezły pretekst. Ridgeodwiedził Brooke. ::ke:: Od kiedy oni sa w tak świetnych relacjach :?: ::ke::
Coraz bardziej podoba mi sie para Bridget i CJ. Po prostu aż miło się na nich patrzy. :serce:
Erica w ciągu jednego dnia poznaje prawie całą prawdę o sobie. To dla niej ciężkie i dramatyczne przeżycie. Poznała nazwisko swojego ojca. Mimo swojej niechęci do tej postaci, współczuję dziewczynie, bo nie zasłużyła na to, by mieć taką matkę.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Rick to jednak jest SUPER dupa wołowa :roll:
Nawet ślepy (nie widzący reakcji Erici) by się zainteresował czemu tak się przejmuje jakąś obcą dziewczynką... DNO

Jaka Brooke jest piękna :D
A Stephani miała się fajnie ubrać, a nie jak na pogrzeb :/
Ridż przesadził z tym "śmieciem" :roll: Chociaż Amber nie lubie, ale to jest przegięcie ::ysz::
Awatar użytkownika
Cameya

Post autor: Cameya »

Dziś według mnie Erica okropnie wyglądała, jeszcze ten denny makijaż ....jedynie co mi się w niej podoba to włosy...
Mam nadzieję, że nie powiodą sie jej plany i życzę żeby zniknęła z mody. I hate her!
Imagination is more important than knowledge.
Zablokowany