Bieżące odcinki cz. 1
- Marek Forrester
Dzisiaj Kim była nie do poznania!
Trochę się uwolniła od Ricka i to nie jest ta sama dziewczyna! Wreszcie nie marudzi i zaczęła żyć!
Dzisiaj bardzo mi się podobały sceny z nią.
W ogóle ładnie wyglądają z CJ-em.
Amber mi bardzo szkoda. Kibicuję jej...
Zrobiła źle, ale kocha Ricka... Najbardziej wkurza mnie to, że oni teraz tam nie myślą o dziecku...
A Brooke postępuje teraz źle, bo każe się Amber rano wyprowadzić, i nie patrzy na dziecko... Przecież oni wszyscy myślą, że to dziecko Ricka, a o nim zapominają... 
Trochę się uwolniła od Ricka i to nie jest ta sama dziewczyna! Wreszcie nie marudzi i zaczęła żyć!
Amber mi bardzo szkoda. Kibicuję jej...
Zrobiła źle, ale kocha Ricka... Najbardziej wkurza mnie to, że oni teraz tam nie myślą o dziecku...
Brooke mnie przez to zdenerwowała! Strasznie się zachowuje co do Amber, sama nie byla lepsza! Moze Kim ładnie dzis wyglądała to i tak mnie obrzydzenie wzięło! Brrrr
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
-
M@rek
Nio co wy chcecie dziecko same sie wychowuje
) Wydaje mi sie ze Kim i tak niedlugo zacznie plakac itd... Dziewczyna przybrala zla taktyke, aby zpaomneic o Ricku powina sie bawic, spotykac z innymi a nie siedziec w domu !!
Wydaje mi sie ze to byla Ricka 1 reakcja, chociaz ile mozna sie spodziewac po "dziecku", Amber mi zal ale ciesze sie ze przyznala sie
) udowodnila na czym jej zalezy... 
-
Ryan Lavery
Mam do Was pytanie. Jaką piosenkę zapodano wczoraj na początku imprezy w klubie? I w ogóle może pamiętacie jakieś utwory poza Glorią Estefan wykorzystane we wczorajszym epizodzie? Nie wiem czy zauważyliście, że taniec i stroje były stylizowane wyraźnie na lata 80-te. Mnie się bardzo podobał taki klimat. Macy i Thorne wyraźnie zbliżyli się do siebie - cieszę się. A Sally zaczęła już zauważać dziwną zażyłość między CJ-em a Kimberly. Ciekawe czy będzie z tego coś więcej. A ostatni mój komentarz: Brooke jest piękna jak się złości. 
dobra rada Aguula z tym ze powinna sie bawic a nie siedziec w domuAguula pisze:Nio co wy chcecie dziecko same sie wychowuje) Wydaje mi sie ze Kim i tak niedlugo zacznie plakac itd... Dziewczyna przybrala zla taktyke, aby zpaomneic o Ricku powina sie bawic, spotykac z innymi a nie siedziec w domu !!
Wydaje mi sie ze to byla Ricka 1 reakcja, chociaz ile mozna sie spodziewac po "dziecku", Amber mi zal ale ciesze sie ze przyznala sie
) udowodnila na czym jej zalezy...
- Adex-fan Brooke
Mimo podobieństw jednak te postacie inaczej postępują.delll pisze:Brooke ma tupet i bardzo krótką pamięc. To przecież ona zrobiła wszystko, aby z niższych sfer dostac się do domu Foresterów. Amber mogłaby się od niej uczyc.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Martin Rode
Jakoś nie kojarze, żeby Brooke czepiała się biedy Amber, raczej zarzuca jej podstęp, kłamstwo, oszustwo itp., ale nie biedę, przecież jak zauważyłaś sama nie pochodzi z bogatej rodziny.delll pisze:Brooke ma tupet i bardzo krótką pamięc. To przecież ona zrobiła wszystko, aby z niższych sfer dostac się do domu Foresterów. Amber mogłaby się od niej uczyc.
Bartek, piszesz, że Amber nie jedzie w zaparte, a niby co robi? no, fakt, przyznała się do winy, ale dopiero wtedy, kiedy nabrała pewności, że Brooke wie, a nie tylko podejrzewa ją o oszustwo, poza tym ma jeszcze jedną tajemnicę i choć ciągle potwarza, że powie Rickowi prawdę to tego nie robi.