Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Fajna atmosfera była dziś w drugim odcinku, taka świąteczna, nikt nie robił aluzji do dziecka Brooke, do Deacona czy innych aktualnych wydarzeń. Szkoda tylko, że nie było wszystkich obecnie występujących postaci łącznie z dziećmi.

Szkoda, że podczas piosenek nie było paska na dole ekranu z treścią utworu.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ale całe szczęście, że lektor nie tłumaczył tych piosenek :wink:

Śmiesznie ogląda się sceny świąteczne latem ::rad::
Odcinki bardzo fajne, a Sally rewelacyjna ::rad:: Jak pomyślałem, że od dawna już nie żyje, a tu w filmie robi takie rzeczy, to jakoś zrobiło mi się smutno... ::ysz::

Darla wyglądała świetnie :D

Chce już święta!!! :zeby: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Do tak muzycznego odcinka mogli dać napisy. Naciągane i śmieszne było wspólne świętowanai Ridge'a&Nicka i Brooke&Sally, ale to jeden z najlepszych odcinków, więc warto go mieć w swojej kolekcji i włączyć w wigilie dla przypomnienia!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Odcinki bardzo fajne, a Sally rewelacyjna ::rad:: Jak pomyślałem, że od dawna już nie żyje, a tu w filmie robi takie rzeczy, to jakoś zrobiło mi się smutno... ::ysz::
Mi tak samo :cry:
Dzisiejsze odcinki bardzo się od siebie różniły. W pierwszym Jackie manipulowała Brooke i wciskała jej swoje nierealne fantazje.
A drugi odcinek to rewelacja :: bow :: Bardzo fajnie się oglądało jak chociaż na ten wyjątkowy dzień wszyscy zapomnieli o sporach. Dziwne że nie było dzieci i Ricka. I jeszcze Bridget nie wiadomo gdzie była. Żal było mi Sally jak tak sama siedziała ale gdzie byli CJ i Clark :? A ona i Stephanie stały się prawdziwymi przyjaciółkami. Zupełnie inaczej dzisiaj spojrzałem na tę postać. Nick też dzisiaj był normalny ale jego piosenka średnio mi się podobała. A Jackie jak się nim zachwycała ::loll:: :evil: Thorne i Darla bardzo ładnie razem wyglądają. A Stephanie i Eryk się pocałowali. Mam nadzieję że w końcu zostaną jakoś wyjaśnione relacje między nimi i Eryk wróci na stałe do Stephanie.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

No właśnie, to trochę dziwne że nie było dzieci Brooke i Ridge'a. Niby Brooke mówiła, że Thomas i bliźniaczki śpiewają z Rickiem kolędy i zaraz przyjadą, no ale chyba samochód im się zepsuł. ::jezyk:: Dziwne też, że nie było Bridget. Może gdzieś się zaszyła z Oscarem :wink: A może też śpiewała kolędy z Rickiem i dzieciakami. :zeby:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

Niestety dzis lekcje konczyłem o 16.05 francuza mi wcisneli i nie obejzałem pierwszego odcinka ale na drugi zdązyłem xD

Ridge fajnie grał xD i Nick.
Zabłysneła jak zwykle Sally....
Zyczenia od ekipy cudowne i nawzajem MnS xD.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Może nie chcieli ściągać wszystkich aktorów , więc powiedzieli ,że reszta pojechała gdzieś . To może dotyczyć wszystkich. Tak było z dziećmi Brooke gdy były młodsze.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mimo to chciałem, by w domu Stephanie byli wszyscy. Z CJ'em, dziećmi, Clarke'em i innymi. wtedy ten odcinek naprawdę niósłby przesłanie, że święta jednoczą ludzi. Przynajmniej w serialu. Końcówka drugiego odcinka mile mnie zaskoczyła. Życzenia całej ekipy. :serce: To chyba najlepszy odcinek świąteczny w historii serialu. :wink: Smutne była ta samotność Sally. :cry:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Wczorajszy odcinek był świetny :: bow :: Szkoda mi sięSally zrobiło :( Sally w świeta słuchała swej córki :cry: To super , że Stephanie ją odwiedziłą i dała jej piękny prezent ::ok:: A potem Sally wpadła przebrana za św Mikołaja-cała Sally :zeby: I jak śpiewała ! ::krzyw:: Eric super grał <brawo :D > i Steph też :) Wogóle ten cały odcinek świąteczny to rewelacja :serce: Szkoda,że dzieci nie były, bo śpiewały koędy z Rickiem ::plask wczolo: :| A na końcu cała ekipa :twisted: :mrgreen: Świetne
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzisiejsze odcinki o męskości Deacona ::loll:: jeszcze Bridget poleciała do szpitala o tym zdarzeniu pogadać ::loll:: Jaka ta Bridget niesamowita, przywraca ludziom czucie ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Odcinki męczące . Głowny wątek to dobro dziecka. ::plask wczolo: Przecież ten chłopiec będzie miał wszystko i przy tym nie trzeba robić jakiś alpejskich kombinacji ::plask wczolo: Brooke i Ridge jako małżeństwo i dodatkowo drugi tatuś. W czym to przekszadza .
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Po wczorajszym świetnym odcinku świątecznym znów nudne i okropnie męczące odcinki. ::kwasny:: Jedyne co mi się w nich podobało to ta sprawa z czuciem Deacon'a. :lol: O wątku ciąży Brooke wolę się już nie wypowiadać. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Brooke został kompletnie zmanipulowana przez głupią Jackie ::plask wczolo: A dołożyli jej jeszcze Mass i Stepha ::plask wczolo:
Durny wątek!!
Mikiks

Post autor: Mikiks »

DNO, tego po prostu nie da się oglądać...... wychodzi na to, że "najciekawsze" z dzisiejszych odcinkół było to, że Deaconowi stanął... fuuu....... to jest żenujące... a ten głupi wątek niech sie już skończy, bo zdominował całą Mode... wszyscy z wszystkimi o tym gadają, niedobrze się robi!
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Brooke został kompletnie zmanipulowana przez głupią Jackie ::plask wczolo: A dołożyli jej jeszcze Mass i Stepha ::plask wczolo:
Durny wątek!!
Zgadzam się :!: Brooke przez te ich manipulacje już przestaje logicznie myśleć. To co mówi Massimo to kompletny absurd. Mówi że trzeba chronić rodzinę Marone'ów przed podziałem ale przecież jeśli Brooke zostawi Ridge'a i zwiąże się z Nick'iem to rodzina będzie i tak podzielona ::plask wczolo: Przecież Ridge by tego nigdy Nick'owi nie wybaczył ::plask wczolo:
Zdecydowanie najciekawsze było dzisiaj z Deacon'em. Wybuchłem śmiechem jak "stanął mu" ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: A jak się cieszył i podniecał tym ::loll::
Zablokowany