normalnie społeczeństwu łatwiej zaaprobować, że chłopak rozpoczyna wcześniej życie seksualne od dziewczyny. Tu zdaje się być na odwrót - wielkie poruszenie możliwością utraty dziewictwa przez nastoletniego Thomasa
Bieżące odcinki cz. 1
Najciekawszy moim zdaniem jest pewien niuans:
normalnie społeczeństwu łatwiej zaaprobować, że chłopak rozpoczyna wcześniej życie seksualne od dziewczyny. Tu zdaje się być na odwrót - wielkie poruszenie możliwością utraty dziewictwa przez nastoletniego Thomasa
. Cnota Catlin obchodzi tylko pewnie jej tatę. A za seks z nieletnią przecież grozi wiezięnie - pamiętacie siostrzenicę Erica? Rick się nie boi
?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Rick i Caitlin jednak się opamiętali i nie uprawiali seksu.
Szczerze mówiąc Thomas zachował się dzisiaj jak rozkapryszony dzieciak, któremu rodzice nie kupili zabawki, którą chce. To było trochę żałosne jak najpierw powiedział Hectorowi o Caitlin i Ricku, a potem jeszcze pojechał do Ricka i pokazywał że jest górą.
Hector jest zbyt porywczy. Rozumiem, że nie chce, żeby Caitlin spotykała się z dużo starszym facetem, ale nie musi od razu się tak wściekać. A na końcu 2. odcinka potrącił Ricka. Dziwne że jechał samochodem ze straży pożarnej. A Rick zamiast uciekać zasłaniał się rękami.
A jeszcze jedno, jak Hector powiedział "remiza straży pożarnej" to zabrzmiało bardzo wiejsko.
Szczerze mówiąc Thomas zachował się dzisiaj jak rozkapryszony dzieciak, któremu rodzice nie kupili zabawki, którą chce. To było trochę żałosne jak najpierw powiedział Hectorowi o Caitlin i Ricku, a potem jeszcze pojechał do Ricka i pokazywał że jest górą.
Hector jest zbyt porywczy. Rozumiem, że nie chce, żeby Caitlin spotykała się z dużo starszym facetem, ale nie musi od razu się tak wściekać. A na końcu 2. odcinka potrącił Ricka. Dziwne że jechał samochodem ze straży pożarnej. A Rick zamiast uciekać zasłaniał się rękami.
A jeszcze jedno, jak Hector powiedział "remiza straży pożarnej" to zabrzmiało bardzo wiejsko.
No cóż, stary rok nie skończył się zbyt dobrze dla Ricka. Pomimo tego, że ciągle go krytykujecie, to go bardzo lubię, bo jestem trochę ślepo w niego zapatrzona i po prostu nie dostrzegam tych rzeczy, na które wy zwracacie uwagę.
Szkoda mi Ricka. Nie wiem czemu Hector się tak nad nim pastwił pod koniec drugiego odcinka i nie dawał mu tlenu - czy Hektor zamierza urządzać takie powitanie każdemu chłopakowi swojej córki?
Thomas stracił w moich oczach przez nakablowanie wszystkiego Hectorowi. Niezłe były sceny Hectora ze zbliżeniami na to złowieszcze narzędzie, które trzymał w ręce.
Rick dobrze się zachował, że nie uciekł przed Hectorem, tylko chciał mu wyjść na spotkanie - tylko co go za to spotkało?
Super promo na koniec odcinka - "Moda na sukces uzależnia"
To było dopiero moje pierwsze obejrzane promo z tym hasłem.
Szkoda mi Ricka. Nie wiem czemu Hector się tak nad nim pastwił pod koniec drugiego odcinka i nie dawał mu tlenu - czy Hektor zamierza urządzać takie powitanie każdemu chłopakowi swojej córki?
Thomas stracił w moich oczach przez nakablowanie wszystkiego Hectorowi. Niezłe były sceny Hectora ze zbliżeniami na to złowieszcze narzędzie, które trzymał w ręce.
Rick dobrze się zachował, że nie uciekł przed Hectorem, tylko chciał mu wyjść na spotkanie - tylko co go za to spotkało?
Super promo na koniec odcinka - "Moda na sukces uzależnia"
Faktycznie fajne, ale poprzednie promo z tym hasłem było o niebo lepsze.Beja pisze:Super promo na koniec odcinka - "Moda na sukces uzależnia" To było dopiero moje pierwsze obejrzane promo z tym hasłem.
Beja, nie rozumiem jak można być zapatrzonym w Ricka. Bardzo przystojny to on nie jest, charakter ma paskudny. Ale cóż, o gustach się nie dyskutuje.
-
Dawidek
- Administrator
Ja też Rick'a lubię, ale teraz trochę mniej. A Justin na swój sposób jest przystojnym facetem. Odpychający nie jest.
Scena zderzenia się samochodu Hector'a z rick'iem naciagana i to bardzo. Czy Rick pomylił wejście z wjazdem, czy Hector pomylił?Bardziej to drugie, w końcu nie musi znać wszystkich zakamarków rezydencji. Tylko po co katował chłopaka tym nieudostępnianiem tlenu? W tym momencie powinienen był schować swoje urazy i ratować chłopaka. Dobrze, że chociaż karetkę wezwał...
Ta kontrolka sie zaświeciła u Catlin, niż u Rick'a. On chyba jest tak zaślepiony, że nie widzi z kim idzie do łóżka...
Thomas, wg mnie, zachował się egoistycznie. chciał się zemścić na Rick'u, który odebrał mu dziewczynę i na samej Catlin.
Scena zderzenia się samochodu Hector'a z rick'iem naciagana i to bardzo. Czy Rick pomylił wejście z wjazdem, czy Hector pomylił?Bardziej to drugie, w końcu nie musi znać wszystkich zakamarków rezydencji. Tylko po co katował chłopaka tym nieudostępnianiem tlenu? W tym momencie powinienen był schować swoje urazy i ratować chłopaka. Dobrze, że chociaż karetkę wezwał...
Ta kontrolka sie zaświeciła u Catlin, niż u Rick'a. On chyba jest tak zaślepiony, że nie widzi z kim idzie do łóżka...
Thomas, wg mnie, zachował się egoistycznie. chciał się zemścić na Rick'u, który odebrał mu dziewczynę i na samej Catlin.
Masakra.. Caitlin ma 16/17 lat i taka zakochana jest? No nie wiem, w tym wieku powinna sie skupic na nauce
No ale wiadomo, to jest serial
Ogolnie to znudzily mnie dzisiejsze odcinki.. mam dosc juz Caitlin.
A po nastepne, to Hector nie mogl jechac szybko bo Rick stal przed wejsciem do domu, a jak sie podjezdza pod dom to chyba sie wolno jedzie

A po nastepne, to Hector nie mogl jechac szybko bo Rick stal przed wejsciem do domu, a jak sie podjezdza pod dom to chyba sie wolno jedzie
No właśnie ta miłość Caitlin do Ricka to na dobrą sprawę nawet nie wiemy jeszcze z czego wynikła, a tu mamy jej przeżywanie nie mniejsze jak Ridge'a po śmierci TaylorMajka21 pisze:Masakra.. Caitlin ma 16/17 lat i taka zakochana jest?
A po nastepne, to Hector nie mogl jechac szybko bo Rick stal przed wejsciem do domu, a jak sie podjezdza pod dom to chyba sie wolno jedzie![]()
A wypadek Hectora i Ricka
-
Dawidek
- Administrator
Osoby w wieku Catlin przeżywają pierwsze miłości, więc to, że ona jest zabujana i to w starszym od niej - to nic nadzwyczajnego, przeżywa to miliony dziewczyn na całym świecie. Pytanie jest inne - czy ona faktycznie kocha Rick'a, czy tylko się zadurzyła. Ja bardziej stawiam na drugie.
Beja, masz całkowitą rację. W tym momencie, kiedy Eric tak naskakiwał, to samo mi sie przypomniało.
Felicia - czyżby kolejne cudowne ozdrowienie, nie pierwsze i pewnie nie ostatnie w tym serialu.
Jednak - takie przypadki są częste, że chemioterapia cofa chorobę. Mam tylko nadzieję, że dziewczyna będzie się kontrolować. 
Beja, masz całkowitą rację. W tym momencie, kiedy Eric tak naskakiwał, to samo mi sie przypomniało.
Buahaha, dobrecichy pisze:Catlin to masakra... Mnie bardziej zaciekawił wątek cudownego, samoistnego ozdrowienia Felicji to chyba to powietrze LA
No nie wiem ja i moje znajome w jej wieku nawet nie myslalysmy o chlopakach, dopiero jakos na studiach.
Ale to pewnie tez kwestia wychowania przez rodzicow, jak ktos jest bogaty to nie ma co robic i albo sa sex afery albo nie wiem co
Dzieijsze odcinki.. no niestety znow mnie nie zaciekawily.. no moze poza Jackie.. moja mama i ja jestesmy w szoku ze tak "wiekowa" kobieta jesszcze tak bryka w lozku
No ale wiadomo, inne realia.
Podsumowanie dzisiejszych odcinków:
- Dikon jak zawsze udaje mądrego. Chyba jest skoro woli starszą i doświadczoną kobietę.
- Ciekawe gdzie w Spectrze ochrona, że tak szef konkurencyjnej firmy może wejść do nich i robić co mu się podoba. Może w ochronie siedzi ten sam grubas co wpuścił dwa lata temu mafiozów.
- Ridża jak zawsze zżera duma i musi wpieprzać Tornowi nieważne gdzie pracuje. ;]
- Gdzie doświadczenie Torna do prezesowania? W eFCe mobilu jeździł na przednim siedzeniu parę tygodni do czasu kiedy go Ridż nie zepchnął na tył.
- Ojciec Kejtlin mógł wykorzystać tą lśniącą siekierę ze swojej remizy i wykastrować Rika to miałby spokój, zamiast bawić się z Kejtlin i z nim w ciuciu babkę.
- Kejtlin uważa się za głupią!! Ma rację!
Chce spać z Rikiem. <rzygi>
- Ojciec Kejtlin to ma pecha. Ciągle jak podgląda Rika i swoją córkę to muszą się lizać.
Może się zrewanżuje i zrobi to z Rikiem? :O
- Kejtlin widać nie zna swego ojca na tyle, by go nie rozpoznać patrząc na niego od tyłu. :O
- Dikon jak zawsze udaje mądrego. Chyba jest skoro woli starszą i doświadczoną kobietę.
- Ciekawe gdzie w Spectrze ochrona, że tak szef konkurencyjnej firmy może wejść do nich i robić co mu się podoba. Może w ochronie siedzi ten sam grubas co wpuścił dwa lata temu mafiozów.
- Ridża jak zawsze zżera duma i musi wpieprzać Tornowi nieważne gdzie pracuje. ;]
- Gdzie doświadczenie Torna do prezesowania? W eFCe mobilu jeździł na przednim siedzeniu parę tygodni do czasu kiedy go Ridż nie zepchnął na tył.
- Ojciec Kejtlin mógł wykorzystać tą lśniącą siekierę ze swojej remizy i wykastrować Rika to miałby spokój, zamiast bawić się z Kejtlin i z nim w ciuciu babkę.
- Kejtlin uważa się za głupią!! Ma rację!
- Ojciec Kejtlin to ma pecha. Ciągle jak podgląda Rika i swoją córkę to muszą się lizać.
- Kejtlin widać nie zna swego ojca na tyle, by go nie rozpoznać patrząc na niego od tyłu. :O