Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dawno już nie było reklam, może niedługo jakąś puszczą.
Nudzi mnie już wątek Thorne'a. Za to sceny z Amber są niezłą rekompensatą - fajnie dziś trzasnęła drzwiami i niezłe były jej odzywki do Ridge'a i miny tego ostatniego.
Pewnie jestem osamotniona w tej kwestii, ale liczę na powrót Ricka, ostatecznie może być w parze z Caitlin. ::jezyk::
Primok

Post autor: Primok »

Beja pisze:Dawno już nie było reklam, może niedługo jakąś puszczą.
Kilka dni temu była reklama z Thornem i Thomasem :wink: .
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ogólnie trochę nudne odcinki, ale i tak nie tak nudne jak wczorajsze. Ogólnie to Mass'a, Deacon'a i Jackie mogliby pokazać. Jak dla mnie bardzo ciekawy jest ich wątek. Za to wątek Amber i Thomasa mnie już lekko nudzi. Sytuacja z wprowadzeniem się Amber do Stephanie przypomina mi dawną sytuację z wprowadzeniem się tam C.J.'a i Amber, przez co, o ile dobrze pamiętam, w dużej mierze rozpadł się związek tych dwojga. Oby więc w podobny sposób nie rozpadł się teraz związek Tom'a i Amber.
Dzisiaj najbardziej interesował mnie wątek Spectry i Thorne'a. Bardzo podoba mi się to, że Thorne chce spróbować swoich sił jako projektant mody. :D Kibicuję mu, żeby osiągnął sukces w tej dziedzinie. :) Tylko rzeczywiście trochę za bardzo się spieszy z tym wszystkim. ::kwasny:: Oby się na tym nie przejechał. A w SC jednak mają jeszcze jedno biuro, chyba Clarke'a. :) Nie wiem, czy je już kiedyś pokazywali. Jakoś sobie nie przypominam... :roll: I fajnie jeszcze, że Ridge tak mile się dzisiaj wypowiadał o Thornie, który widać, że jest bardzo potrzebny w FC. ::chytry:: 8) W ogóle w drugim odcinku dzisiaj Ridge był nawet znośny. :wink: Ogólnie świetny jest ten obecny wątek biznesowy. W ogóle kocham takie firmowe wątki. :D
A i dzisiaj powróciła po długiej nieobecności Sofia! :) Zauważyłem, że ma nieco inny kolor włosów. Tylko głupio, że nawet nic nie powiedziała. ::ysz::
O czym tu jeszcze miałem wspomnieć... W końcu nie ma prawie wcale Rick'a i Caitlin! :) To świetnie, bo nie cierpię tej pary. :twisted: Tylko szkoda, że właśnie o ich związku już wszyscy zdaje się zapomnieli, a ganią za to taki sam związek Thomasa i Amber. ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Kilka dni temu była reklama z Thornem i Thomasem :wink: .
To musiałam nie oglądać tego odcinka, bo nie widziałam tego proma.

DeaconFanie, ja też nawet trochę tęsknię ze wątkiem z Massimo, Jackie i Deaconem, bo był taki "inny", nie w stylu MnS. Te monologi Massima i tajemnicze zachowania Deacona... :twisted:
Tomala

Post autor: Tomala »

Nie podoba mi się że Amber mieszka u Stephanie. Ciekawe co ona znowu knuje. Tak swoją drogą to Amber wyglądała dziś wprost olśniewająco :serce:
Ridge dzisiaj u mnie zaplusował. Po raz 1. od dawna powiedział coś dobrego o Thornie. Wreszcie zobaczył coś poza czubkiem własnego nosa i że dom mody nie składa się tylko z projektantów.
Sally dzisiaj powiedziała to Clarke'a żeby nie gadał samymi metaforami a sama to co od zawsze robi? Te jej gadki o Spectrze jak o okręcie itp...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tomala pisze:Te jej gadki o Spectrze jak o okręcie itp...
Tak, jest to śmieszne, ale czasem trochę drażni. Ma się wrażenie, że to nie dom mody, a jakiś cyrk. :lol:

Jeszcze mnie dzisiaj rozśmieszyło, jak w pewnym momencie w FC Ridge chciał chyba, żeby ktoś po coś zawołał do niego Thorne'a. Zapomniał, że nie pracuje on już w rodzinnej firmie. ::chytry::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Sophia sie pojawiła? Nie poznałem jej, owszem, widziałem tę modelkę, ale mi przez mysl nie przeszło, że to Sophia. :wink:
Po wczorajszej krytyce Thorne'a, dziś muszę przyznać, że jak chce to potrafi. Nie zmieniam zdania, co do niego (Eric ma rację co do braku doświadczenia w projektowaniu), ale ma za to ogromną chęć udowodnienia innym, że potrafi zrobić nawet to, co robi zbyt rzadko.
Ridge wreszcie zrozumiał, że dom mody nie składa się tylko z projektantów. Wydaje mi się, że on nie zna tak dobrze formy, jak jego braciszek.
Nie podoba mi się sojusz dwóch hipokrytek - Brooke i Stephanie.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dobre dzisiaj był teksty Clarke na wizje Amber , że wszyscy zaczną się z nią ściskać jak ją i Thomas'a zakceptuje Stephanie i to poklepywanie jej po głowie :lol:

Oraz tekst Stephanie i Brooke

Stephanie: Co ty tu robisz?

Brooke: Ja też cię witam
anita42

Post autor: anita42 »

Ej co Brooke sobie zrobiła z ustami? :|
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Dla mnie wczorajsze odcinki były ciekawe i zabawne : pojawiła się Sofia :serce: Zabawna scena z Clarke 'iem i Amber w roli głównej :lol: . Ridge zaczął wreście mieć jakieś uczucia :)
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
agasb11

Post autor: agasb11 »

anita42 pisze:Ej co Brooke sobie zrobiła z ustami? :|
Też zauważyłam, jakieś takie dziwne miała te usta :lol:
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Od dłuższego czasu nie oglądałam "mody", żałuję, bo dzisiejsze odcinki bardzo mi się podobały. Spectra Couture jest świetne :serce: , same moje ulubione postacie: Sally, Clarke, Amber, Felicia, Thorne i Darla. Oby zostali w takim składzie jak najdłużej... Podobała mi się ta partnerska atmosfera, nie to co u Królów Foresterów ::plask wczolo: Szkoda, że Thorne&Sally&ekipa nie wygrali, ale mam nadzieję że jeszcze pokażą na co ich stać!

A teraz inny wątek. Kiedy kilka lat temu wyczytałam, że Amber będzie z Thomasem, to było mi niedobrze ::jezyk:: Ale chłopak szybko podrósł na sterydach i nawet podoba mi się ta para.
Tomala

Post autor: Tomala »

Żałuję że Spectra przegrała z Forresterami. Po raz pierwszy odkąd oglądam MNS właśnie Spectrze kibicowałem no i przegrali. Stroje nie zachwyciły mnie ani Forresterów ani Spectry. Głupio, ale i śmiesznie wyglądało jak Thorne i Ridge pozowali do zdjęć ::loll::
Zauważyliście że ostatnio Sally prawie cały czas pokazują na siedząco? Dzisiaj tylko przez kilka sekund stała.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Łojej! Jak to przegrali? Więcej szczegółów proszę, bom w pracy się dziś zagalopowała!
Popieram związek THAMBER z czystej przekory - :twisted: - są dorośli a Caitlin i Ricka święci Forresterowie się nie czepiają! Poza tym, to Amber mi do Thomasa nie pasuję, choć lubię ich oboje :P .
I baaaardzo podoba mi sie Spectra Team w obecnym składzie - oby tak zostało! Tylko Clarka nie lubię, reszta jest miodzio!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Szogunka pisze:Jak to przegrali? Więcej szczegółów proszę
Dostali po prostu mniej oklasków przy sukience ślubnej niż Forsterowie. Wg mnie to oklaskiwano ich tak samo :mrgreen: A kreacje były ładne, ale normalne. Żadnych ochów i achów. Kiedy Brooke, Ridżunio i Erik stali na środku i rozpływali się tam na scenie wśród fleszy, Stefa poszła do Thorna i powiedziała żeby wyszedł na wybieg bo chcą go tez pooklaskiwać :mrgreen: Thorne wyszedł, dziennikarze/widzowie/goście zaczęli bić brawo, powiedzieli że Thorne zrobił z firmy produkującej podróbki liczący się dom mody itp. itd. , Erik go uściskał. A Thorne, co mi się bardzo podobało, powiedział że Spectra jest zespołem i zaprosił wszystkich ze swojej ekipy na wybieg (Amber, Sally, Clarke, Feli, Darla). Nawet Brooke i Ridżus zaczęli im bić brawo.
Zablokowany