Bieżące odcinki cz. 1
Taylor nie żyje już od kilkunastu lat (mniej więcej po wieku dzieci można wywnioskować). I nagle Ridge twierdzi że ją widzi. Miał wstrząs mózgu i kto wie czy to nie obrazy z przeszłości powracają.
Jedno jest pewne. Ktoś nie chce żeby "lady in pink" ujawniła swoją tożsamość. Przerwane połączenie i porwanie spod płotu.
[ Dodano: 2009-04-23, 23:58 ]
Oglądam teraz dzisiejszą modę na sukces (nagrałem sobie)
I widzę taką scenę.
Kobieta w różowym patrzy na Thomasa i na bliźniaczki (Stefy i Phoebe) i w jej oku pojawia się łza.
Jedno jest pewne. Ktoś nie chce żeby "lady in pink" ujawniła swoją tożsamość. Przerwane połączenie i porwanie spod płotu.
[ Dodano: 2009-04-23, 23:58 ]
Oglądam teraz dzisiejszą modę na sukces (nagrałem sobie)
I widzę taką scenę.
Kobieta w różowym patrzy na Thomasa i na bliźniaczki (Stefy i Phoebe) i w jej oku pojawia się łza.
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
- Sexi Ricky
Nie bo już skasowałem. W sumie to miałem to nagrane na dekoderze UPC ponieważ mam nastawione nagrywanie odcinków MNS w przypadku kiedy nie ma mnie w domu.
Tak jak mówię obejrzałem to sobie jeszcze raz i tak właśnie było. Czy ktoś z was to też zauważył ? A może nie oglądacie uważnie.
Tak jak mówię obejrzałem to sobie jeszcze raz i tak właśnie było. Czy ktoś z was to też zauważył ? A może nie oglądacie uważnie.
- Pottermaniack
Ale to jest dział niespoilerowy i czytają go osoby, które spoilerów nie znająmailo pisze:Ale ty jestes śmieszny:) Przecież sam o tym już dawno pisaleś w dziale spoilerowym:D a teraz - szok ?Pottermaniack pisze:Taylor żyje?!?!?!??!![]()
![]()
Jak to możliwe?! Przecież ona umarła, zakopali jej ciało![]()
Bell zrobił bardzo dobrze, postarzając bliźniaczki. W końcu będzie można im dać jakiś wątek i urozmaicić akcję.
- Adex-fan Brooke
Kto jest ciekawy zobaczyć jutro Taylor w stanie rozkładu?
jak to powiedział ktoś w B&B brakowało tylko nekrofilii
Kto w ogóle nie zna spoilerów? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
Ridge naprawdę oszalał! Chce rozkopać grób Taylor!
To jest świętokradztwo, nie mówiąc o tym, że to ochydne...
Ta sprawa jest bardzo dziwna. Nikt nie zna tego lekarza, który wypisywał akt zgonu, nikt nie widział ciała... Do czasu, kiedy pojawiło się w trumnie.
Ta ostatnia scena przypominała horror, zamglony cmentarz, wycie psów...
Ta sprawa jest bardzo dziwna. Nikt nie zna tego lekarza, który wypisywał akt zgonu, nikt nie widział ciała... Do czasu, kiedy pojawiło się w trumnie.
Ta ostatnia scena przypominała horror, zamglony cmentarz, wycie psów...
-
Ryan Lavery
Nie rozumiem po co w ogóle cała ta zabawa w sztuczy podziw i szok, skoro wszyscy dobrze znają rezultat tego wątku z tobą, Pottermaniack na czele. Ten wątek był już tak wymaglowany przez wszelka już chyba prasę w kraju, strony internetowe itp, że naprawdę aż mnie śmieszy jak czytam że ktoś jest w szoku po tym jak 2 dni wcześniej w dziale spoilerowym napisał dokładnie odwrotność tego co tu.
- Adex-fan Brooke
Dokładnie mnie tez śmieszą takie osoby, hipokryzja rodem "nieboszczka" TaylorRyan Lavery pisze:Nie rozumiem po co w ogóle cała ta zabawa w sztuczy podziw i szok, skoro wszyscy dobrze znają rezultat tego wątku z tobą, Pottermaniack na czele. Ten wątek był już tak wymaglowany przez wszelka już chyba prasę w kraju, strony internetowe itp, że naprawdę aż mnie śmieszy jak czytam że ktoś jest w szoku po tym jak 2 dni wcześniej w dziale spoilerowym napisał dokładnie odwrotność tego co tu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Martin Rode
He he dokładnie, tak samo jak każdy wiedział, że Taylor zostanie "zastrzelona" przez Carter, tak samo każdy wie, co wydarzy się jutro. Zresztą po co przeciągać, jutro dowiemy się, że Taylor....
Ostatnio zmieniony 2009-04-24, 21:10 przez Martin Rode, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ryan Lavery
Wszyscy tacy wielcy niespoilerowcy, a niemal 99% pisze w spoilerowych..Adex-fan Brooke pisze:Dokładnie mnie tez śmieszą takie osoby, hipokryzja rodem "nieboszczka" TaylorRyan Lavery pisze:Nie rozumiem po co w ogóle cała ta zabawa w sztuczy podziw i szok, skoro wszyscy dobrze znają rezultat tego wątku z tobą, Pottermaniack na czele. Ten wątek był już tak wymaglowany przez wszelka już chyba prasę w kraju, strony internetowe itp, że naprawdę aż mnie śmieszy jak czytam że ktoś jest w szoku po tym jak 2 dni wcześniej w dziale spoilerowym napisał dokładnie odwrotność tego co tu.![]()
Tak, z pewnością. A gdzie kto coś ujawnił? Czytaj dokładniej a nie tak jak chcesz czytać.Bic pisze:Powinni was zbanować za ujawnianie dalszych wątków
-
Martin Rode
Jeżeli ktoś nawet zna dalsze losy tego serialu to tu może udawać że wszystko co dzieje się na TVP jest dla niego zaskoczeniem. Ludzie co nie chcą znać przyszłości w MNS nie znają go z innych postów.
Jutro będą odcinki z 30 kwietnia i 1 maja 2005
a 29 kwietnia 2005 umarł William J. Bell
Jutro będą odcinki z 30 kwietnia i 1 maja 2005
- Adex-fan Brooke
Oby polskie babcie zniosły lepiej te głupotę w obecnych odcinkachBic pisze: