Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Ten temat czytają też osoby nie znające spoilerów :wink: . Ja staram się pisać tak, jakbym ich nie znał, więc postarajcie się z tego nie śmiać i zrobić to samo :P A o wątku porozmawiać w dziale spoilerowym.

Nie wiedziałem, że kiedy emitowano dzisiejszy odcinek, umarł pan Bell :cry: [*]

Adex, to zabrzmiało tak, jakby tylko babcie oglądały ten serial, a jakoś się babcią nie poczuwam :P
Ostatnio zmieniony 2009-04-24, 17:45 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Nie wiedziałem, że dzisiaj umarł pan Bell [*]
???????
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Pottermaniack pisze:Ten temat czytają też osoby nie znające spoilerów :wink: . Ja staram się pisać tak, jakbym ich nie znał, więc postarajcie się z tego nie śmiać i zrobić to samo :P A o wątku porozmawiać w dziale spoilerowym.

Nie wiedziałem, że dzisiaj umarł pan Bell :cry: [*]
Zmarł nie dzisiaj, a cztery lata temu. Dobrze zastosuję to co mówisz: zatem - jestem pewien, że Ridge widział Caroline!!! W końcu ona miała słabość do różowych strojów.
Bic

Post autor: Bic »

Pottermaniack pisze:Adex, to zabrzmiało tak, jakby tylko babcie oglądały ten serial, a jakoś się babcią nie poczuwam :P
http://www.youtube.com/watch?v=9OTTnlhBl2M
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

No jak dla mnie była to Amber. Poznałem po oczach, pewnie Morgan mści się na niej za Wenecję :wink:
Bic

Ja sobie zrobiłem stop klatkę i to była Taylor :shock:

Nie mogę w to uwierzyć, ale to wszystko układa się w jedną całość.

Kobieta dzwoni do Ridge'a ale ktoś przerywa połączenie. A na pogrzebie patrzy się właśnie na Ridge'a. A patrząc na Thomasa i bliźniaczki lecą jej łzy. Akt zgonu też jest bardzo podejrzany. Podpisał go człowiek do tego nieuprawniony.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Fajnie jakby za jednym zamachem Ridge odkopał Caroline. A co Bella seniora przywołałem babcie bo chodziło mi o wiekowe porównanie, ja też nie jestem dziadkiem, ale ten dziadek z linku to mój idol :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Ryan Lavery pisze:
Pottermaniack pisze:Ten temat czytają też osoby nie znające spoilerów :wink: . Ja staram się pisać tak, jakbym ich nie znał, więc postarajcie się z tego nie śmiać i zrobić to samo :P A o wątku porozmawiać w dziale spoilerowym.

Nie wiedziałem, że dzisiaj umarł pan Bell :cry: [*]
Zmarł nie dzisiaj, a cztery lata temu. Dobrze zastosuję to co mówisz: zatem - jestem pewien, że Ridge widział Caroline!!! W końcu ona miała słabość do różowych strojów.
Ha ha :roll: Powiedziałem, żeby sobie wyobrazić, jakby się nie czytało spoilerów. Dzięki, źle się wyraziłem, już poprawiam.

O Matko ::loll:: Ten mp3 jest świetne! Są jeszcze inne z tej serii? ^^
Tomala

Post autor: Tomala »

Ile razy słucham tego dziadka to się śmieję :lol: Ale nie oszukujmy się. MNS oglądają głównie stare babcie i dziadki.
Ale bezsens był dzisiaj jak bliźniaczki mówią do Nicka i Bridget: "Checie się popieścić?" :lol: ::plask wczolo:
A tym szpitalu co zawsze leżą Forresterowie to mają niezły bałagan w papierach :?
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Organizacja w szpitalu jak w szpitalu z serialu "Daleko od noszy". Nawet nie zwróciłem uwagi na to hasło bliźniaczek. Może zostało źle przetłumaczone?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Przypominam wszem i wobec, że nie wszyscy na forum sa niespoilerowcami. Nie bez powodu istnieją podziały na "Niespoilerowe" i "Spoilerowe". Proponuję zatem powrócić do dzisiejszych odcinków, a nie kłócić się, kto jest większym czy mniejszym spoilerowcem. Uszanujmy tutaj każdego, zarówno spoilerowca, niespoilerowca jak i "pseudo-niespoilerowca". ::krzyw::

Nie dziwię się Stephanie i reszcie familii. Ridge zwariował, fakty przemawiają przeciwko niemu. Największym idiotyzmem jest wizyta na cmentarzu - na pewno nie chciałbym się dokopać do czyjejś trumny. ::plask wczolo: ::plask wczolo: Zachowanie Ridge'a to nie tylko świętokradztwo, ale znieważenie zwłok. Przynajmniej w Polsce jest na to paragraf.
Nick i Bridget - jak zwykle zakochani. :D

Bartek, edytowałem Ci nieznacznie jeden post. Jestem wyczulony na spoilery. Następnym razem proponuję uważniej dobierać słowa. ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2009-04-24, 21:14 przez Dawidek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

tim pisze:Nawet nie zwróciłem uwagi na to hasło bliźniaczek. Może zostało źle przetłumaczone?
Może po prostu "dorosły" i nie wstydzą się takich tematów. Ale Brooke nadal mówi o nich "dziewczynki". ::jezyk::

W szpitalu nie mają aż takiego bałaganu, bo przecież znaleźli akt zgonu "z przed wielu lat", jak to mówili.
Szkoda mi było dziś Brooke. Miała taki żal w głosie, kiedy opowiadała Bridget i Nickowi, że Ridge nazwał Taylor swoją żoną.
Dziwne, że Ridge miał swoje ubranie w sali szpitalnej i to jeszcze nie to ze ślubu, tylko inne. :roll: I nikt nie zauważył, jak się wymyka - niegrzeczny pacjent. :mrgreen:
Świetne sceny na cmentarzu się zapowiadają - niezwykła sceneria. ::rad::
Primok

Post autor: Primok »

Bic pisze: Jutro będą odcinki z 30 kwietnia i 1 maja 2005
Czyli jesteśmy prawie równo 4 lata do tyłu - oj szybko podgoniliśmy dwa lata :roll: .
Bic

Dawidek pisze:Największym idiotyzmem jest wizyta na cmentarzu - na pewno nie chciałbym się dokopać do czyjejś trumny. ::plask wczolo: ::plask wczolo: Zachowanie Ridge'a to nie tylko świętokradztwo, ale znieważenie zwłok. Przynajmniej w Polsce jest na to paragraf.
Ridge kilka razy powtórzył jedno zdanie Wiem co widziałem Odkopie grób zobaczy tam stertę kości ale przynajmniej będzie wiedział że grób nie jest pusty a to co widział to przewidzenie.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Bic pisze:
Dawidek pisze:Największym idiotyzmem jest wizyta na cmentarzu - na pewno nie chciałbym się dokopać do czyjejś trumny. ::plask wczolo: ::plask wczolo: Zachowanie Ridge'a to nie tylko świętokradztwo, ale znieważenie zwłok. Przynajmniej w Polsce jest na to paragraf.
Ridge kilka razy powtórzył jedno zdanie Wiem co widziałem Odkopie grób zobaczy tam stertę kości ale przynajmniej będzie wiedział że grób nie jest pusty a to co widział to przewidzenie.
Nie wiem czy w Usa jest na to paragraf. Mam pytania czy grób Taylor znajduje się w tym ich prywatnych cmentarzu? O ile mnie pamięć nie myli to gdzieś tam mieli taki malutki rodzinny cmentarz ?
Zablokowany