Bohaterowie tego serialu przeżyli tyle różnych rzeczy że jest on bardzo mało realny, ubrania śmieszne, ale ogląda się fajnie i też jak mam czas chętnie zerkne zaraz po B&B. Fajnie jakby Polsat dał wszystkie serie. Szkoda mi Scotta w tych odcinkach -on jest zabawny i niedoceniony a potem jeszcze tak kończy w dalszych odcinkach
Ciekawe jak ten aktor wygląda dziś?Macie jakąś fotkr? Reszta bohaterów mogła dorosnąć, on nie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Powstalo 10 sezonow i z tego co wiem to chyba wszystkie zostaly w Polsce wyemitowane. Tak mi sie przynajmniej wydaje, bo pamietam, ze ogladalam ostatni odcinek, a byly to jeszcze czasy jak sie nie sciagalo seriali z internetu, wiec musialo to byc w TV.Tomala pisze:Ile powstało sezonów Beverly Hills 90210? Ile było wyemitowanych w Polsce?
DziękiLiason-fanka pisze:Powstalo 10 sezonow i z tego co wiem to chyba wszystkie zostaly w Polsce wyemitowane. Tak mi sie przynajmniej wydaje, bo pamietam, ze ogladalam ostatni odcinek, a byly to jeszcze czasy jak sie nie sciagalo seriali z internetu, wiec musialo to byc w TV.Tomala pisze:Ile powstało sezonów Beverly Hills 90210? Ile było wyemitowanych w Polsce?
Po zakończeniu powstało jeszcze "Reunion" spotkanie obsady i wspominanie głównie kręcenia pierwszych odcinków -tego tylko nie było w polskiej tv, Tvn chyba dwukrotnie wyemitował wszystkie serie. Dziś oglądałem odcinek i kojarzyłem tę pracę Brendy w Peach Pit, ale reszty nie -beznadzijny scenariusz dzisiejszego odcinka -ok wiem że tam Beverly i mogło by się teoretycznie stać że Brandon dostał angaż do serialu, ale to wszystko jest takie przesadzone, przesłodzone itp. dalsze odcinki przynajmniej innym rodzajem nieprawdziwości były wypełnione. Dlatego uważam że "Melrose Place" jest tysiąc razy lepsze.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No faktycznie pomylili, dziś ten odcinek z balem to jeden z tych, które jako tako pamiętam -najlepsza scena to Andrea ogladająca horror i wyobraża sobie że z piłą wpada na bal
Donna jest jeszcze taką bezbarwną postacią, pamiętam że jak za pierwszym razem oglądałem na Tvp1 nie bardzo ją odróżniałem od Kelly
no a przecież Kelly ładniejsza jednak 
Donna jest jeszcze taką bezbarwną postacią, pamiętam że jak za pierwszym razem oglądałem na Tvp1 nie bardzo ją odróżniałem od Kelly
Noooo. Mój znajomy stwierdził ostatnio, że nie ma chyba brzydszego zwierzęcia niż ToriAdex-fan Brooke pisze:Donna jest jeszcze taką bezbarwną postacią, pamiętam że jak za pierwszym razem oglądałem na Tvp1 nie bardzo ją odróżniałem od Kellyno a przecież Kelly ładniejsza jednak
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true