Bieżące odcinki cz. 1
Dzisiejszy odcinek zaczął się od krzyków Taylor. Później z zkrzywioną mina mówiła Georgowi, ze nie moze spać pod tarasem. Dała mu wodę i coś do jedzenia. Zaczwnoniała do jakiegoś schroniska dla bezdomnych. Tay chciała, aby przyjechali po Georg'a. Pani, z która rozmawiała Tay, powidziala, ze nie maja takiej mozliwości. Później Tay myła ręce, bo była brudna, skoro Georg ją dotykał. Oczywiście nie tylko akcja z Taylor dziś była. Steph była wkurzona, że Amber zdążyla zaprosic Becky, a nie zdazyła jej o tym powiedziec. KIm spotkała sie z Rickiem. CJ był strasznie zazdrosny, czaił się przy nich i coś tam mamrotał pod nosem. Potem umówił się z Becky. Jeszcze Ridge gadał z Erykiem. Eryk obawia sie o zwiazek Thorna i Macy. Już trzeci odcinek nie było Brooke

CJ chyba nigdzie się nie plątał, tylko przypadkiem zobaczył ich w tej knajpie. I powiedział wtedy - sam do siebie, jak to bohaterowie serialu mają w zwyczaju, to co było konieczne dla rozwoju akcji: "Jedno nieporozumienie między nami, a ona już u niego".
I pominołeś ostatnią scenę: Taylor vs Tajemniczy Cień.
I pominołeś ostatnią scenę: Taylor vs Tajemniczy Cień.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Oh ale Taylor była nierozważna, ten bezdomny był nie tylko bezdomny ale i nieco zacofany a araczej bardzo zacofany, zachowywał się jakby był niedorozwinięty... Biedny...
C.J. umówił się z Becky, może coś z tego będzie? Czyżby C.J. miał na celu wzbudzić w Kim zazdrość? Jeśli tak to mu się nie uda bo ona go nie kocha!
C.J. umówił się z Becky, może coś z tego będzie? Czyżby C.J. miał na celu wzbudzić w Kim zazdrość? Jeśli tak to mu się nie uda bo ona go nie kocha!
Nobody does it better
no kim dzis paplala ze miala "wizje"
wiec mamy niedoszla wieszczke,taka westalka
i ze w tej wizji ona i rick byli.gdzies gdzie bylo w h*(duzo)kwiatkow ,hmm pewnie w jakims ogrodo-sadzie i ona..i tu opad szczeny :spiewala!!!lol ale nowosc
tejlorka byla niezla w tych krzykach i to jej mycie rak (niczym pani makbet) z pozoru "straszne sceny" mnie dzis rozsmieszyly
ten odcinek byl ok 
- Marek Forrester
Bleee Kimberly jest dziwna..jak zaczela mowic o tym co ona tam robila to nagle zatrzymala sie,wziela gleboki oddech i powiedziala:"Spiewalam"
myslalam serio,ze ona jest jakas niedorozwinieta:P zawstydzic sie o takie cos?
w ogole po co ona mu to mowila?To bylo jakies niezbedne do zycia,opowiadajac swoje fantazje ?
gaaaasz kretynka.A Taylor za to tez komicznie zaczela sie szorowac 
- HarryAngel
masz babo palcek
przegapiłem ,ale można było sie tego spodziewać
ale z tego co czytam, to cieszę się ,że przegapiłem
nie słyszałem jak zwykle bzdurnych opowiadań KIM
Szkoda tylko ,że nie zobaczyłem dzisiaj Taylorki
bo byłoby ciekawie
zobaczy może coś w Śr będzie
ale z tego co czytam, to cieszę się ,że przegapiłem
nie słyszałem jak zwykle bzdurnych opowiadań KIM
Szkoda tylko ,że nie zobaczyłem dzisiaj Taylorki
zobaczy może coś w Śr będzie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Dziś odcinek był na przemian nudny, "straszny" i niemal ciekawy. Nudny jak Kim opowiadała swoją wizję
prawie wariatka, tylko z tych nudnych. "Straszny" jak Taylor rozmawiała z Georgem. Raczej śmieszne to było jak ją załapał za ramiona, ona takie minki robiła. A niemal ciekawie było jak sie CJ umawiał z Becky. Ta dziewczyna mi się podoba. Po wielu odcinkach z koścista i nieciekawą Kim, szczupłą mimo ciąży Amber mamy wreszcie dziewczynę z biodrami.
Poza tym widać, że będzie z nią coraz ciekawiej, już się Amber i tak bardzo skomplikowało. Szefowa chyba coś podejżewa, albo jest bardzo niezadowolona z tego, że Amber tak szybko zmienia zdanie. Czekam na środę. Brakowało mi bardzo Brooke i Thorna. I jestem ciekawa tej kolacji CJa z Becky.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Mam wrażenie ,że Becky jeszcze wszystkich zaskoczy. Cały czas czekam na jej przemianę.
Już nie raz tak było ,że pojawiała się jakaś myszka, a po ilus odcinkach przeistaczała sie w atrakcyjna kobietę.
Grzebień ,makijaż i fajny ciuch i już.Na to czekam.
Już nie raz tak było ,że pojawiała się jakaś myszka, a po ilus odcinkach przeistaczała sie w atrakcyjna kobietę.
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
nie musisz czekac na ta "wizualna przemiane" bo ta sliczna brunetka w naszej obecnej czołowce to wlasnie Beckynoc_kairu pisze:Mam wrażenie ,że Becky jeszcze wszystkich zaskoczy. Cały czas czekam na jej przemianę.![]()

- Marek Forrester