Post autor: Brooklyn »

Brooke nie sypia ze swoim bratem czy ojcem. Skąd zatem wziął się zarzut o kazirodztwo?
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Brooklyn pisze:Brooke nie sypia ze swoim bratem czy ojcem. Skąd zatem wziął się zarzut o kazirodztwo?
A sypianie z jednym bratem, drugim i do tego z ich ojcem? ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Zarzut jest bezpodstawny, chyba, że Stephanie nam o czymś nie mówi :zeby:

Post autor: Brooklyn »

Oleg pisze:[...]chyba, że Stephanie nam o czymś nie mówi :zeby:
Wypluj te słowa, bo już zaczynam myśleć o najgorszym.

Post autor: Cynthia »

To jednak jest kazirodztwo w pewnym sensie. Może nie u nas, ale np w Starym Testamencie syn nie mógł się ożenić z kobieta która była wcześniej żoną jego ojca (macochą). Za to mężczyzna często żenił się z żoną swojego zmarłego brata i to było ok. Więc zależnie od tego gdzie się mieszka, tak się rozumie takie relacje rodzinne. Stephani nie wygląda na Żydówkę. :lol: Dla mnie dziwne i nienormalne było jak Brooke była z Rigdem i razem wychowywali dzieci Eryka, który przeciez był ojcem Ridga i Ricka z Bridget. Kiedy wyszło na jaw, że Thomas jest synem Ridga byłam całkowicie po stronie Stephani, która twierdziła, że będzie lepiej dla dzieci Brooke jak Ridge od niej odejdzie i zajmie się własnym dzieckiem, a wtedy Eryk będzie mógł znowu być ważny dla swoich dzieci. I tak się stało. Trudno uwierzyć, że Brooke naprawdę się zakochała w Thornie. Ale też wątpię w miłość Macy. One obie straciły niedawno swoich mężów i chyba Thorn ma byc lekiem na ich samotnośc.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"

Post autor: mailo »

Nie wiem o co wam chodzi. Przeciez faktycznie żeby to było kazirodztwo to Ridge i Thorne musieliby byc jej braćmi, albo Eric jej ojcem, a tak nie jest. Stephanie powiedziała tak w złości i szaleństwie i chyba ta kwestia brzmiała że to "prawie jak kazirodztwo". Więc B@r nie ma racji.

Post autor: Monia »

Normalnie dziś przez Stefę przemówił szatan!!! :twisted: Bardzo ciekawe odcinki, już zacieram ręce i czekam z niecierpliwością co będzie dalej!
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:

Post autor: wiwi »

Stephmonster trochę przegiał :P Atakuje kobietę ze złamaną ręką :P Jaka bzdura... Niech ją jeszcze zwiąże i skopie, bo inaczej nie potrafi się zachować :) Ale scenki z przeszłości były super :serce: Fajnie było przypomnieć sobie wygląd obu pań na przestrzeni kilku lat i momenty, gdy Brooke górowała nad Stefą. Dobrze jej tam nagadała :twisted:
Awatar użytkownika
Ipo
Awatar użytkownika

Post autor: Ipo »

Ja to sie dziwie, ze ktoś jeszcze tą Brooke w ogóle broni. Ja baby nie znoszę. Jak ja widze to zawsze idą w ruch wyzwiska. :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

No wreszcie mieliśmy te odcinki z największym gniewem Stephanie :lol: Kto popiera takie atakowanie i to kobiety ze złamaną ręką chyba nie jest w porządku dalikatnie mówiąc ::ke:: , Stephanie jest uprzedzona i należy przymknąć oko na jej śmieszne słowa :wink: bo przesadzała oczywiście, no ale sobie kobieta ulżyła ::loll:: a i tak nic nie zrobi bo Brooke zawsze górą i zdobywa co chce.
B@r juz nie jesteś za Thorne'm i Brooke? ::chytry::
Wspomnienia Stephanie fajne i ta burza :twisted:
Właśnei co do Kimberle to samo pomyślałem że przylazła zwrócić uwagę Brooke a sama zarywa zajętego Ricka! W ogóle to naciągane i smieszne że znowu przypadkiem się spotkali.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
kate1x
kate1x

Post autor: kate1x »

Ale Stephani też Powiedziala ze to podkreslam prawie jak kazirodztwo.

Post autor: Adex-fan Brooke »

kate1x pisze:Ale Stephani też Powiedziala ze to podkreslam prawie jak kazirodztwo.
a prawie robi wielką różnicę ::loll:: nie ma się co podniecać i sugerować wszystkim co papla Stephanie tylko samemu mieć zdanie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
kate1x
kate1x

Post autor: kate1x »

Musze przyznac ze niezla byla tak dzisiejsza akcja Stephani - Brook Brook byla bardzo przestraszona bala sie Stepniani powialo groza hehe moim zdaniem troche sie jej nalezalo.

[ Dodano: 2006-06-23, 22:53 ]
Adex-fan Brooke pisze:
kate1x pisze:Ale Stephani też Powiedziala ze to podkreslam prawie jak kazirodztwo.
a prawie robi wielką różnicę ::loll:: nie ma się co podniecać i sugerować wszystkim co papla Stephanie tylko samemu mieć zdanie.
dokładnie

Post autor: Cynthia »

A mnie to nie dziwi, że Kim miała prestensje do Brooke. Panna "ptasi móżdżek" stosuje tu filozofię Kalego. Jak ona robi komuś źle, to jest dobrze i można ja uważać nadal za świętą, a jak ktoś jej robi cos złego, to nie ma u niej zrozumienia i nawet sporo starszej od siebie kobiecie poszła nagadać. Nie pierwszy raz zresztą wykazała sie brakiem inteligencji. Te jej prymitywne oskarżenia pod adresem Amber nawet w oczach jej "przyjaciela" Ricka wyglądaja niedorzecznie. ::plask wczolo:
Stefani bijąca Brook ze złamaną ręką to był widok przerażający. Ale to co jej powiedziała było w dużym procencie prawdą, kiedy się na to patrzy z perspektywy Stephani, która nie akceptuje Brooke a musi patrzeć jak ta sypia po kojei ze wszystkimi mężczyznami z jej rodziny. Tyle, że Brooke nie robi tego specjanie, ona już tak ma. :mrgreen:
Stefci nieźle odbiło, ciekawe na jak długo :)
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"

Post autor: Bartex »

Ja nie obejrzałem dzisiejszych odcinków, jest wkurzony, zaraz zamierzam sie upić razem z Bree z tego powodu. Nie mam ochoty pisac.
Licze tylko, że B@r nagrał coś niecoś i da to na forum swojemu imiennikowi.... Dobrze, ze mailo mi coś opowiedział - wielkie dzieki.
No cóż - jestem w okropnym nastroju....
dobranoc mimo wszystko
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Zablokowany