Trochę naciągane już są te odcinki, bo chyba szybko chcieli skończyć serial. Ben/Derek, to już w ogóle jakiś żart. Jak Maria daje się na to nabrać
Ja już skończyłam oglądać
Trochę to przykre. Czy już oglądaliście odcinek jak jacyś goście mówili, że Joan wygląda jak babka z Beverly Hills? Chyba z 3 fajne teksty miałam zapisać, w których odcinkach były i zapomniałam 
Trochę naciągane już są te odcinki, bo chyba szybko chcieli skończyć serial. Ben/Derek, to już w ogóle jakiś żart. Jak Maria daje się na to nabrać
Meg coś zwęszyła, nawet Sara, a Maria taka jakaś wyjątkowo naiwna.
Administrator
Gratuluję, ja jestem daleko do tyłu, po 684 odcinku.
W ostatnich obejrzanych odcinkach chyba były dwa najciekawsze momenty: wypadek Carmen i podchody Tess, by dowiedzieć się, co ciekawego odkrył Ben w Seattle.
Moim zdaniem, matka Ricarda i Antonia nie jest winna wypadkowi. Wydaje się, że to nieuwaga arcybiskupa, zaabsorbowanego sprawą Antonia, spowodowała tę tragedię. Chwilkę przed potrąceniem była scenka, jak duchowny prawie zderzył się z innym pojazdem. Szok i rozpacz kobiety jest jak najbardziej zrozumiały, ona była uczestnikiem tego zdarzenia.
Tess się już pogrzebała. Nie wiadomo, co ona ukrywa, ale całkowicie spaliła za sobą mosty, grzebiąc w rzeczach Evansa, który słusznie nabiera podejrzeń, że ona coś kręci.
U Richardsów nadal trwa tragikomedia. Coraz ciekawiej dzieje się wokół pani Moreau, która swoim przybyciem zamurowała Amy.
W ostatnich obejrzanych odcinkach chyba były dwa najciekawsze momenty: wypadek Carmen i podchody Tess, by dowiedzieć się, co ciekawego odkrył Ben w Seattle.
Moim zdaniem, matka Ricarda i Antonia nie jest winna wypadkowi. Wydaje się, że to nieuwaga arcybiskupa, zaabsorbowanego sprawą Antonia, spowodowała tę tragedię. Chwilkę przed potrąceniem była scenka, jak duchowny prawie zderzył się z innym pojazdem. Szok i rozpacz kobiety jest jak najbardziej zrozumiały, ona była uczestnikiem tego zdarzenia.
Tess się już pogrzebała. Nie wiadomo, co ona ukrywa, ale całkowicie spaliła za sobą mosty, grzebiąc w rzeczach Evansa, który słusznie nabiera podejrzeń, że ona coś kręci.
U Richardsów nadal trwa tragikomedia. Coraz ciekawiej dzieje się wokół pani Moreau, która swoim przybyciem zamurowała Amy.
Oj wszyscy w tyle poza livy i nie można jeszcze wszystkich scen omawiać, nadrabiajcie bo jeszcze dużo ciekawego przed wami

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Całość?livi pisze:Ja już skończyłam oglądać.
Chodzi ci o Tima?livi pisze:Trochę to przykre.
Ale chodzi o dzielnicę czy serial?livi pisze:JCzy już oglądaliście odcinek jak jacyś goście mówili, że Joan wygląda jak babka z Beverly Hills?
Ja jestem na 716 sporo akcji teraz. Odcinki znowu zgrały się z naszm Halloween. Adex to na razie czego nie można ujawniać, bo nie wiem czy coś komentować czy nie:)
Administrator
Chciałem poruszyć sprawę kluczową, a mianowicie "pekaesy Seana" Wcześniej straszył mieszkańców SSB fryzurą "na pieczarkę", po prostu chodził taki "grzyb" i straszył. Potem zmienił włosy na bardziej normalne i nagle pojawia się w sklepie Meg z wielkimi odstającymi pekaesami. O co chodzi?
Co do odcinków to fajny wątek z szaleństwem Tess. Podejrzewam, że na końcu serialu po prostu wyląduje w psychiatryku, a duch Tima będzie ją nadal straszył:)
Co do odcinków to fajny wątek z szaleństwem Tess. Podejrzewam, że na końcu serialu po prostu wyląduje w psychiatryku, a duch Tima będzie ją nadal straszył:)
Kto na bieżąco z odcinkami na profilu facebookowym?
Ten tydzień jest bardzo ciekawy bo wreszcie odkrywa się w pełni tajemnica zapomnianych lat Marii!
Planowany na piątek odcinek ma szokujące zakończenie! Wybaczcie nam mały poślizg z dodawaniem odcinków, ale wynika to z braku czasu a chcemy zainteresowanym opisać dokładnie odcinek, mimo, iż zachęcamy abyście każdy oglądali a nie tylko czytali opis. Bardzo mi szkoda Tima
taki pechowiec a ja lubię tego aktora a nawet postać, nie zasłużył na takie coś...
A jak wam się podobała niedawna wyobraźnia Annie z Olivią muchą?

Planowany na piątek odcinek ma szokujące zakończenie! Wybaczcie nam mały poślizg z dodawaniem odcinków, ale wynika to z braku czasu a chcemy zainteresowanym opisać dokładnie odcinek, mimo, iż zachęcamy abyście każdy oglądali a nie tylko czytali opis. Bardzo mi szkoda Tima
A jak wam się podobała niedawna wyobraźnia Annie z Olivią muchą?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Zanim się zabiorę do oglądania, to czytam opisy. One naprawdę dużo dają. I nie zawsze one są dobre, są "po polskiemu", przydałaby im się porządna korekta. Wiem, że moje opisy odcinków "MnS" z player.pl też nie są jakimś mistrzostwem (
), to staram się unikać błędów. Łapię się czasem, że mi brakuje jakiegoś słowa.
Jestem mocno do tyłu, to też trochę z braku czasu, ale nie odpuszczam i oglądam każdy odcinek po kolei.
Jestem mocno do tyłu, to też trochę z braku czasu, ale nie odpuszczam i oglądam każdy odcinek po kolei.
Niestety opisy są często robione w pośpiechu bez czasu na korekty, ale raczej zawsze jest dbałość o najważniejsze szczegóły z odcinka. Dawidku Ty czytasz cały odcinek tuż przed zobaczeniem? To przecież zabiera całą radość z oglądania, czy czytasz w ogóle z wyprzedzeniem?
Administrator
Przydałyby się jakieś nowe ankiety, Ci, którzy na bieżąco są z odcinkami na profilu doczekali się po 3 latach pełnego wyjaśnienia tajemnicy postaci Marii, jakieś komentarze o tym lub innym wątku?
Dobre jest to, że tu postacie raczej nie są tłem i wszystkie mają jakieś swoje wątki.
Może na ankietę proponuję, który wątek was ciekawi najbardziej oraz który aktor z Mody na sukces robi na was największe wrażenie jako postać w Sunset Beach?
Może na ankietę proponuję, który wątek was ciekawi najbardziej oraz który aktor z Mody na sukces robi na was największe wrażenie jako postać w Sunset Beach?
Administrator
Podoba mi się pomysł z ankietami, może na pierwszy ogień pójdzei ta o postaciach z "MnS". Utworzę taką, jak sytuacja wokół forum się unormuje, mam nadzieję, że to będzie w następnym tygodniu.
Po zakończeniu "SB" (jak ja obejrzę wszystko) planuję ankietę podsumowującą 3 sezon, a później - dobrym pomysłem byłoby - plebiscyt podsumowujący cały serial, od pierwszego, do ostatniego odcinka. Nad pomysłem jeszcze popracujemy.
Na tę chwile jestem po 695 odcinku.
Po zakończeniu "SB" (jak ja obejrzę wszystko) planuję ankietę podsumowującą 3 sezon, a później - dobrym pomysłem byłoby - plebiscyt podsumowujący cały serial, od pierwszego, do ostatniego odcinka. Nad pomysłem jeszcze popracujemy.
Na tę chwile jestem po 695 odcinku.
Może niech już wszyscy nadrobią odcinki i gdy w następnym roku będziemy już po emisji dopiero pobawimy się wszyscy w różne ankiety? Obecnie komentujcie wątki