Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Dla mnie seny Kim i Ricka to mistrzostwo świata w zanudzaniu widza na śmierć ::plask wczolo: Dobrze, że wczoraj nagrałem odcinki i mogłem przewinąć te smuty, niestety dzisiaj oglądałem normalnie i mnie to nie ominęło.
Wątek gruźlicy też jest beznadziejny, oby Taylor szybko wydrowiała bo już po 2 dniu nie mogę patrzeć na jej lamenty. Jedyne co dzisiaj ratowało odcinki to Becky, Amber i paczka.
Szkoda tylko, że znowu nie było Brooke i Thorna, jedynie oni do pary ze Stefą sprawiają, że krew szybciej krąży :wink: 8) :twisted:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Jasmine pisze:Hej!
Od dawna podoba mi się ta stronka ale nigdy wcześniej sie nie wpisywałam. Moją ulubioną postacią jest Brook, bo chyba tylko ona jedna jest normalna osoba z krwi i kości. cała reszta to albo święte (np. Taylor ) albo ofiary losu (Macy)...Brook jest fajna bo czasem postępuje słusznie, a czasem nie i to jest normalne. Jestem bardzo zaskoczona, że cieszy sie na forum tak małym poparciem, bo z tego, co przeczytałam powyżej jest bardzo lubiana...dziwne...
Powinienem już Cię skreślić na wstępie za sympatię do Brooke :mrgreen: Hehe,a zmierzając ku powadze-troszkę "płytko" oceniasz te postaci,ale szczypta racji zawiera się w Twym powyższym poście. Może to ja wysnuwam błędne wnioski,a Twój post odzwierciedla Twe spostrzeżenia dot.serialu,które nie winny być w żadnym razie pod mym ostrzałem :mrgreen: ::jezyk:: Prawda może być jedna-prawda moja i fanów Taylor,lub nasz ogląd sytuacji w serialu :mrgreen: Witaj poza tym na forum i have a nice time there :mrgreen:
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Thorne, nie chciałam nikogo obrazić (no może poza Taylor i Macy ::jezyk:: )!!!
Patrząc na serial wydaje mi się, że Brooke ma za zadanie wywijać ile może i zawsze (słusznie czy też nie) obrywa po głowie...Nie jestem nieobiektywna, Taylor ma same zalety i to właśnie moim zdaniem działa na jej niekorzyść. Przecież każdy z nas ma jakieś wady! 8) Brooke mą ich całą masę i pewnie dlatego tak ją lubię! :mrgreen: Poza tym nie ukrywam, że dziwne jest to, że zawsze kiedy już jej się z tym nudziarzem układa, coś albo ktoś jest ważniejszy!!! Nie chciałabym mieć takiego życia... :roll: Najważniejszą jej zaletą, jaka mi imponuje jest to, że jak nikt potrafi walczyć i nie poddaje się gdy przegrywa. Kto z nas nie chciałby mieć takiej siły? Inne babki w serialu jak tylko cos idzie nie po ich mysli płaczą, marudzą albo unoszą się jakąś źle pojmowaną duma i czekają aż wszystko za nie rozwiąże się samo! Ona jest inna! :mrgreen:
Jasmine
delll

Post autor: delll »

No to super, nie oglądałam i nie mam pojęcia, co dzisiaj się działo :evil: Czy było coś ważnego ?
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

delll pisze:No to super, nie oglądałam i nie mam pojęcia, co dzisiaj się działo :evil: Czy było coś ważnego ?
Przeczytaj mój ostatni poprzedni post w tym temacie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jasmine jak poczytasz więcej forum to zobaczysz że tu dużo fanów Brooke :wink:
Dziś gościennie była Lauren ze swoją najkrótszą do tej pory fryzurką i nie była zbyt piękna wg mnie, fajnie tezże była wreszcie Gladys -czekałem na te scenkę bo zawsze mnie rozbawia ta babunia jak tylko czymś pomacha i robi kobiety na błysk -super był jej tekst że z tawny też mogłaby coś zrobić jakby zeskrobywała jej najpierw przez tydzień tapete z twarzy ::loll:: Taylor w obecnych odcinkach jest ok, ale jak wyjeła Biblie to już było przesadzone i nudne ::plask wczolo: Kimberley zachowała się dziś jak podstępna mała Bit** a Rick jeszcze gorzej -co z tego że nie doszło do seksu przy muzyce Backstreet Boys? To co mówił jej było gorsze i mdlące bo zaraz przyleci znowu uśmiechac się do Amber i kto tu jest bardziej fałszywy? On czy Amber? Ona chociaż kłamie z miłości do niego i dziecka. Wracając jeszcze do Becky to ten wątek jest idiotyczny że w jeden dzień zrobią z niej super-kandydatkę (mimo iż bez referencji) do pracy w Paryżu, może jeszcze w jedną noc nauczy się francuskiego? ::loll:: Brooke pewnie nei ma bo KKL leczy złamaną rękę (a ciekawe czy kaskaderka grała tę scenę jak po ciosie Stephanie Brooke przeleciała przez kanapę? pewnie tak)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Cynthia pisze: , że jak się kocha mężczyznę, który ma braci, to jego bracia nie są równie atrakcyjni.
heeh, no ja słyszałem o dziewczynia która sypia ze swoim mężem i jego bratem i to jednocześnie (tzn na zmiane) :roll: i jeszcze im wszystkim to odpowiada. Więc z Brooke nie jest jeszcze tak źle bo przynajmniej kończy jeden związek, zanim zacznie następny.

Żal mi trochę Ricka, chociaż sam jest sobie winien. Jak powiedział Eric - ominie go całe życie studenckie, zero imprez , spotkań itp

Rick i Kimberly postąpili źle. Wg mnie to co między nimi zaszło, to była jeszcze większa zdrada niż sex, bo wyznali sobie miłość a to o wiele więcej.

Amber jest taka głupia że nawet nie skończyła szkoły ::loll:: (tekst Becky: "Ukończyłam szkołę średnią jako jedyna w rodzinie" czy coś takiego) teraz już wiem czemu myli fotosyntezę z fotografią ::loll::
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

To raczej nie jest głupota, a niewiedza. Głupotą jest nieukończyć szkoły średniej jeśli się ma taką możliwość, co jednak w USA może wyglądac inaczej niż u nas. Nawet szkola Becky mogła być zupełnie inną szkoła niż ta, którą kończył Rick i CJ. W Polsce już też tak jest, że nie każdego stać na studia, chociaż nie wiem na pewno to domyślam się, że w USA może być z tym jeszcze gorzej.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Brooklyn

Gladys gadała wczoraj głupoty. Becky jest milion razy ładniejsza od Amber. I nawet uchrakteryzowana na biedną, wygląda lepiej. :zeby:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tak, Becky wstąpiła do klubu, w którym reszta bohaterów jest już od dawna - TCC ("Tapeta Czyni Cuda):D Teraz jest nie tylko ładniejsza od Amber, ale w ogóle można na nią patrzeć.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

O mały włos... cały plan Amberi Tawny ległby w gruzach. A jednak przedsiębiorcza i zapobiegliwa Tawny zmanipulowała sytuację. :P Jestem ciekaw czy zauważyliście, że w dzisiejszych odcinkach Amber miała na sobie sporą dawkę tapety... :mrgreen: Ciekawe czy Eryk przyjmnie Becky do pracy...Oj bardzo ciekawe.
Ale Stephanie i Rick zaczynają zauważać dziwne zachowanie Amber... Ciekawe czy odkryja prawdę. :roll:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ale mi się dzisiaj te odcinki dłużyły... Szkoda, że nie miałam tego nagrane na video to bym sobie przewinęła powtarzane po tysiąc razy kwestie między Rickiem i Kimberly a potem Amber i Tawny... Brooke, wracaj już bo zasnę z nudów :evil: A Rick to już przesadza trochę z tymi swoimi stosunkami z panna Fairchild :roll:
Awatar użytkownika
Brooklyn

mailo pisze:Tak, Becky wstąpiła do klubu, w którym reszta bohaterów jest już od dawna - TCC ("Tapeta Czyni Cuda):D Teraz jest nie tylko ładniejsza od Amber, ale w ogóle można na nią patrzeć.
Wcześniej też była ucharakteryzowana. Tylko, że na biedną. Poza tym od pojawienia się w serialu dało się patrzeć na Becky :!: W jednym się z tobą zgodzę, na Amber nie można patrzeć :!:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Amber nieźle się natrudziła aby zakryć pupę dziecka a Becky zboczuch jeden chciał oglądać pupę dziecka :roll: Dobrze ,że wkroczyła Tawny bo mogłoby nie dojść do spotkania z Erykiem.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Alexander pisze:Amber nieźle się natrudziła aby zakryć pupę dziecka a Becky zboczuch jeden chciał oglądać pupę dziecka :roll:
Mam nadzieję, że to żart, choć wogóle nie śmieszny. :roll: Gdzie ty widzisz zboczenie? ::kwasny::
Zablokowany