Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ja mam nawet takie podejrzenie, że tych oczu wcale nie podbił Edycie mąż, tylko ona sama coś wymyśliła, żeby jakoś zbliżyć się do Pawła ::chytry::
Primok

Post autor: Primok »

[shadow=black]Po najnowszych spoilerach można być już prawie pewnym, że za dręczeniem Krystyny stoi Edyta :P .[/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

[shadow=black]No, czyli sprawdziło się moje pierwsze przepuszczenie.
Ale nawet bym się nie spodziewał, co będzie dalej :zeby:

Spoilery:
Edyta wyzna Pawłowi miłość, a w drugi dzień świat powie doktorowi Koziełlo, że ojcem jej dziecka nie jest jej mąż, tylko doktor Lubicz! Ten przeżyje szok!
Szymon zerwie z Moniką, a ta zacznie pić! Pójdzie do jego nowego miejsca pracy i zrobi mu "rozróbę" :zeby: [/shadow]

A tak z dzisiaj, to Monika zachowuje się, jak zakochana nastolatka :zeby: Przyjechała po Szymona na uczelnie, prawie obściskuje go na ulicy ::rad::
A tekst do Rysia, że jej nie zaprosił na konkurs taneczny Bożenki ::loll::

Jaki ten Rysio jest gamoniowaty, matko ::loll:: ::rad::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Monika to mnie od dłuższego czasu denerwuje ::kwasny:: Zresztą nigdy jej nie lubiłam. Dla mnie to ona zawsze miała coś z głową ::jezyk:: A teraz z tym Szymonem to już w ogóle jakiś cyrk jest. Mogłaby być jego matką pewnie na dorbą sprawę, a się zachowuje jak zakochana nastolatka, a nawet gorzej, bo strasznie zaborcza jest xD ::ok::

Wątek z Edytą jak dla mnie z deka nudny. Paweł i Krystyna w kółko o niej rozmawiają i się nią zamartwiają, jakby własnych problemów nie mieli ::jezyk::

Jedyny wątek, który mnie obecnie ciekawi to wątek Czesi i Darka. Jestem ciekawa, jak to się dalej potoczy ::jezyk:: :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A mnie wątek Moniki przekonuje, najpierw związek dwóch czarnych owiec rodziny Lubiczów, czyli z Leszkiem który teraz jest dobrym aniołkiem... A teraz dużo młodszy chłopak. I wraca wątek alkoholu, super w końcu to prawdziwe ,że alkoholik przy porażkach często wraca do nałogu! Monika to jedna z lepszych postaci w serialu!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Fajna była dziś scena, jak Monika rozmawiała z Szymonem przez telefon przy Gabrieli ::loll:: Połączą kolację ze śniadaniem ::loll::
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

W ogóle Iza Trojanowska jest bezbłędna, niby jest strasznie sztuczna, ale jej gra ma w sobie jakiś urok, aż fajnie jest to oglądać. Szczególnie teraz, gdy jej bohaterka ma problemy z alkoholem.
Gabriela: To dla twojego dobra idiotko skończona. :lol:
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Jak to Edyta stoi za smsami do Krystyny ?! Przecież ta Edyta wydaje się, że muchy by nie skrzywdziła !!
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Edyta wygląda na słodką i niewinną ale dzisiaj w szpitalu można było dojrzeć jej niechęć do Krystyny i to ,że pytała wciąż o Pawła... Edyta jest w nim zabujana!

Iza i Gabriela dzisiaj pokazały klasę... Dwie kobiety kłóca się o studenta, Moni opamiętaj sie to nie facet dla Ciebie!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Ostatnia scena świetna, a mina Gabrieli rzuconej na fotel zabójcza :zeby: :twisted:

W ogóle Laura Łącz jest świetną aktorką, taką typową hrabianką, niestety obecnie nigdzie jej nie angażują w TV...

I w zapowiedzi widzieliśmy świetne jutrzejsze sceny z Moni :zeby:
\
Tak sobie myślę, że w Klasie średnio takie sceny mamy raz na miesiąc i jest wielka sensacja! A w Modzie są one praktycznie co drugi odcinek, więc się już przejadły, stały się pospolite ::jezyk::

Krysia była dzisiaj taka milutka do Edytki, a ona tak się na nią patrzała :twisted: Kobieta kompletnie powariowała!
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Laurę Łacz można podciągnac, że ma jedną z głównych ról w Klanie. Większosc aktorów jest w sytuacji, że gra w jednym serialu pierwszoplanową postac oraz w tearze

Tak scena Monika/ Laura fenomenalna. Jak na Klan to wbiła w fotel. Bo takie kłótnie szarpanki zdarzają się niezmiernie rzadko

Edyta jak patrzyła ze złością i pogardą na Krysię :zeby: ::loll:: Teraz wiadomo kto stoi ze sms-ami ::rad:: I to pytanie czy Paweł mnie lubi ::loll::
Kaczorek z profesorem też wymiatają .Dialogi ich są powalające. I kocham panią Kaczorek , ja chcę ją do JOŚ :zeby:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:I kocham panią Kaczorek , ja chcę ją do JOŚ :zeby:
Wymiatałaby tam :lol:

Scena, jak pręży swoje grube nogi przed Deptułą, a on jej wkłada buta też była fajna. I minka Surmaczowej ::loll::
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Co było wczoraj w Klanie?
Nie mogłam oglądać odcinka, a jestem bardzo ciekawa. :lol:
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Damians

Ja zdążyłem na druga połowę, a tam podczas tego spotkania z czytelnikami, ludzie naskoczyli na tego agenta, przez którego Władzio był w więzieniu, a Zamojdowski ( nie wiem, czy dobrze napisałem ) tam był i wstał i się do wszystkiego przyznał, powiedział, że był młody i głupi itd., ale że Władzio, jak i Lubicze mu wybaczyli.

A na koniec Monika wpadła do bar Szymona i zrobiła awanturę, że nie pozbędzie się jej tak łatwo :zeby:
Primok

Post autor: Primok »

[shadow=black]Edyta jednak straci dziecko, więc coś czuje, że jeszcze będzie ciekawie :wink: . Pojawi się też kolejny wydaje mi się ciekawy wątek - wątek pedofilski.[/shadow]
ODPOWIEDZ