Marron chyba musisz poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem bo Gabra-Sheila napisała ,że Ridge zapomniał o tym ,że Taylor umierała a nie umarła!Marron pisze:Gabra-Sheila : Że co ?? Taylor umarła ?? Kiedy jak gdzie ?? Moze coś przegapiłam?
Bieżące odcinki cz. 1
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Ridge jak się panoszył z tymi bliźniaczkami, miny robił jakby mu ktos w kieszeń nas**ł!
Stephanie jak tylko zobaczyła Brooke podskoczyło ciśnienie hehe ta panna musi na nią ładnie oddziaływać. Gdyby Brooke powiedziała jej co ją łączy z Thornem moge się założyć ,że Stephanie by nie wytrzymała.
Stephanie jak tylko zobaczyła Brooke podskoczyło ciśnienie hehe ta panna musi na nią ładnie oddziaływać. Gdyby Brooke powiedziała jej co ją łączy z Thornem moge się założyć ,że Stephanie by nie wytrzymała.
Nobody does it better
Brooke mogłaby poczekać aż Stephanie wyjdzie ze szpitala ale dla niej to liczy sie tylko to, żeby była z Thornem...dobrze wie, czemu dostała udaru i mogłaby chociaż troche odczekać....a nie załatwiać wszystko po swojemu...Macy to juz troche przesadza..bo wcale tak wspaniale jej sie z Thornem nie układało, przynajmniej wg.mnie... Mam nadzieję, że zacznie się wreszcie dziać coś ciekawego, bo jak narazie to wieje nudą 
- Adex-fan Brooke
To było przesadzone ze strony Stephanie nagle tak się gorączkować, uprzedzony babsztyl, ze strony Brooke natomiast było to nieprzemyślane. Najśmieszniejsze że chcieliby ją wykluczyć z rodziny a choćby poprzez Ricka i Bridget ona zawsze będzie częscią tej rodziny
A Ridge jak tak gada o tym że rodzina musi trzymać razem to szkoda że on sam nie potrafi trzymać z bratem -chyba że on mu się podporządkuje, żałosne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city