Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Gdybym miala taka meza jak Rick,ktory nie okazuje jej za duzo uwagi ::kwasny:: to tez czulabym sie zagrozona.Macie racje klamstwa powinny wyjsc na jaw,bo niedlugo Amber oszaleje z nerwow ::jezyk::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Amber bardzo boi się teraz, jest rozkojarzona... Becky zachowuje się jak Sheila próbuje przestraszyć Amber i jej to dobrze wychodzi.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
gwiazda69

Becky strasznie dziwnie sie zachowuje,nie moge rozgryzc tej dziewczyny ::kwasny:: raz jest wdzieczna Amber za wszystko,pokazuje jak bardzo lubi swoja kuzynke,a potem chce jak najgorzej dla niej...nie rozumiem jej zachowania.Ponoc kieruje sie dobrem dziecka,ale tak naprawde chyba chce wreszcie dopiec Amber za to jakiego ma meza,rodzine,dom itp..ale po co?W koncu sa rodzina i nawet Amber zalezy na Becky.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

gwiazda69 pisze:W koncu sa rodzina i nawet Amber zalezy na Becky.
Amber zależy na Becky? Dla mnie jak na razie to Amber zależy na tym, aby wszystkie jej brudne kłamstwa i intrygi nie wyszły na jaw, a żeby tak się nie stało trzeba pozbyć się Becky ::kwasny:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
gwiazda69

Masz inne odczucia i to szanuje jednak wiem,ze zalezy jej na Becky bardzo co okaze sie kiedys :) pozdrawiam
Awatar użytkownika
kimberly1990

Chyba wiem nawet jaki moment w filmie masz na mysli ::krzyw:: Nie bede pisala jaki, bo nie chce spoilerowac, ale jesli dobrze mysle to zwracam honor ::krzyw:: Bo w tym akurat momencie Amber martwi sie na serio o Becky :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nie wiem co sie stanie, ale mam na mysli aktualne odcinki a nie z przyszłości i na razie Amber myśli bardziej o sobie niż o Becky. Stara się jej pozbyć ze swojego zycia na wszelkie możliwe sposoby. Ciekawe co Tawny miała na myśli mówiąc:"Zostaw Becky mnie, ja to załatwię" :?:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Jak ktoś mi próbuje wmówić, że Amber troszczy się o kogoś oprócz siebie samej to moją reakcją jest wybuch pustego śmiechu.

A jak dodaje, że obiektem owej troski jest Becky to śmiech zamiera na ustach, bo to już nie komizm, to groteska.
Awatar użytkownika
gwiazda69

To milego ubawu zyczę ::krzyw:: Gdyby nie Amber wiele osob nie mialoby powodow do smiechu ::krzyw::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Jestem pod wrażeniem pierwszego odcinka! Piękne scenki z Taylor i Ridgem! :serce: Prawdziwa uczta dla fanów Taylor!
Bardzo się cieszę, że Ridge kupił Taylor ten dom. Na marginesie bardzo mi się on podoba. To jeden z najładniejszych domów w "Modzie..." 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Zgadzam się! Taylor taka dzisiaj rozpromieniona! Nareszcie i do niej uśmiecha się szczęście! :D

Zastanawia mnie skąd Tawny ma kasę na taki wypad do Paryża. ::chytry:: Coś czuję, że go sobie zafundowała na cudzy koszt. ::chytry::
Abec

Post autor: Abec »

Niewątpliwie na zapamiętanie zasługuje Reymond dziwiący się, że Becky mówi sama do siebie ::chytry:: - tak jak to wszystkie postacie w serialu robią prawie w każdym odcinku ;)
DziQusSek

Post autor: DziQusSek »

Bardzo mi było przykro na widok Stephanie :(( Świetnie zagrała tą scenę :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie czy jeszcze kogos rozśmieszyło że Tawny leci w tym samolocie i gada na głos do siebie o sekrecie? ::loll::
A Becky podobnie -w ogóle jak ona się tam przepracowuje ::plask wczolo: jak odbierze telefon to cała praca :lol: A że pojawił się w tej firmie Raymond to idiotyczne i naciągane, jedyna dobra scena poza śmieszną Tawny dziś to ta na koniec w szpitalu ze Stephanie jak się załamuja gdy ręka jej uciekła, to rozpoczyna nowy etap odcinków ze Stephanie, świetnie zagrana (co do Stephanie to jeszcze podobało mi się jak gadała z Rickiem -też mu uświadomiła że nie jest szczery w stosunku do Amber -nie mówił w końcu jej że spędził wtedy noc z Kimberley mimo iż tylko spali)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
kimberly1990

To fakt - wszystkie potacie w "Modzie..." mówią czesto same do siebie :P
Dzisiejsze 2 odcinki byly troche nudne :P
Rozbawilo mnie to, ze Tawny mowi do Amber: "Lece do Paryża", wychodzi z domu i za min. juz siedzi w samolocie ::loll:: Chyba faktycznie zaplacila za ten lot nie z wlasnej kiszeni, bo watpie zeby w tak expresowym tempie znalazl sie lot do Paryża :P
Zgadzam sie co do Stephanie - aktorka swietnie zagrala ;) Żal mi troche Stefy... :(
Zablokowany