Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dangerous pisze:Amber powinna sama jak najwcześnieśniej powiedzieć Rickowi prawdę. Tylko w taki sposób, żeby Rick z nią jednak został ::jezyk::::
Nie widomo jakby postąpił, gdyby nie było dziecka....
koffam Amber :)

Post autor: koffam Amber :) »

Jeśli moja laska jest ładna, i szczerze mnie kocha a kłamiąc chce mnie przy sobie zatrzymac to spoko, taką chce! Chociaz w sumie ja taką mam:)
AMBER RULEZZZZZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

koffam Amber :) pisze:Amber nie wysłała matki do Paryża, Towny sama chciała tam jechac!!! im nie ma matki więc kogo ma prosić o pomoc? Poza tym Amber o nic nie prosi matki tylko Towny sama sie wtrąca.
Przypominam ci, że to Amber zadzwoniła po Tawny, trzęsąc się ze strachu, że Becky może się wygadać.
Goku

Post autor: Goku »

koffam Amber :) pisze:Jeśli moja laska jest ładna, i szczerze mnie kocha a kłamiąc chce mnie przy sobie zatrzymac to spoko, taką chce! Chociaz w sumie ja taką mam:)
No a Amber nie kocha Ricka :mrgreen: i absolutnie nie jest ładna :mrgreen:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

koffam Amber :) pisze:Jeśli moja laska jest ładna, i szczerze mnie kocha a kłamiąc chce mnie przy sobie zatrzymac to spoko, taką chce! Chociaz w sumie ja taką mam:)
Może masz na mysli jakieś niewinne kłamstwa. Ale jak dziewczyna by ci wmawiała, że wychowujesz swoje dziecko, a potem by się okazało że nie jest twoje, to chyba nie byłbyś zachwycony?
koffam Amber :)

Post autor: koffam Amber :) »

Goku o gustach sie nie dyskutuje więc swoje uwagi na temat Amber zachowaj dla siebie bo nikogo one nie interesują.

Mailo, wole wychowywac cudze dziecko myśląc ze to moje niż dowiedziec sie ze moje nie żyje.
AMBER RULEZZZZZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ta plugawa Kimberly ::kwasny:: nagadała dzisiaj mojej kochanej Brooke :serce: ,że w Paryżu dowiedziała się od Becky bardzo dużo.....ciekawe czego ::plask wczolo:(chyba jak głośno krzyczeć ::cojest:: ).
I powiedziała jeszcze, że to koniec małżeństwa Amber i Ricka ::loll:: ::plask wczolo: Jaka ta Kimberly jest pusta ::loll:: ::loll:: ::jezyk:: ::plask wczolo: .
A Tawny fajnie wczoraj powiedziała, że Kimberly pewnie się zesikała ze strachu ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
A najlepsza dzisiaj była Darla w tym hiszpańskim kapeluszu ::jezyk:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
LoLex

Nareszcie Rick wygarnął Amber. Podobała mi się rozmowa Brooke-Kimberly. No a Macy - dawno się tak nie uśmiałem. Ona jest jednak dziwna, żeby nie poznać Thorne'a.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Dziś było widać, że Macy powinna być z Rickiem. Pasują do siebie pod względem intelektu. 8)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Najlepsi:
Darla
Macy

OK:
Giovanni
Sally
Megan

Średnio:
Amber
Tawny
Thorne
Brooke

Źle:
Kimberly

Tragedia:
Rick

Gwiazda odcinka: Darla
Najgorzej grająca postać: Rick

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie bylo Królowej!!! :(
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Amber ma teraz fajny fryz. Taki podobny do Dody na TopTrendy :)

A teraz część druga cyklu "Psycholog radzi...", czyli porady ucznia pani doktor Taylor Forrester :mrgreen:

Ambrossia Moore pisze:Cześć, jestem Amber, jestem piękna i młoda. Mam poważny problem. A więc wszystko zaczęło się od tego, że (...). No i teraz Rick powiedział, że ma już tego wszystkiego dość i w ogóle. Następny odcinek dopiero w poniedziałek, więc błagam doradź mi coś!
Amber Moore
A więc tak droga Amber. Jeżeli chcesz zatrzymać Ricka, to zastosuj efekt ping-pong :) Skoro on Ci powiedział, że ma dość, to teraz Ty zacznij krzyczeć i powiedz, że też maż dość i to Ty odchodzisz, bo masz już po uszy takiego życia. Powiedz, że gdy wróciłaś po porodzie do domu, on nawet nie zauważył, że coś z Tobą nie tak, bo myślał o Kimberly. Gdy spróbuje Cię dotknąć, powiedz, żeby wziął te obleśne dłonie zbrudzone różowym sweterkiem Kimberly. No i tak dalej, wygarnij po wszystko po koleji, a gdy już wzbudzisz w nim poczucie winy i Cię przeprosi oraz zapyta co się takiego stało, gdy byłaś tuż przed porodem u matki, powiedz, że to bardzo bolesne i potrzebujesz czasu: tydzień, miesiąc, może dwa. Potem wyjedźcie gdzieś i tam mu powiedz prawdę. Tylko pamiętaj, żeby przed tem wzbudzić w nim poczucie winy i tego, że tak sie dla niego poświęciłaś kłamiąc ::loll::

Co do Kimberly to po tym jak o mało nie zsikała się ze strachu, teraz posra się podniecenia.

A Macy to powinna chyba odwiedzić okulistę. I w ogóle coś ma ze zmysłem dotyku nie tak, skoro nawet macając Giovanniego nie poznała, że to nie Thorne. A ten teraz pewnie ich zobaczy i będzie miał pretekst do rozstania się z nią.
Awatar użytkownika
LoLex

Ta rada, to faktycznie tylko dla Amber, bo ona tylko może tak obrzydliwie kręcić. Zgadzam się, co do Macy.
jahek

Post autor: jahek »

Dzisiejszy odcinek (2975) bardzo mi się podobał - dużo się działo: pogawędki Brooke z Thornem, Sally + Macy + Darla, kłótnia Ricka z Tawny i Amber, ciekawa rozmowa Brooke z Kimberly i niezła wpadka w ciemni - Giovanni + Macy i jeszcze Megan... Rzadko się zdarza, żeby aż 11 postaci występowało w jednym odcinku, oby więcej było takich odcinków!
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Przegapiłem ,bo dzisiaj był odcinek o 14.0 :shock: kto by pomyślał,
mozecie mi opowiedzieć co się działo z Sally Darlą MeganMacy i Giovannim :?:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Kitty

Post autor: Kitty »

Macy wysłała Thorne'owi fax, że będzie na niego czekać w ciemni i że musi koniecznie przyjść (to był pomysł Darli). No i Macy tam poszła i się rozebrała, a tym czasie przyszedł Giovanni i był w pobliżu ciemni. Usłyszał jakiś szelest w ciemni i tam poszedł. A Macy myślała że to Thorne i zaczęła go "uwodzić". Giovanni nie dowiedział się na razie, kim jest ta "tajemnicza kobieta", bo Macy stała za nim i nie pozwoliła mu się odwrócić.
Zablokowany