Amber była super, jak wyganiała matkę, tylko nie wiadomo co teraz zrobi Rick. A przecież w tej sytuacji można uznać, że Tawny to wariatka, a Amber uratowała Kim.
Bieżące odcinki cz. 1
Macy była tak bardzo napalona na seks, że się niezorientowała kogo właśnie obmacuje. A zrobiła to dość dokładnie, trudno byłoby pomylić mężczyznę którego się zna z kimś innym w tej sytuacji.
Amber była super, jak wyganiała matkę, tylko nie wiadomo co teraz zrobi Rick. A przecież w tej sytuacji można uznać, że Tawny to wariatka, a Amber uratowała Kim.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Ja podobnie jak Cynthia uważam, że Macy musiała być mocno "napalona", bo pomylić "jej" Thorne'a( którego przecież dobrze zna, byli przecież razem) z kimś innym to aż dziwne. Nawet po ciemku. Dotykała przecież jego włosów, twarzy...Szczerze mówiąc trochę sobie nie wyobrażam, jak można tak "pomylić facetów"
. A moja mama stwierdziła, że może ona dlatego tak się pomyliła, bo nawet nie dopuszczała do siebie myśli, że do ciemni może wejść ktoś inny niż Thorne. No to się Macy przeliczyła
W każdym razie na pewno będzie jej strasznie głupio, gdy cała sprawa się wyjaśni
.
A tak poza tym, to Thorne jest lepiej zbudowany i ma większe obwody - ma też zupełnie inny kształt głowy. Trochę to dziwne, że Macy nie przewidziała, że ktoś może odwiedzić ciemnię i bez pardonu rozebrała się do naga.
Ja też mile wspominam tamtą scenę. Była chyba jedną z najśmieszniejszych w historii MNS.
Ja też mile wspominam tamtą scenę. Była chyba jedną z najśmieszniejszych w historii MNS.
- Adex-fan Brooke
Gdyby Giovani zapalił światło to by było jeszcze śmieszniej
A Kimberley tak się nakręciła że jakby dostała kulke od Tawny to by jeszcze szczęśliwsza była bo więcej mogłaby zrelacjonować jaka to Amber zła

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city