Zgadzam się. Bardziej mi się podobała kiedys jak była poważniejsza. Aktualny wizerunek jakoś mi do niej nie pasuje (jakby cofnęła sie w rozwoju).Boldfanka pisze:Macy jest ostatnio beznadziejna pod każdym względem
Bieżące odcinki cz. 1
Macie racjęmailo pisze:Zgadzam się. Bardziej mi się podobała kiedys jak była poważniejsza. Aktualny wizerunek jakoś mi do niej nie pasuje (jakby cofnęła sie w rozwoju).Boldfanka pisze:Macy jest ostatnio beznadziejna pod każdym względem
-
karolciaQ
- Adex-fan Brooke
Kiedyś to była w miare fajna postać, ale scenarzyści ją popsuli i tylko się ośmiesza teraz.mailo pisze:Zgadzam się. Bardziej mi się podobała kiedys jak była poważniejsza. Aktualny wizerunek jakoś mi do niej nie pasuje (jakby cofnęła sie w rozwoju).Boldfanka pisze:Macy jest ostatnio beznadziejna pod każdym względem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie ma nic dziwnego w tym, że Macy zachowuje się jak nastolatka. Pisałem już o tym - skoro myśli, że jest w szczęśliwym związku, to ma prawo czuć się jak podlotek. Jest zakochana i demonsuruje to wszem i wobec, to naturalne. Zapewne w pracy zachowuje się inaczej, "nudniej", ale tego nie widzimy na ekranie.
Sam odcinek denny. Akcja w ciemni chyba miała być zabawna, a była żenująca, podobnie Amber kłamiąca jak najęta i Kim z Brooke powtarzające prawie dosłownie rozmowę z poprzedniego odcinka. Jeżeli coś go ratowało to końcówka akcji Macy-Giovanii. 2,5/10.
Sam odcinek denny. Akcja w ciemni chyba miała być zabawna, a była żenująca, podobnie Amber kłamiąca jak najęta i Kim z Brooke powtarzające prawie dosłownie rozmowę z poprzedniego odcinka. Jeżeli coś go ratowało to końcówka akcji Macy-Giovanii. 2,5/10.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Dzisiaj widać jaka Taylor jest niezrównoważona psychicznie ,najpierw mówi Brooke że powinna się pogodzić z Stephani , a potem po rozmowie z Erickiem i Ridgem zmienia zdanie i wymyśla jakieś choroby. Być może zmieniła zdanie aby nie narażać się rodzinie Forresterów ,ale to znaczy że nie ma ona wogóle nic dopowiedzenia w tej rodzinie.
Dzisiaj gwiazdą dnia jest Macy która nie poznała Thorna po głosie ,po dotyku i rysach twarzy, moim zdaniem Macy powinna już zostać Giovannim .
A co do Amber ,ta to zawsze się wykręci ,nawet po tym co zrobiła jej matka. Szkoda mi jedynie było Kimberliy, wierzyła że Rick do niej wróci .
Dzisiaj gwiazdą dnia jest Macy która nie poznała Thorna po głosie ,po dotyku i rysach twarzy, moim zdaniem Macy powinna już zostać Giovannim .
A co do Amber ,ta to zawsze się wykręci ,nawet po tym co zrobiła jej matka. Szkoda mi jedynie było Kimberliy, wierzyła że Rick do niej wróci .
-
SallyFan
Ocena odcinków:
Gwiazda odcinka; Macy
Najgorzej grająca postać; Kimberly
Występowali:
Brooke, Taylor, Thorne, Amber, Megan, Tawny, Kimberly, Rick, Macy, Giovanni, Ridge, Eric
Najlepsi:
Macy
OK:
Megan
Giovanni
Średnio:
Taylor
Eric
Brooke
Amber
Thorne
Tawny
Źle:
Rick
Ridge
Tragedia:
Kimberly
Rick ostatnio gra fatalnie. Ale za to to spojrzenie Macy było super
I ten Giovanni: Wpadaj kiedy chcesz
Gwiazda odcinka; Macy
Najgorzej grająca postać; Kimberly
Występowali:
Brooke, Taylor, Thorne, Amber, Megan, Tawny, Kimberly, Rick, Macy, Giovanni, Ridge, Eric
Najlepsi:
Macy
OK:
Megan
Giovanni
Średnio:
Taylor
Eric
Brooke
Amber
Thorne
Tawny
Źle:
Rick
Ridge
Tragedia:
Kimberly
Rick ostatnio gra fatalnie. Ale za to to spojrzenie Macy było super
I ten Giovanni: Wpadaj kiedy chcesz
A ja kiedy Amber rozmawiała z Rickiem myślałem że Amber zaraz poryczy się i pójdzie się wypłakać do mamuśki...To do niej podobne...Nawet Bardzo...
[ Dodano: 2006-08-21, 17:01 ]
SallyFan->Moim zdaniem Amber była żałosna...A ta jej mina mówiła "Przestań bo zaraz wyjmę miotłę z szafy i polecę do Mamusi"

[ Dodano: 2006-08-21, 17:01 ]
SallyFan->Moim zdaniem Amber była żałosna...A ta jej mina mówiła "Przestań bo zaraz wyjmę miotłę z szafy i polecę do Mamusi"