Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Mały czy duży dom to mało ważne dla Amber ,najważniejsze że luksusowy , mieszka Beverly Hills i ma kase .
żaba

Post autor: żaba »

Uwielbiam jak ktoś potrafi śmiać się z samego siebie.
Bodajże wczoraj Brooke rozmawiała z Taylor i ta ostatnia zaczęła mówić o chorobie psychicznej, którą ma Brooke.
Bo to przecież nie jest za bardzo "normalne", żeby obskoczyć wszystkich mężczyzn w jednej rodzinie :mrgreen:
(To moze jeszcze zrobię ci listę wujków i kuzynów)
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

żaba pisze: (To moze jeszcze zrobię ci listę wujków i kuzynów)
Gdy Brooke wyobrażała sobie, że coś takiego powie Steph, nie było jej do śmiechu.
żaba

Post autor: żaba »

Jej może nie, ale mi - owszem.
Cóż... :)
DziQusSek

Post autor: DziQusSek »

Wczoraj odcinek był taki sobie, Amber robiła straszne szneki ::kwasny:: trochę ruszyło ją sumienie a matka jeszcze jej gada zeby mu dzieciaka zrobiła ::kwasny:: ciekawe czy rick by chciał jak musi sie teraz dużo uczyc . . . podoba mi sie wczorajszy strój Brooke , uwielbiam połączenia niebieskiego z brązowym . . . brooke ma dobry gust . . . Macy z Giovannim w ciemni no no to sie działo :D:D:D
Abec

Post autor: Abec »

Brooklyn pisze:
żaba pisze: (To moze jeszcze zrobię ci listę wujków i kuzynów)
Gdy Brooke wyobrażała sobie, że coś takiego powie Steph, nie było jej do śmiechu.
Ale nam owszem, i chyba o to chodziło. Zresztą z punktu widzenia samej Brooke ta scena też była autoironiczna.

PS: Żaba, witamy na forum :)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Post autor: Goku »

Ale Brooke przygadała Tay :D

[ Dodano: 2006-08-22, 16:10 ]
Amber ma wciąż te same ubrania...Ciekawe czy dzisiaj Bridget wróci od koleżanki... :mrgreen:
Abec

Post autor: Abec »

Na razie odcinak jest fatalny - Amber, Tawny, Kim, Rick, Forresterowie, Brooke i Taylor siedzą/ stoją i mówią/ krzyczą drętwo to samo co od kilkudziesięciu odcinków. Zero akcji, zero życia, zero wiary (po stronie widzów) że to normalni ludzie z krwi i kości. Ohyda. Jeżeli wszystkie te sceny nie prowwadzą do Czegoś Konkretnego, to powinny być pokazywane amerykańskim studentom literatury, by mogli się uczyć jak nie należy piszać seriali, zwłaszcza (brzmi to paradoksalinie, ale tak właśnie jest - zwłaszcza) daytime'ów.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Post autor: Goku »

Myślę że niestety sytuacja w drugim odcinku niewiele się zmieni...

[ Dodano: 2006-08-22, 16:40 ]
Kimberly....Odepchnij tego obleśnego włocha...

[ Dodano: 2006-08-22, 16:44 ]
Niech ta Amber powie mu prawdę...Jeśli mu nie powie to i tak będzie żyła w niepokoju...
Myl

Post autor: Myl »

Hehe, nie spodziewałem sie że Rick zostanie z Amber, ale może to i dobrze, bo Kim za wszelką cenę będzie chciała odkryć sekret Amber, więc będzie jakaś akcja.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ocena postaci z dzisiejszego dnia:

Kimberliy : Moim zdaniem dzisiaj za dużo gadała i to bez sensu . Zamiast gadać powinna rozwiązać kłamstwa Amber.

Rick : Jak zwylke gadał od rzeczy.

Taylor : Ona mnie cały czas przekonuje że ma coś z głową. Moim zdaniem ona nie ma własnego zdania w rodzinie Forresterów. A co do choroby Brooke ,to Taylor też jest zaroażona tym wirusem ,ponieważ była z Thornem i Erickiem a teraz jest Ridgem.

Brooke : Ja nie wiem po co ona dyskutuje wogóle z Taylor ,przecież wie że ona została przekabacona przez Ridge i Ericka.

Ridge : On tylko dzisiaj pokazał jak bardzo kocha Brooke i że nikomu nie pozwoli się zbliżyć do niej.

Erick : W moich oczach spad na same dno.

Amber : Dzisiaj mnie wogóle nie zaskoczyła,dalej kłamie. Ale ma odde mnie plus za to że wysłała do domu Twany.

Twany : Te lody niech sobie zabierze na tą pustynie .

Thorne : Dzisiaj dobrze powiedział ojcu i bratu. Dobrze że nie widział tego Ridge jak Thorne wywalał z pokoju Taylor ( ma czego chciała).

Stephani : Ona dzisiaj nic nadzwyczajnego nie powiedziała.

Giovanni: Fajnie gdyby poderwał Kimberliy , oni bardziej do siebie pasują.

Helen : Dlaczego ona się wypowiada nie proszona?
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Kolejne oceny dzisiejszych odcinków:)

Występowali:
Brooke, Taylor, Thorne, Ridge, Eric, Ambrosia, Tawny, Kimberly, Rick, Giovanni, Stephanie, Helen

Gwiazda odcinka: Giovanni (pocałunek z Kimberly i bajka o Kopciuszku :mrgreen: )
Najgorsza postać odcinka: Rick (jak zwykle - aktor nie umie grać)

6 (The Best):
---

5 (Bardzo Dobrzy):
Giovanni :mrgreen:
Thorne :mrgreen:

4 (OK):
Ambrosia :twisted:
Helen :roll:
Stephanie (The Queen) :: bow ::

3 (Średnio):
Brooke ::ke::
Taylor ::ysz::
Ridge ::plask wczolo:
Eric :?
Kimberly :roll:
Tawny ::jezyk::

2 (Źle):
Rick :evil:

1 (Tragedia):
---
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Dziś Thorne był świetny po prostu :: bow :: :serce: Dobrze zrobił wywalając Taylor.Co do niej dziś przekonała mnie,że na 100% sama ma problemy z głową ::ok:: :twisted: Niech się idzie leczyć do jakiegoś ze swoich "mądrych" kolegów.Była tak beznadziejna,że wogóle szkoda gadać ::plask wczolo: Ridge i Eric odstawiali ten sam debilizm co prawie w każdym odcinku :ziewam: Nie da się już ich słuchać...
Nareszcie Tawny sobie pojechała ::rad:: Rick nie wykazywał mimo wszystko zbytniego zainteresowania Amber no ale niech mu będzie ::krzyw:: Ładnie razem wyglądają i nareszcie zaczyna być między nimi jak między mężem a żoną.Oby tak dalej :mrgreen:
Kimberly powinna jak najszybiej skontaktować się z Taylor i poddać się terapii,żeby już tylko nie było za późno ::plask wczolo:
Giovanni bajek opowiadać niestety nie umie ::cojest:: Ale chwała mu i tak za to,że na chwilę zamknął buzie Kim pocałunkiem a ona nie gadała o Ricku.Szkoda,że tylko na 3 sekundy ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dopiero dziś zwróciłem uwage na tę różową Helen ::kwasny:: ::plask wczolo: napisze coś w dziale spoilerowym potem.
Ładnie dziś Thorne załatwił Taylor a i Brooke jej przygadała tak że my na forum nie mamy chyba nic do dodania :zeby: Amber powinna już te ciuchy zmienić i Kimberly też (zwłaszcza po podróży mogłaby wreszcie wrócić do domu ::kwasny:: )Ale jasno już widac że scenarzyści robią nam z tego dnia jakiś cały tydzień, dlatego niby Taylor konsultowała się z jakimiś specami (może z Jamesem ::loll:: a ten to jest wybitny). Eryk teraz to dno -jeszcze nigdy nie był taki beznadziejny - jak już terapia to dla wszystkich w tym serialu. Ta rodzina to dla mnie na prawdę ciekawy przypadek, pewnie dlatego oglądam... ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Niestety ogladalam dzis tylko 1 odcinek i jak zwykle przegapilam najlepsze :cry: Takie juz mam parszywe szczescie ::kwasny::

Szkoda mi bylo Kim :( Ale niech dziala dalej ::krzyw:: Wierze, ze w koncu jej sie uda :mrgreen: Zaluje ze nie widzialam pocalunku z Giovannim :serce: Musialo to calkiem, calkiem wygladac :wink:

Kolejny plus dla Amber: pieknie odprawila swoja mamuske ::loll:: :mrgreen: A jaka Tawny zrobila mine jak zobaczyla spakowana walizke ::loll:: :zeby:

Ridżuś i Eric jak zwykle mnie wkurzyli, bo juz nawet w pracy nie daja Thorne'owi spokoju ::kwasny:: Troche mnie zaskoczylo, ze Thorne tak naskoczyl na Taylor, no ale z drugiej strony nie ma czemu sie dziwic - w koncu Taylor "nazwala Brooke wariatka" ::ke::
Zablokowany