Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

kimberly1990 pisze:Ridżuś i Eric jak zwykle mnie wkurzyli, bo juz nawet w pracy nie daja Thorne'owi spokoju ::kwasny:: Troche mnie zaskoczylo, ze Thorne tak naskoczyl na Taylor, no ale z drugiej strony nie ma czemu sie dziwic - w koncu Taylor "nazwala Brooke wariatka" ::ke::
Taylor sama jest wariatką :x niech się zdecyduje o co jej chodzi! ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

paulincia pisze:
kimberly1990 pisze:Ridżuś i Eric jak zwykle mnie wkurzyli, bo juz nawet w pracy nie daja Thorne'owi spokoju ::kwasny:: Troche mnie zaskoczylo, ze Thorne tak naskoczyl na Taylor, no ale z drugiej strony nie ma czemu sie dziwic - w koncu Taylor "nazwala Brooke wariatka" ::ke::
Taylor sama jest wariatką :x niech się zdecyduje o co jej chodzi! ::plask wczolo:
Dokładnie...jak ona się zachowywała dzisiaj wogóle,to jest tak ciężki przypadek,że już nie kwalifikuje się do żadnego leczenia ::plask wczolo: ::ke::
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

A mi dzisiaj szkoda bylo Amber chociaz uwazam ze nie powinna byc z Rickem, to jak zobaczylam ze Rick nie ma na nia ochoty wrecz go odrzuca, bo jak by mi tak chlopak zrobil to bym sie chyba zalamala :(
btw Amber jak tak zalezy zeby pasowac do Rica i do Forresterow to mogla by zaczac uzupelniac luki w wyksztalceniu co myslicie?

A Taylor dzisiaj byla kochana, a zeby sprostowac to z Erykiem wcale nie byla, tylko sie przyjaznili i to on chcial czegos wiecej, z Thornem tez byla zeby ukryc ze ma dziecko z Ridgem ale w rzeczywistosci chciala byc z nim.

Pierwszego do leczenia poslalabym Thorna bo sie zakochuje w kobietach Ridga na chyba jakas manie nizszosci w stosunku do brata, a Brook ma racje jesli tyle czasu spedza w firmie to w koncu w kims musi sie zakochiwac (mi osobiscie tez sie podoba brat mojego chlopaka bo sa podobni, ale juz z tate bym sie nie zabierala... :) )
Kitty

Post autor: Kitty »

Mnie dzis wkurzali na maxa Ridge, Eric i Taylor ::kwasny:: Najpierw namawiała Brooke żeby się pojednała ze Stephanie, wspierała ją, a potem sugeruje, że jest chora psychicznie. Co z niej za psychiatra? ::kwasny:: Jeżeli według niej zakochanie jest stanem obłędu to sorry... ::plask wczolo: To co kiedyś powiedział Thorne, że to wina Ridge'a i Erica, że Stephanie jest wrogo nastawiona do Brooke, to według mnie racja ::ok:: . I właśnie przez to, że oni kiedyś sami namieszali, teraz Thorne i Brooke mają problemy. Thorne fajnie powiedział Taylor - prawdziwy facet, który broni swojej kobiety. Thorne, tak trzymaj :!: ::rad:: Bardzo mi było szkoda Kimberly. Rick udaje takiego honorowego, a decyduje się na życie w kłamstwie i małżeństwie bez miłości i jeszcze myśli, że małemu Ericowi da to szczęście :|
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Kitty pisze:Mnie dzis wkurzali na maxa Ridge, Eric i Taylor ::kwasny:: Najpierw namawiała Brooke żeby się pojednała ze Stephanie, wspierała ją, a potem sugeruje, że jest chora psychicznie. Co z niej za psychiatra? ::kwasny:: Jeżeli według niej zakochanie jest stanem obłędu to sorry... ::plask wczolo: To co kiedyś powiedział Thorne, że to wina Ridge'a i Erica, że Stephanie jest wrogo nastawiona do Brooke, to według mnie racja ::ok:: . I właśnie przez to, że oni kiedyś sami namieszali, teraz Thorne i Brooke mają problemy. Thorne fajnie powiedział Taylor - prawdziwy facet, który broni swojej kobiety. Thorne, tak trzymaj :!: ::rad:: :|
Z tym się zgadzam ::ok::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Mi też się podobało jak Thorne "wyprowadził" Taylor z gabinetu. W końcu jakiś facet z jajami :twisted: Ridge by się pewnie głupio gapił, już kilkanaście razy to nam zaprezentował, gdy Stephanie czy Taylor naskakiwały na Brooke a on jeszcze z nią był ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Powiem krótko, Taylor zgubiła gdzieś swój profesjonalizm, a tak na marginesie ona nie powinna się wypowiadać o zdrowiu psychicznym swych najbliższych czy przyjaciół, bo jest stronnicza, taloe sprawy pwoinien załatwiać ktoś nie mający bliskich relacji z rodziną.
Jednak Amber dobrze zrobiła oddelegując matkę do domu, a już się obawiałem, że jest ona w tej materii niekonsekwentna.
Ridge i Eric - bez komentarza.
Thorne potraktował swoją szwagierkę bez pardonu, będzie miał kolejnego minusa u braciszka. Co do Brooke, to ja nie wiem czy ona w stosunku do Stephanie jest taka naiwna, czy tylko taką udaję, to w tej chwili największa zagadka. Czy ona zdaje sobie z tego, że jej była i przyszła teściowa jest nieszczera? Czy przewidzi jej kolejne wyskoki?
Moim zdaniem kolacji z Bridget nie będzie, jutro będziemy mieli dzień następny. To są moje prognozy, czy się sprawdzą - zobaczymy.
Goku

Post autor: Goku »

Dawidek pisze: Moim zdaniem kolacji z Bridget nie będzie, jutro będziemy mieli dzień następny.
A jak ma być ta kolacja z Bridget skoro ona obżera się u koleżanki,wróci pewnie gruba jak świnia i zamiast kolacji Brooke zmusi ją do Joggingu (tak to się pisze??) :mrgreen: ...
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Taylor wreszcie się pozbyła duszy małego romantyka ^^ i powiedziała Brooke jak to naprawdę wygląda.
I ma rację. 8)
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
jahek

Post autor: jahek »

DziQusSek pisze:Macy z Giovannim w ciemni no no to sie działo :D:D:D
Macy, gdyby umiała po polsku, mogłaby dać Darli do przefaksowania do Thorne'a liścik:
Chcę być obMACYwana w ciemni!
Thorne od razu zrozumiałby o co chodzi :)
Obmacywana - nawet pasuje do Macy :)
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

udownie to dziś wyglądało :lol: Thorne chwycił szwagierkę za mankiet i wyprowadził... ale zdębiała :lol: odniosło lepszy skutek aniżeli wymierzenie policzka :lol: super scena!
Zgadzam się z twierdzeniem, że osąd i diagnozę powinien postawić lekarz w żaden sposób nie związany z tą rodziną... Tay ulega wpływom od dawien dawna jest marionetką o wątłym duchu (teraz w dodatku bez krzty honoru).
Co do Brooke... odkąd pamiętam miała nadzieje, że Stefcia ją w końcu zaakaceptuje (sama Stefa dziś o tym wspomniała gosposi)... to świadczy nie o naiwności lecz o szczerości i chęci prawdziwego pojednania...
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Taylor straciła w moich oczach bardzo wiele!!! Choć najbardziej lubię Brooke, ją też darzyłam sympatią i (jeśli można tak powiedzieć o postaci serialowej) szacunkiem. Myślałam, że jest dobra i ma swój rozum, a tu taki postępek. Wprawdzie nikt nie jest święty ale większość fanów Tylor zarzuca Brooke że myśli tylko o sobie podczas gdy Tylor ostatnio udowodniła, że wcale samodzielnie nie myśli!!! Jak można jako psychiatra dać komuś (nawet po ,,przyjacielsku" ) radę a potem pod wpływem zaborczego męża kompletnie się swoich słów wyprzeć i diametralnie zmienić zdanie???) To jest profesjonalizm??? No i ten tekst o chorobie psychicznej, szczyt dobroci... :nie:
Moim zdaniem ona poparła związek Brooke z Thornem, bo nadal podświadomie się boi, że ten jej paralityczny mąż kocha Brooke i za wszelką cenę chce aby Brooke kogoś miała, bo wtedy byłoby bezpieczniej! :twisted:
Ale Ridge ma inne zdanie więc pani doktor musi myśleć tak samo, smutne i żałosne, nie chciałabym leczyć się u takiego lekarza... :nie:
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

łójejku a co z dzisiejszym odcinkiem czemu nie ma?
Goku

Post autor: Goku »

Jak to??Przecież jest już od ok. 5 min.

[ Dodano: 2006-08-23, 16:16 ]
Ale Stefa wykorzystuje tą Brooke... :mrgreen:
Bic

Post autor: Bic »

Stephane wykorzystuje Brooke, która musi naprawdę chamować wszystkie swoje emocje i posłusznie wykonywać jej "polecenia". Taylor przeszła na stronę Ridga i Erica co nie podoba się Tornowi. Sytuacja pomiędzy Stephane i Brooke jest naprawdę komiczna. Brooke powoli nie wytrzymuje,ale powinna się powstrzymywać. Zobaczymy co będzie dalej.
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Zablokowany